Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
hej pytanie |
Witam.Mam pytanie odnośnie Facebook.Gdy wchodzę na tą stronę to zaraz mi się wyłącza i nie mogę z niej skorzystać.Wyskakuje komunikat:"Program Internet Explorer nie może otworzyć miejsca internetowego http://pl-pl.facebook.com/. Operacja przerwana" w niebieskiej ramce i żeby cokolwiek zobaczyć przez sekundę muszę kliknąć OK i WSTECZ ale to nic nie daje bo robi się non stop tak samo .Wszystkie inne strony działają ok a tylko z facebookiem się tak dzieje. Dlaczego tak się dzieje u mnie z tą stroną????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: hej pytanie |
Zainstaluj sobie firefox'a.
|
|
Przeglądarkę Mozila Firefox to mam jeśli o to chodzi:)
|
|
to kożystaj z jednej przeglądarki.. żle w takim razie masz zainstalowane Mozila Firefox i to wwszystko wyjaśnia . bo musi dzialać jedna...
|
|
Czyli jak źle to jak to poprawić ?Ja korzystam z Internet Explorer i niech tak zostanie.Może usunąć wogóle Mozila Firefox?
|
|
tak usuń to w panelu sterowania i nie kombinuj jak czegoś nie wiesz.. oik??
|
|
Hej "robciu" wykasowałam w panelu sterowania Mozila Firefox i facebook włączył się normalnie i przez chwilę się nie wyłączało a teraz znowu to samo.Więc nie wiem dlaczego????
|
|
Za często na podrywaczach pl.urzędowałaś:)
|
|
To od czegoś innego :)
|
|
hej , perełka14 , a jakiś komunikat ci wyskakuje jak rozlącza ci???
|
|
wyskakuje ,pisałam jaki w pierwszym poście więc przeczytaj wyżej
|
|
a cha.. no to musisz sobie zaistalować mozille i ustawić ją jako twoją biezącą przeglądarke bo Internet Explorer to szajs i dla tego tak się dzieje...
|
|
czyli jak będę musiała zrobić by ustawić "jako bieżąco przeglądarkę". I czy mogę korzystać z internetu przez Internet Explorer???
|
|
Proponuje wyczyścić system ccleanerem http://www.piriform.com/CCLEANER zainstalować firefoxa lub chrome i nie używać IE do przeglądania stron w internecie.
|
|
ale ten Internet Explorer to syf, trzymam go jedynie dlatego na kompie, w razie jak mi kiedy mozila nawali, co się jeszcze nie zdarzyło :). ---------------------------------------------
|
|
Perełka, też coś podobnego kiedyś miałem. Wystarczy ustawić prawidłową datę w komputerze i powinno być ok ;) Pozdrawiam
|
|
Wczesniej normalnie wchodzilas na ta strone przez ta przegladarke? mozliwe, ze przez ta strone czyli facebook sciagnelas sobie na komputer wirusa a teraz masz taka zapore zeby wejsc na ta strone ze wzgledu na bezpieczenstwo.... PIsal ktos do Ciebie po angielsku ze znajomych cos w stylu : "hi, how are you?" a potem wyslal link a Ty w nigo weszlas? a co gorsza sciagnelas ten "program"? albo ktos z domownikow? to moglo byc powodem i etraz mozesz miec problem/..
|
|
zresetuj internet explorer i powinno byc po klopocie, ewentualnie sciagnij hijackthis i zobacz czy jakies diabelstwo nie etakuje ie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |