poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pobieraczek.pl

Mam pytanie, czy ktos z was mial problemy zwiazane z platnosciali na stronie pobieraczek.pl
Zalozylem konto na tej stronie i nie wchodzilem przez pewien czas na ta strone i na poczke, az dzis zauwazylem wiadomosc w ktorej pisalo zebym zaplacil im pieniadze, wprzeciwnym razie bedzie sprawa sadowa a juz minelo miesiadz czasu. Prosze o pomoc, Czekam na odpowiedz.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pobieraczek.pl

czy ktoś mi przetłumaczy ten tekst???

bo nie umiem czytać po takemu????

@nester: http://lmgtfy.com/?q=pobieraczek.pl_oszustwo

trzeba czytać regulamin i oświadczenie a potem zatwierdzać a nie wciskać dalej dalej a na koniec akceptuje na pałę

Olej to słyszałem o tym. Standardowe zastraszanie tekstem stworzonym przez firmę windykacyjną z pomocą psychologa. Z reszta pooglądaj filmy na youtube na ich temat i zobaczysz co to za jedni. Myślę że z czasem pieniądze które wyłudzili od ludzi będą w zębach im przynosić.

kiedyś było w uwadze chyba, czy interwecji o pobieraczku jak naciągają ludzi

Olej kolego ,chyba 2 lata temu TVN uwaga sprawdzała ten problem, wtedy wyszło że to oszuści, prokurator się nimi zajął. Odpisz że zgłaszasz sprawę do prokuratury,o wyłudzenie , a jeśli nie masz 18 lat to mogą ci n.....c.

Thx wszystkim za pomoc :)

Dziecko podaje tylko swoje dane osobowe w internecie , a potem się okazuje że po drogiej stronie siedzi jakiś zbok.

Dokładnie jak napisał/a poprzednik/czka- Olej to! To jest zwykła próba zastraszenia i wyłudzenia pieniędzy od osoby nieświadomej prawa. Część osób bojąc sie problemów z prawem płaci po otrzymaniu takiego maila, jednak serwis nie ma żadnych podstaw do pobierania kasy. Nie płać choćby pisali niewiadomo co, nic Ci nie zrobią.

Zalogować się na stronie żeby moc ściągać pirackie gry czy mp3 przecież to i tak cudza własność! a płacić jeszcze za ściąganie absurd.

Nie płać, miałem tak samo :]

...acha absolutnie nie odpisuj na jakiekolwiek meile. Oni tylko na to czekają.

Hej,
ja miałam ten problem, we wrześniu zarządali zapłaty strasząc sądem, odpowiedziałam na pismo listem poleconym, potem jeszcze jedno wezwanie za około 2 m-ce, do dziś spokój. Nie daj się naciągnąć!!!!!

o tej stronie było kiedyś w Sprawie dla reportera.

nie przejmuj się to jest oszustwo !! mi tez to wysłali z pół roku temu i nic :)

Nic nie płać, tylko cie postraszą, ja miałem to samo z nimi, przysyłali mi swego czasu co tydzień e-mail żebym im zapłacił i straszyli sądem. Nic im nie zapłaciłem bo to wielka ściema, tylko ludzie którzy się przestraszą to płacą a tamci się cieszą. Od nich e-maile oznacz jako "spam"

już on o tym wie bo mi pisał.....

przecież była afera na całą polskę związana z tym portalem,oni oszukują i tyle

Mądry człowiek nie będzie sobie otwierał konta po to żeby piraty ściągać więc oszukują oszustów i kruk krukowi oka nie wykole.Ha ha ha.

zmień adres e-mail i po sprawie a zresztą skad pewność ze podany adres jest twój? oni tej pewności nie mają, nie wysylaj im listu bo zdobeda twoj prawdziwy adres najlepiej 0 kontaktu z nimi

http://www.dodajoszusta.pl/

Klid

Olejcie tą głupotę. Mogą w pupcie pocałować. Jakiej firmie windykacyjna szukała by wszystkich osób po adresie IP he he. Można szukać jednej osoby w poważnej sprawie, a w tym przypadku musieli by zatrudniać tysiące detektywów. Dobre haha

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org