niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dziecko

Nie chce mi się latać po sympatiach i innych fotkach ... chcę mieć dziecko z normalną kobietą i dodam że nie jestem zdesperowany :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dziecko

kmetels chcesz mieć dziecko? czy najpierw chcesz znaleźć kobietę z która będziesz chcial mieć dziecko czy kobietę z dzieckiem ? Bo coś nie kumam?

Chyba jasno napisał - chce znaleźć kobietę, która mu dziecko urodzi. Idź na Długą, jak nikt nie będzie patrzył to zwiń jednego śniadego - oni i tak nie doliczą się, że jednego im brakuje.

Swoją drogą - ciekawe, czy jakby takie małe czeczeniątko wychować w normalnej rodzinie, bez indoktrynacji muzułmańskiej to czy wyrósłby z niego normalny człowiek.

Oczywiscie, dużo takich przeszczepieńców jest w stanach i wszyscy ok. (przeważnie)

Do monikachrzan aj Ty przy każdej rozmowie obojętnie z kim zawsze poruszasz wątek Czeczeński? Gdzie w Tobie się zapodziały tego typu cechy - romantyczna itp?

śpoko koliega śiuka ..

a niech śiobie śiuka..

możie żnajdzie trą jednią na miljon dolaróffffff

łatnie to napiśiałeś kmetels...........

pśięknię...
podopa mi śię
ćimam ćuki śa ćiepie....śto lat śto lat

uuuuuuuuualię bęćię weśielicho a niech to licho

a to Prima Apilis?

Zastanów się, czy normalna, niezdesperowana kobieta odpowiedziałaby na takie pseudozaproszenie?

Każdy sposób jest dobry jak okazuje się skuteczny:) ale ten na nie desperado od razu odrzuca .

zapomniałem :)
kmetels@wp.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org