Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga na gline w POLONEZIE |
Jeździ taki po łomży i łapie samochody za byle co , a na dodatek jest taki wredny że jedzie za tobo aż się sam zatrzymasz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga na gline w POLONEZIE |
jakiś niespełniony facet....pewnie w życiu mu się nie układa...
|
|
chłopie co się tak podniecasz . Policjant dlatego jedzie tak za tobą abyś się przyzwyczaił do jego widoku. Bo jak tak od razu cię zatrzyma to jeszcze nasrasz w gacie ze strachu. Tak dziłaa nasza wspólczesna Policja i chwała jej za to. A ty pajacu jeszcze w średniowieczu. OZYRYS
|
|
Następny przypał na tym forum
|
|
Znam ten bol!
|
|
... ta glina jest naprwde wredna wczoraj prawie że wjechał za mną do garażu. I oczywiscie wlepil mi mandat. Gość chyba uwarza się za szeryfa Łomży. Nie mam nic przeciwko mandatu jak ktos przekroczy predkosc i itp. ale takie śledzenie jest naprawde wkurzające.
|
|
Kiedyś był taki nadgorliwy milicjant a potem policjant w łomżyńskiej drogówce ale jak to mówią przysłowia i na niego przyszedł czas. Jego praca magisterska okazała się plagiatem. Odebrano mu tytuł i stopień oficera policji państwowej, która to rozstała się z nim. Dzisiaj bohater ten jest kierowcą taxi w jednej z łomżyńskich korporacji. Pozdrawiam. R. Cz.
|
|
Jak śmiesz to SOLIDARNOSCIOWIEC !tak jak i TY. michal
|
|
Pewnie te ich fotoradary się niesprawdzają zabardzo ( mało pstrykają) to teraz puścili takiego i jeździ i wlepia za co sie da.
|
|
Na przekór niektórym kolegom pragnę zauważyć, że każdy sposób jest dobry, by przywołać do opamiętania wielu szaleńców za kółkiem. Chyba nie brakowało ostatnio głośnych pogrzebów ? Inna sprawa, czy - jak zwykle - nie skończy się na samym polowaniu dla polowania ?
|
|
Myślę, że wszelkie działania policji zmierzającego do zapewnienia bezpieczeństwa na drodze należy akceptować i wspierać. Jeżdżę samochodem ponad 20 lat. Nigdy nie uczestniczyłem (na szczęście) w żadnej kolizji a na drodze czułem się bezpiecznie. Ostatnio zauważam na drodze jednak coraz więcej kierowców nieodpowiedzialnych, nierozważnych, bezwzględnie zasługujących na wysokie kary a nawet odebranie prawa jazdy. Nowe zjawisko na drodze (do tej pory raczej niespotykane) to przypadki ryzykanckiej i zbyt szybkiej jazdy przez młode dziewczyny. Teraz taka moda? W Łomży nagminna jest jazda lewym pasem, wyprzedzanie na linii ciągłej i na przejściach dla pieszych oraz wjazd na skrzyżowania przy żółtym świetle. Normą stają się nocne popisy gówniarzy-kierowców, którym tatuś kupił szybką „brykę” a im samym bardzo spieszno na tamten świat.
|
|
Prawdą jest, że w Łomży coraz gorzej się na drodze zachowują kierowcy. Jeżdżę samochodem od bardzo dawna i widze to wszystko. Świeżo upiczeni kierowcy chcą prowadzić jak na amerykańskich ( czyli beznadziejnie głupich w znacznej większości) filmach. To taka "moda dla durniów" i to nie tylko dotyczy kierowców. A LUDZIE GINĄ! A policjanici powinni robić co do nich należy i dopuszczam wszystko, co nie narusza prawa! Kierowca ma przestrzegać przepisów- to jego zafajdany obowiązek i nie mamy prawa winić policjantów za to, ze starają się być skuteczni - to ich też zafajdany obowiązek - BO NADAL GINĄ NA DROGACH LUDZIE! Zbych
|
|
czym jechales ? maluchem ze nie mogles mu uciec? hehehe polonezowi sie dal sledzic takich to na pierwszym zakrecie sie gubi
|
|
a kamery napewno tam nie mial wiec nie udowodnil by nic tobie wiec twoja strata chlopcze
|
|
Największy problem, gdy pojemność mózgu jest mniejsza od pojemności silnika. Często natura sama rozwiązuje ten problem. Gorzej, że przy okazji gina lub cierpia niewinni ludzie.
|
|
A co z "WYŚCIGAMI " które rozpoczynają się na wysokości dworca PKS? Czy to nie "moda dla bogatych durniów" rodem z filmów? Polonezy i maluchy w tym nie biorą udziału... Zbych
|
|
Nie mam samochodu, żaden glina za mną nie chodzi. No i nie mam problemu. Jeśli jeździcie źle, to sie bójcie.
|
|
do tarczyn: czym bys nie jechal, to i tak wiec, ze policjant i tak Ci cos udowodni :), a Lomza to male miasto, wiec jak nie on to jego kolega za 5 min. Takie realia. A co do poloneza - nie sadz samochodu po wygladzie :)).
|
|
miałem wątpliwą "przyjemność" z tym panem policjantem, krejzol na maxa a w dodatku sam dobrze nie umie jeździć - przykład wyjeżdzając z ul niemcewicza na przykoszarową (na wys kościoła) zajechał gostkowi drogę i ten musiał hamować z piskiem, ogólnie wygląda jakby tatuś mu dał poldka wstawić do garażu. zapamiętajcie prosze numery to mozna by polonezowi wyskrobać gwoździem "policja". grzesiek
|
|
o, o, o! NBMF dobrze gada, dac mu wodki. Byly np. polonezy ze wzmanianymi silnikami 1.9, robione wlasnie dla policji. ------------------ uciekac! pedzi rumburak!
|
|
1.9 to były silniki Diesla i w policji takich nie widziałem:p Faktycznie były wersje z silnikiem 2.0 od Forda i Fiata.... wszystko było cacy ale hamulce nie wytrzymywały;)
|
|
A, ktory polonez ma dobre hamulce, oprocz nowszych, w ktorych jest uklad hamulcowy LUKAS :))
|
|
Znaleźli się znachorzy radiowozów policyjnych ( żaden z was nie ma racji ) najważniejszy jest higieniczny, bezalkoholowy tryb życia !!!
|
|
:))
|
|
pan policjant o pseudonimie "nagła śmierć" jeździ fodem mondeo [tym w którym zamontowana jest kamera] ale ostatnio się zbystrzył i łapie zamiejscowych a jego ulubioną kategorią są goście w amerykańskich vanach :-))
|
|
Ten koleś co śledzi i wlepia to nie przypadkiem jakieś wcielenie por Borewicza - pewnie marzenie z młodości, albo nieszczęśliwa młodość na trójkołowym rowerku (a koledzy mieli takie fajne - dwukołowe) Rafa www.wedkarskabrac.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |