Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dziecko |
Nie chce mi się latać po sympatiach i innych fotkach ... chcę mieć dziecko z normalną kobietą i dodam że nie jestem zdesperowany :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dziecko |
kmetels chcesz mieć dziecko? czy najpierw chcesz znaleźć kobietę z która będziesz chcial mieć dziecko czy kobietę z dzieckiem ? Bo coś nie kumam?
|
|
Chyba jasno napisał - chce znaleźć kobietę, która mu dziecko urodzi. Idź na Długą, jak nikt nie będzie patrzył to zwiń jednego śniadego - oni i tak nie doliczą się, że jednego im brakuje. Swoją drogą - ciekawe, czy jakby takie małe czeczeniątko wychować w normalnej rodzinie, bez indoktrynacji muzułmańskiej to czy wyrósłby z niego normalny człowiek.
|
|
Oczywiscie, dużo takich przeszczepieńców jest w stanach i wszyscy ok. (przeważnie)
|
|
Do monikachrzan aj Ty przy każdej rozmowie obojętnie z kim zawsze poruszasz wątek Czeczeński? Gdzie w Tobie się zapodziały tego typu cechy - romantyczna itp?
|
|
śpoko koliega śiuka .. a niech śiobie śiuka.. możie żnajdzie trą jednią na miljon dolaróffffff łatnie to napiśiałeś kmetels........... pśięknię... podopa mi śię ćimam ćuki śa ćiepie....śto lat śto lat uuuuuuuuualię bęćię weśielicho a niech to licho
|
|
a to Prima Apilis?
|
|
Zastanów się, czy normalna, niezdesperowana kobieta odpowiedziałaby na takie pseudozaproszenie?
|
|
Każdy sposób jest dobry jak okazuje się skuteczny:) ale ten na nie desperado od razu odrzuca .
|
|
zapomniałem :) kmetels@wp.pl
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |