Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Neozdrada? |
Czy u was też Neostrada od wczoraj działa jakby chciała, a nie mogła? Jeżeli tak to batalię dzwonienia na infolinię czas zacząć...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Neozdrada? |
NeoZdrada ?
|
|
Nooooooooooooo... Ktos cie powinien za te posty nie na temat wykastrowac.
|
|
mi sie tez jrbie jak cholera juz mnie to wkurza niedlugo zaczne dzwonic na infolinie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
kurde u mnie tak samo ledwo chodzi, dzwoniłem i gadajo że jak bedzie tak dłuższy okres to dopiero dzwonic -hamy
|
|
Zamiast miec 256 kb/s mam teraz 50-25 kb s
|
|
Czyli znowu padła centrala w Łomży... Im więcej osób zadzwoni tym szybciej to naprawią... także dzwońcie ile wlezie, bo infolinia darmowa: 0 800 102 102
|
|
www.dsl.cz sprawdźcie swoje łoncze
|
|
U mnie tak samo jest!!!! Najgorzej było wczoraj wieczorem(piątek) jeju wkurza mnie po prostu konkretnie!!! Mam nadzieje, ze się poprawi!!!
|
|
Dzwoń i mów, że jest problem, samo narzekanie i nadzieja nic nie da.
|
|
To jest zwykłe skurwysyństwo, aż się scyzoryk sam w kieszeni otwiera! W poniedziałek idę zerwać umowę!
|
|
mój kolega ma 128 łacze a dziaa mu ponad 300
|
|
ptysiu bo teraz neostrada powiększyła osobom kture majo 128 do 256, a te 300 to tylko pisze naprawde jest 256
|
|
Jest fatalnie od piątku.
|
|
Neostrada mi tez zle chodzi od wczoraj. Ledwo sie strony otwieraja, o sciaganiu czegokolwiek nie ma mowy. Wlasnie mialem sie dobic na forum zeby watek zalozyc a tu prosze :) Ktos u gory b.dobrze poradzil-dzwoncie ile sie da (ja juz zadzownilem) i mowcie ze tak samo maja inni posiadacze neo z Lomzy. Beda wstawiac kit "ze tylko pan/pani dzowni z tego kierunkowego" ale potem rusza sie i zaczna cos robic. zawsze tak bylo. najgorzej nie zglaszac bo oni sami z siebie nic nie zrobia. Ja mam 128 i czekam na upgrade do 256-moze to z tym zwiazana jest awaria? znaczy zaczeli masowo userow 128 naszego kierunkowego ciagnac do gory? W takich przypadkach pada im caly system, to juz regula. Ostatnio taka wieksza awaria byla w okolicach sierpnia gdy przygotowywali sie do wprowadzenia predkosci 2 mbity/sek.
|
|
kamilo ale pokazuje mu transfer nawet 320
|
|
ptysiu i co z tego mi teraz pokazuje prawie 400 kb s
|
|
Dzownilem do nich dzisiaj na infolinie i mialem przyjemnosc rozmawiac z mlodych czlowiekiem, ale na poziomie (co sie rzadko zdarza :] Otoz oficjalny powod, o ktorym wie TP SA jest taki: "Odddzial obslugi technicznej w Łomży przeprowadza konserwacje lacza i niestety nie wie kiedy skonczy" Na pytanie, czy te konserwacje nie sa zbyt czeste (ostatnia w sierpniu) padla odpowiedz: "Niestety nie wiem nic na ten temat, ale slyszalem ze sa to dzialania wynikajace z problemow technicznych w centraliw Łomży" <no comments> Zmoich pomiarow wynika, ze prace remontowe nalaczachw Lomzy trwaly lub trwaja: piatek (14.10) od godziny ok.18:30 do 24:00 sobota (15.10) od godziny ok.09:30 do teraz Dodam tylko, ze o takich naprawach uzytkownicy powinni byc uprzednio poinformowani oraz to, ze takie naprawy powinny odbywac sie w nocy. (PS>naprawy remontowe w sierpniu mialy trwac zasadniczo od 23:00 do 04:00 nad ranem, ale przeciagnelo sie do 13:00 <nocomments>, jak widac teraz to cos powazniejszego :]
|
|
Ja terz dzwoniłem przetwilo u muwią że ''jest jakas awaria na kilku numerach kierunkowych w polsce, starają sie tą naprawic, ostatecznie problem rozwiąrze się w poniedziałek''
|
|
Nie wiem jak u was ale u mnie działa świetnie wszytko mi chodzi jak zawsze :P;p:P
|
|
ToMek25 napisał(a): > Nie wiem jak u was ale u mnie działa świetnie wszytko mi chodzi > jak zawsze :P;p:P To sie chłopie ciesz :-)
|
|
oznajmiam uroczyscie, ze dniapasnkiego 15.10 anno domine 2005 o godzinie 19:14 czasu tutejszego :D NEO znow dziala (widze wyrazne tendencje do przyspieszania ale tylko na stronach poki co ;) Milego wieczoru internauci ;)
|
|
Bredzisz, dalej źle jest. ;P
|
|
Dopiero teraz zaczelo dobrze dzialac... ;)
|
|
Panie daj pan spokój ;D
|
|
U mnie też zaczęło dobrze chodzić tak przed 22:00. Teraz pytanie: skończyli grzebanie na dzisiaj i poszli spać czy problem usunęli na dobre? Jutro w dzień się okaże :)
|
|
ludzie wszyscy dzwoncie na infolinie i mowcie jak do jutra sie nie poprawi to podam was do sadu i po tkoniec rozmowy powiedzcie oszusci bo to jest normalnie do dupy.dzwoncie i mowcie tez jakie macie lacaze a jakie powinno byc sprawdzajcie lacze na www.numion.com
|
|
haha fajnie wszyscy mówią... każdy o neo mówi jak o Mc Donaldzie/Jeziorku..... a każdy tam chodzi :D Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
tak se właśnie pomyślałem... ale fajnie z internetem muszą mieć japończyki,jak u nich tak wszystko zaawansowane! ...podstawowe łącze 2Mega za grosze i prawie nikt tego szajsu nie bierze bo każdy chce mieć ludzkie warunki! hehe ...i gdzie jest nasze - wobec tego - miejsce w szeregu? hehe Pozdro! Podpis (sygnaturka):
|
|
Amsterdamus: z tego co czytałem to w Japonii nie ma zmiłuj się (!) i każdy na dzień dobry dostaje światłowód i prędkości zaczynają się od 10Mbit :) Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
tak :) jedziemy do Japonii
|
|
Też miałem ślimaczące się łącze więc wysłałem e-maila (treść wraz z odpowiedzią - poniżej). Po 5 dniach Neo odpaliła się z hasłem 384kb/s i praktycznie czasami do tej prędkości dochodzi. WIęc chwilowo nie narzekam. //====================================// Zapraszamy do kontaktu z bezpłatnym wsparciem technicznym 0 800 102 102. Pozdrawiamy Infolinia 0801321123 info@neostrada.pl LD ----- Original Message ----- From: **m* neostrada To: info@neostrada.pl Sent: Sunday, September 04, 2005 11:29 AM Subject: Neostrada do "bani" Dzień dobry. Teoretycznie proponujecie Państwo zwiększenie prędkości z opcji 128 na 256 i to na dodatek w jednej wersji samoczynnie a w drugiej na podstawie podpisania aneksu. Jednym słowem mieszacie klientom w głowie przez niespójność i zagmatwanie oferty, ale może tak ma być? Tymczasem realna prędkość spada do żałosnych wartości, gorszych niż w czasach pierwszych modemów z opcją dial-up. Na dowód załączam screen_shoot. Do tej pory działo się to sporadycznie, teraz jednak wygląda na to, że to Wasz nowy standard usługi. Ponadto linki na stronach Wam się "sypią" i niewiele już działa. np.: http://www.helpdesk.neostrada.pl/tpsa/run?n=faq_tekst&p1=19738 Request can not be processed. http://neostrada.pl/tpsa/run?n=oferty Request can not be processed. rtsp://real-stream1.tpi.pl:80/tv-fly.rm Error Pozdrawiam (i jeśli nic się nie zmieni to prawdopodobnie wypowiem umowę) **m* //========// com2
|
|
Wszystkie neostradowe oferty tpsa to ściema. Coraz szybsze modemy, a transfer jaki jest, każdy widzi. To tak, jakbyście wstawiali sobie dziesięciometrową bramę na posesji, do której jest gruntowy dojazd o szerokości 1,5 m. Bez sensu. W piątek wieczorem zakładałem lokatę przez półtorej godziny, bo bank ma limit czasu 5 min, a cudownej neostradzie nie udawało się odświeżyc strony w tym czasie. Do poczty nie dostałem się w ogóle. Te deklaracje transferu w okienku to też ściema. Cyfra pokazuje szerokość waszej bramy, a nie ilość kilobitów, które faktycznie do niej docierają tepeesowymi drutami. Romi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |