poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Życie w Łomży, a udane życie seksualne.

Wróciłem tu by mieszkać na stałe w Łomży (chyba, żeby co¶ się zmieniło) dwa lata temu.
A przed chwil± pojawiła się taka my¶l - co prawdziwi Łomżyniacy (ukłon w kierunku AJ) i prawdziwe Łomżynianki mog± powiedzieć o swoim życiu seksualnym?

Czy jest udane?

Co w Łomży i w jej okolicach wpływa na nie pozytywnie, a co negatywnie?

Czy s± jakie¶ szanse poprawy złego stanu rzeczy, ewentualnie może czychaj± jakie¶ zagrożenia na szczę¶liwie używaj±cych rado¶ci seksualnych?

Jakie ciekawe miejsca na łonie natury można znaleĽć w okolicy Łomży, czy takie s±?

Którzy znani mieszkańcy Łomży s± najprzystojniejsi i najpiękniejsze? Którzy s± najbardziej podniecaj±cy?

Czekam na opinie!

Pozdrawiam!

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re:

S±dzę, że nie odbiega ono od przeciętnych statystyk krajowych.

Co do miejsc na łonie natury...hmmmm... chyba nie ma tych szczególnie uczęszczanych czy też może nigdy się nie natknęłam na nikogo w "szczególnej" sytuacji w tym samym miejscu...

Każdy ma swoje małe prywatne miejsce oddalone od ludzkich oczu :)
Pomijam tu tych, którzy lubi± skoki adrenalinki i gustuj± w miejscach publicznych na zasadzie "przyjdzie kto¶, czy nie...zauważy, czy nie..." (nie wiem czemu ale nasuwa mi się tu Bona, a może się mylę?).

Pozdrowienia.

Re:

Kto to jest prawdziwy łomżyniak ?
1. Czy to taki, który mieszka w Łomży od urodzenia.? Jego rodzina o 6 pokoleń ?
2. Człek przyjezdny i mieszka od 26 lat ?
3. Człek przyjezdny - mieszka 2 lata, ale czyje się łomżyniakiem ?
4. Człek przyjezdny-mieszka 2 lata i wszedł w zwi±zek z osob± mieszkaj±c± w Łomży ?

Dlaczego ankieta dotyczy tylko prawdziwych łomżyniaków?

Repezentuję pkt. 2 i nie narzekam. Wszystko w porz±dku. Ciekawe miejsca . Duże drzewo na prawo od nowego mostu w kierunku Pi±tnicy.

Re: Życie w Łomży, a udane życie seksualne.

¦ledziu,
my¶lę, że prawdziwy łomżyniak to ten, kto:
- mieszka w Łomży od urodzenia
- człowiek przyjezdny i mieszka w Łomży od ....lat
- jw. i czuje się łomżyniakiem
- jw. i wszedł w zwi±zki z osob± mieszkaj±c± w Łomży....

.....PRAWDZIWYM łOMŻYNIAKIEM JEST TEN, KOMU NA TYM MIE¦CIE ZALEŻY CHOD¬BY BYŁ NAWET Z GRENLANDII!
Pozdrawiam więc wszystkich łomżyniaków.

Zbych

O jakim ty życiu piszesz , to jest seksualna egzystencja na poziomie człowieka jaskiniowego. Jeżelii juz łomzyniaków interesuje sex to tylko w kontekscie tego kto kogo dupczy albo już wydupczył. Tym żyja , o tym mówia. A tak sami bzykaja sie po k±tach w s±siedzkich układach. Zakłamanie i obłuda , jeżeli już jaki¶ sex to na poziomie ludzi prymitywnych.

DONOS

Hmmm, zawsze mnie gnębiło pytanie natury technicznej, nasilajace się zwłaszcza gdy zagladałam na ów post... ŁOMŻYNIACY, czy ŁOMŻANIE? skoro WARSZAWIACY, nie WARSZAWIANIE:)))...ufff w końcu to z siebie wyrzuciłam;) Pozdrawiam prawdziwych....

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org