niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Uwaga na gline w POLONEZIE

Jeździ taki po łomży i łapie samochody za byle co , a na dodatek jest taki wredny że jedzie za tobo aż się sam zatrzymasz.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Uwaga na gline w POLONEZIE

jakiś niespełniony facet....pewnie w życiu mu się nie układa...

chłopie co się tak podniecasz . Policjant dlatego jedzie tak za tobą abyś się przyzwyczaił do jego widoku. Bo jak tak od razu cię zatrzyma to jeszcze nasrasz w gacie ze strachu. Tak dziłaa nasza wspólczesna Policja i chwała jej za to. A ty pajacu jeszcze w średniowieczu.

OZYRYS

Następny przypał na tym forum

Znam ten bol!

... ta glina jest naprwde wredna wczoraj prawie że wjechał za mną do garażu. I oczywiscie wlepil mi mandat. Gość chyba uwarza się za szeryfa Łomży. Nie mam nic przeciwko mandatu jak ktos przekroczy predkosc i itp. ale takie śledzenie jest naprawde wkurzające.

Kiedyś był taki nadgorliwy milicjant a potem policjant w łomżyńskiej drogówce ale jak to mówią przysłowia i na niego przyszedł czas. Jego praca magisterska okazała się plagiatem. Odebrano mu tytuł i stopień oficera policji państwowej, która to rozstała się z nim. Dzisiaj bohater ten jest kierowcą taxi w jednej z łomżyńskich korporacji.
Pozdrawiam.
R. Cz.

Jak śmiesz to SOLIDARNOSCIOWIEC !tak jak i TY.

michal

Pewnie te ich fotoradary się niesprawdzają zabardzo ( mało pstrykają) to teraz puścili takiego i jeździ i wlepia za co sie da.

Na przekór niektórym kolegom pragnę zauważyć, że każdy sposób jest dobry, by przywołać do opamiętania wielu szaleńców za kółkiem. Chyba nie brakowało ostatnio głośnych pogrzebów ? Inna sprawa, czy - jak zwykle - nie skończy się na samym polowaniu dla polowania ?

Myślę, że wszelkie działania policji zmierzającego do zapewnienia bezpieczeństwa na drodze należy akceptować i wspierać. Jeżdżę samochodem ponad 20 lat. Nigdy nie uczestniczyłem (na szczęście) w żadnej kolizji a na drodze czułem się bezpiecznie. Ostatnio zauważam na drodze jednak coraz więcej kierowców nieodpowiedzialnych, nierozważnych, bezwzględnie zasługujących na wysokie kary a nawet odebranie prawa jazdy. Nowe zjawisko na drodze (do tej pory raczej niespotykane) to przypadki ryzykanckiej i zbyt szybkiej jazdy przez młode dziewczyny. Teraz taka moda?
W Łomży nagminna jest jazda lewym pasem, wyprzedzanie na linii ciągłej i na przejściach dla pieszych oraz wjazd na skrzyżowania przy żółtym świetle. Normą stają się nocne popisy gówniarzy-kierowców, którym tatuś kupił szybką „brykę” a im samym bardzo spieszno na tamten świat.

Prawdą jest, że w Łomży coraz gorzej się na drodze zachowują kierowcy. Jeżdżę samochodem od bardzo dawna i widze to wszystko. Świeżo upiczeni kierowcy chcą prowadzić jak na amerykańskich ( czyli beznadziejnie głupich w znacznej większości) filmach. To taka "moda dla durniów" i to nie tylko dotyczy kierowców. A LUDZIE GINĄ!
A policjanici powinni robić co do nich należy i dopuszczam wszystko, co nie narusza prawa! Kierowca ma przestrzegać przepisów- to jego zafajdany obowiązek i nie mamy prawa winić policjantów za to, ze starają się być skuteczni - to ich też zafajdany obowiązek - BO NADAL GINĄ NA DROGACH LUDZIE!

Zbych

czym jechales ? maluchem ze nie mogles mu uciec? hehehe polonezowi sie dal sledzic takich to na pierwszym zakrecie sie gubi

a kamery napewno tam nie mial wiec nie udowodnil by nic tobie wiec twoja strata chlopcze

Największy problem, gdy pojemność mózgu jest mniejsza od pojemności silnika. Często natura sama rozwiązuje ten problem. Gorzej, że przy okazji gina lub cierpia niewinni ludzie.

A co z "WYŚCIGAMI " które rozpoczynają się na wysokości dworca PKS?
Czy to nie "moda dla bogatych durniów" rodem z filmów?
Polonezy i maluchy w tym nie biorą udziału...

Zbych

Nie mam samochodu, żaden glina za mną nie chodzi. No i nie mam problemu. Jeśli jeździcie źle, to sie bójcie.

do tarczyn: czym bys nie jechal, to i tak wiec, ze policjant i tak Ci cos udowodni :), a Lomza to male miasto, wiec jak nie on to jego kolega za 5 min. Takie realia. A co do poloneza - nie sadz samochodu po wygladzie :)).

miałem wątpliwą "przyjemność" z tym panem policjantem, krejzol na maxa a w dodatku sam dobrze nie umie jeździć - przykład wyjeżdzając z ul niemcewicza na przykoszarową (na wys kościoła) zajechał gostkowi drogę i ten musiał hamować z piskiem, ogólnie wygląda jakby tatuś mu dał poldka wstawić do garażu. zapamiętajcie prosze numery to mozna by polonezowi wyskrobać gwoździem "policja".

grzesiek

o, o, o! NBMF dobrze gada, dac mu wodki. Byly np. polonezy ze wzmanianymi silnikami 1.9, robione wlasnie dla policji.

------------------
uciekac! pedzi rumburak!

1.9 to były silniki Diesla i w policji takich nie widziałem:p Faktycznie były wersje z silnikiem 2.0 od Forda i Fiata.... wszystko było cacy ale hamulce nie wytrzymywały;)

A, ktory polonez ma dobre hamulce, oprocz nowszych, w ktorych jest uklad hamulcowy LUKAS :))

Znaleźli się znachorzy radiowozów policyjnych ( żaden z was nie ma racji )

najważniejszy jest higieniczny, bezalkoholowy tryb życia !!!

:))

pan policjant o pseudonimie "nagła śmierć" jeździ fodem mondeo [tym w którym zamontowana jest kamera] ale ostatnio się zbystrzył i łapie zamiejscowych a jego ulubioną kategorią są goście w amerykańskich vanach :-))

Ten koleś co śledzi i wlepia to nie przypadkiem jakieś wcielenie por Borewicza - pewnie marzenie z młodości, albo nieszczęśliwa młodość na trójkołowym rowerku (a koledzy mieli takie fajne - dwukołowe)

Rafa
www.wedkarskabrac.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org