Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pies- bezradność |
A wiec mam pewien problem. W moim bloku mieszka para patoligiczna, mlode osoby zyjace w konkubinacie. Na codzien imprezy, glosne libacje oraz interwencje policji. Ale nie w tym problem. Pani posiada pieska, ktory od kilku dni, ciagle wyje i ujada. Pani na choryzoncie nie widac. Albo parke zawinela policja, albo zmienili miejscowe do imprez a o piesku zapomnieli :( Na dwor nikt z nim nie wychodzi, mozliwe ze ma tez pusta miske. Moje pytanie jest nastepujace, gdzie szukac pomocy dla tego psa? Czy pomoze mi policja, czy inny organ?? h0jowe forum
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pies- bezradność |
Teoretycznie możesz próbować wejść tam z policją, ale tylko teoretycznie, bo wiadomo jaka jest rzeczywistość. Zadzwonić do łomżyńskiego TOZu, straży miejskiej, ewentualnie do spółdzielni mieszkaniowej/zarządcy budynku i liczyć, że się ktoś zlituje. Może ktoś z rodziny parki ma klucze do mieszkania?
|
|
Dzwon na Gliny. Dziad
|
|
Policja lub straz miejska. Ale mysle ze gdy zadzwonisz na policje to oni beda wiedzieli jaka instytucje jeszcze powiadomic.
|
|
jestem za siema siwy:-) odp na wczorajsze pytanie tak miałam zajeb...udany weekend
|
|
siwy a jak ty spędziłeś dlugi wekeend???
|
|
Nie narzekam.Bylem nad woda. Uwielbiam wedkowac.
|
|
Policja i straż miejska, straż pożarna, Inspekcja Weterynaryjna tel: (086) 216 34 54, Straż dla Zwierząt w Polsce Tel. (22) 353 50 60 i wiele innych, jak cie oleja na policji i stazy to dzwon tam, ich juz tak nie oleja, chyba.... Fiku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |