niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KRTADZIEŻ PLECAKA

W PIĄTEK 22.07.2011 pomiędzy 13 a 15 z ośrodka rehabilitacji dziennej na ul. Sikorskiego 222 skradziono niebiesko - biały plecak. nie chodzi mi już o sam plecak, czy tam bluzę, czy o napoje się w środku znajdujące, zależy mi na papierach notatkach i płytach które się tam znajdowały, była tam też pieczątka wystawiona na Usługi Fizjoterapeutyczne numer tel tam był też. proszę tylko o zwrot tych rzeczy dla tego co ukradł sa nic nie znaczące a dla mnie to poważna sprawa bo odtworzenie tego wszystkiego zajmie mi troszkę czasu w pewnych adresów zapisanych w notatkach i tak nie odtworzę wiec proszę tego co mi to zakosił o zwrot niech wrzuci do skrzynki lub podrzuci do firmy z której to skradł na podwórko za budynek lub nich zaniesie na plażę i powiesi na łódkach przy domku ratowników. Bardzo mi zależy na wszystkich papierach rachunkach pieczątce fakturach listach uczestników pewnego kursu bo odtworzenie tego wszystkiego zajmie mi naprawdę dużo czasu i nerwów a jak by ktoś znalazł jakieś płyty lub notatki lub pieczątkę proszę o kontakt na adres malinatom@poczta.onet.pl będę wdzięczny za każdą informację
dodatkowo skradzione listy uczestników kursu narażają tych uczestników kursu na dodatkowe zaliczenia to niestety wiąże się z dodatkową opłatą minusem jest to że w skradzionym plecaku były elementy ratujące życie osób które mogą ulegnąć podtopieniu w wodzie wiec złodzieju jeżeli nie chcesz mieć kliku istnień ludzkich na sumieniu oddaj zawartość plecaka a sam plecak sobie zatrzymaj a dodatkowo ma nadzieję ze kradnąc ten plecak sam bedziesz potrzebował pomocy na wodzie a ratownicy nie udzielą tobie pomocy na czas to nie miej pretensji do nikogo, miej sam do siebie bo ty zawaliłeś to co może innym uratować życie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KRTADZIEŻ PLECAKA

chamstwo nie zna granic...współczuje i życzę pomyślnego zakończenia sprawy

"Mimo świata który,
kocha i rani nas dzień w dzień,
gdzieś na szczycie góry,
wszyscy razem spotkamy się."

Niestety strach nawet rasowego psa zostawic przed sklepem hehe

??

mi tez plecak z czwartków lekkoatletycznych pizdneli kiedyś, aaa a gorsi są ci co kradną z cmentarza znicze albo wiązanki to są skurwysyny.

mi kiedyś psa spod sklepu chcieli ukraść, na szczęście wyszłam w porę. Najlepsze było tłumaczenie "nie chcieliśmy żeby tak piesek sam stał, chcieliśmy tylko go wziąć na spacer"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org