Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pobieraczek.pl |
Mam pytanie, czy ktos z was mial problemy zwiazane z platnosciali na stronie pobieraczek.pl Zalozylem konto na tej stronie i nie wchodzilem przez pewien czas na ta strone i na poczke, az dzis zauwazylem wiadomosc w ktorej pisalo zebym zaplacil im pieniadze, wprzeciwnym razie bedzie sprawa sadowa a juz minelo miesiadz czasu. Prosze o pomoc, Czekam na odpowiedz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pobieraczek.pl |
czy ktoś mi przetłumaczy ten tekst??? bo nie umiem czytać po takemu????
|
|
@nester: http://lmgtfy.com/?q=pobieraczek.pl_oszustwo
|
|
trzeba czytać regulamin i oświadczenie a potem zatwierdzać a nie wciskać dalej dalej a na koniec akceptuje na pałę
|
|
Olej to słyszałem o tym. Standardowe zastraszanie tekstem stworzonym przez firmę windykacyjną z pomocą psychologa. Z reszta pooglądaj filmy na youtube na ich temat i zobaczysz co to za jedni. Myślę że z czasem pieniądze które wyłudzili od ludzi będą w zębach im przynosić.
|
|
kiedyś było w uwadze chyba, czy interwecji o pobieraczku jak naciągają ludzi
|
|
Olej kolego ,chyba 2 lata temu TVN uwaga sprawdzała ten problem, wtedy wyszło że to oszuści, prokurator się nimi zajął. Odpisz że zgłaszasz sprawę do prokuratury,o wyłudzenie , a jeśli nie masz 18 lat to mogą ci n.....c.
|
|
Thx wszystkim za pomoc :)
|
|
Dziecko podaje tylko swoje dane osobowe w internecie , a potem się okazuje że po drogiej stronie siedzi jakiś zbok.
|
|
Dokładnie jak napisał/a poprzednik/czka- Olej to! To jest zwykła próba zastraszenia i wyłudzenia pieniędzy od osoby nieświadomej prawa. Część osób bojąc sie problemów z prawem płaci po otrzymaniu takiego maila, jednak serwis nie ma żadnych podstaw do pobierania kasy. Nie płać choćby pisali niewiadomo co, nic Ci nie zrobią.
|
|
Zalogować się na stronie żeby moc ściągać pirackie gry czy mp3 przecież to i tak cudza własność! a płacić jeszcze za ściąganie absurd.
|
|
Nie płać, miałem tak samo :]
|
|
...acha absolutnie nie odpisuj na jakiekolwiek meile. Oni tylko na to czekają.
|
|
Hej, ja miałam ten problem, we wrześniu zarządali zapłaty strasząc sądem, odpowiedziałam na pismo listem poleconym, potem jeszcze jedno wezwanie za około 2 m-ce, do dziś spokój. Nie daj się naciągnąć!!!!!
|
|
o tej stronie było kiedyś w Sprawie dla reportera.
|
|
nie przejmuj się to jest oszustwo !! mi tez to wysłali z pół roku temu i nic :)
|
|
Nic nie płać, tylko cie postraszą, ja miałem to samo z nimi, przysyłali mi swego czasu co tydzień e-mail żebym im zapłacił i straszyli sądem. Nic im nie zapłaciłem bo to wielka ściema, tylko ludzie którzy się przestraszą to płacą a tamci się cieszą. Od nich e-maile oznacz jako "spam"
|
|
już on o tym wie bo mi pisał.....
|
|
przecież była afera na całą polskę związana z tym portalem,oni oszukują i tyle
|
|
Mądry człowiek nie będzie sobie otwierał konta po to żeby piraty ściągać więc oszukują oszustów i kruk krukowi oka nie wykole.Ha ha ha.
|
|
zmień adres e-mail i po sprawie a zresztą skad pewność ze podany adres jest twój? oni tej pewności nie mają, nie wysylaj im listu bo zdobeda twoj prawdziwy adres najlepiej 0 kontaktu z nimi
|
|
http://www.dodajoszusta.pl/ Klid
|
|
Olejcie tą głupotę. Mogą w pupcie pocałować. Jakiej firmie windykacyjna szukała by wszystkich osób po adresie IP he he. Można szukać jednej osoby w poważnej sprawie, a w tym przypadku musieli by zatrudniać tysiące detektywów. Dobre haha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |