Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Życie w Łomży, a udane życie seksualne. |
Wróciłem tu by mieszkać na stałe w Łomży (chyba, żeby co¶ się zmieniło) dwa lata temu. A przed chwil± pojawiła się taka my¶l - co prawdziwi Łomżyniacy (ukłon w kierunku AJ) i prawdziwe Łomżynianki mog± powiedzieć o swoim życiu seksualnym? Czy jest udane? Co w Łomży i w jej okolicach wpływa na nie pozytywnie, a co negatywnie? Czy s± jakie¶ szanse poprawy złego stanu rzeczy, ewentualnie może czychaj± jakie¶ zagrożenia na szczę¶liwie używaj±cych rado¶ci seksualnych? Jakie ciekawe miejsca na łonie natury można znaleĽć w okolicy Łomży, czy takie s±? Którzy znani mieszkańcy Łomży s± najprzystojniejsi i najpiękniejsze? Którzy s± najbardziej podniecaj±cy? Czekam na opinie! Pozdrawiam! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: |
S±dzę, że nie odbiega ono od przeciętnych statystyk krajowych. Co do miejsc na łonie natury...hmmmm... chyba nie ma tych szczególnie uczęszczanych czy też może nigdy się nie natknęłam na nikogo w "szczególnej" sytuacji w tym samym miejscu... Każdy ma swoje małe prywatne miejsce oddalone od ludzkich oczu :) Pomijam tu tych, którzy lubi± skoki adrenalinki i gustuj± w miejscach publicznych na zasadzie "przyjdzie kto¶, czy nie...zauważy, czy nie..." (nie wiem czemu ale nasuwa mi się tu Bona, a może się mylę?). Pozdrowienia.
|
|
Re: |
Kto to jest prawdziwy łomżyniak ? 1. Czy to taki, który mieszka w Łomży od urodzenia.? Jego rodzina o 6 pokoleń ? 2. Człek przyjezdny i mieszka od 26 lat ? 3. Człek przyjezdny - mieszka 2 lata, ale czyje się łomżyniakiem ? 4. Człek przyjezdny-mieszka 2 lata i wszedł w zwi±zek z osob± mieszkaj±c± w Łomży ? Dlaczego ankieta dotyczy tylko prawdziwych łomżyniaków? Repezentuję pkt. 2 i nie narzekam. Wszystko w porz±dku. Ciekawe miejsca . Duże drzewo na prawo od nowego mostu w kierunku Pi±tnicy.
|
|
Re: Życie w Łomży, a udane życie seksualne. |
¦ledziu, my¶lę, że prawdziwy łomżyniak to ten, kto: - mieszka w Łomży od urodzenia - człowiek przyjezdny i mieszka w Łomży od ....lat - jw. i czuje się łomżyniakiem - jw. i wszedł w zwi±zki z osob± mieszkaj±c± w Łomży.... .....PRAWDZIWYM łOMŻYNIAKIEM JEST TEN, KOMU NA TYM MIE¦CIE ZALEŻY CHOD¬BY BYŁ NAWET Z GRENLANDII! Pozdrawiam więc wszystkich łomżyniaków. Zbych
|
|
O jakim ty życiu piszesz , to jest seksualna egzystencja na poziomie człowieka jaskiniowego. Jeżelii juz łomzyniaków interesuje sex to tylko w kontekscie tego kto kogo dupczy albo już wydupczył. Tym żyja , o tym mówia. A tak sami bzykaja sie po k±tach w s±siedzkich układach. Zakłamanie i obłuda , jeżeli już jaki¶ sex to na poziomie ludzi prymitywnych. DONOS
|
|
Hmmm, zawsze mnie gnębiło pytanie natury technicznej, nasilajace się zwłaszcza gdy zagladałam na ów post... ŁOMŻYNIACY, czy ŁOMŻANIE? skoro WARSZAWIACY, nie WARSZAWIANIE:)))...ufff w końcu to z siebie wyrzuciłam;) Pozdrawiam prawdziwych.... °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |