poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
8:0 dla ŁKS

to byl wynik godny oprawy kibicow

NALEZO SIE GRATULACJE I KIBICOM I PILKAZOM

BRAWO

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 8:0 dla ŁKS

Teraz strasznie żałuję, że nie poszedłem. BRAWOOOO ŁKS !!!

Wspaniała postawa kibiców na meczu! Praktycznie cała trybuna od rzeki dopingowała, a czasami do dopingu włączali się ludzie i z trybuny krzesełkowej za co im wielkie dzięki! Kibice z młyna stworzyli zajebistą atmosferę, ekstraklasa, po prostu ekstraklasa! Takiej oprawy w Łomży jeszcze nie było. Nawet nasza chuliganka nie atakował tych 30 kibiców z Suwałk mimo, że ochrony nie było praktycznie widać. Warto było przyjść na ten mecz, naprawdę warto.
II LIGA, II LIGA ŁKS!!!

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Byłem na meczu oprawa jak na Legi lub Wisle normalnoie lux... niewiem co mam powiedzieć az dech zapiera ,mnie w piersiach sam sobie nieweirzee ze tam byłem i wszystko widialem na wlasne oczy. Oprawa n 6 na caly sektor !! (od strony wału) Serpentyny , race, stroboskopy niektórzy gradla sobie ździerali mogło być nawet 12:0 dla nas byly 2 poprzeczki było sporo akcij których ŁKS niewykorzystał, ale cieszmy sie z najlepszego w tym sezonie wyniku 8:0 ale Wigry tez trzeba pokonać z Ceramiką wygralismy tylko 1:0 a z Wigrami potrafiliśmy 8:0 to jest niesamowite ...
Dziki pokazałco umnie i inni zawodnicy też
Bardzo jestem zadowolony z winiku jak i z piłkarzy pokazali sie jak z najlepszej strony
Kibice też byli Naprawde Super pokazali najlrepszą oprawe jak dostad widzialem na własne oczy bylem na meczu ŁKS z rezerwami Legi i opreawa też byla super ale nie taka jak dzis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze raz wielka pochwała !!!!!!!
ŁKS jest najlepszy
II Liga II Liga ŁKS
Niewiedziałem sam gdzie jestem tak bylo super
Kibice z Wigr co takl cicho siedzieli po II połowie ??

Byłem na meczu oprawa jak na Legi lub Wisle normalnoie lux... niewiem co mam powiedzieć az dech zapiera ,mnie w piersiach sam sobie nieweirzee ze tam byłem i wszystko widialem na wlasne oczy. Oprawa n 6 na caly sektor !! (od strony wału) Serpentyny , race, stroboskopy niektórzy gradla sobie ździerali mogło być nawet 12:0 dla nas byly 2 poprzeczki było sporo akcij których ŁKS niewykorzystał, ale cieszmy sie z najlepszego w tym sezonie wyniku 8:0 ale Wigry tez trzeba pokonać z Ceramiką wygralismy tylko 1:0 a z Wigrami potrafiliśmy 8:0 to jest niesamowite ...
Dziki pokazałco umnie i inni zawodnicy też
Bardzo jestem zadowolony z winiku jak i z piłkarzy pokazali sie jak z najlepszej strony
Kibice też byli Naprawde Super pokazali najlrepszą oprawe jak dostad widzialem na własne oczy bylem na meczu ŁKS z rezerwami Legi i opreawa też byla super ale nie taka jak dzis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze raz wielka pochwała !!!!!!!
ŁKS jest najlepszy
II Liga II Liga ŁKS
Niewiedziałem sam gdzie jestem tak bylo super
Kibice z Wigr co takl cicho siedzieli po II połowie ??

Brawa wielkie brawa!!!!
II liga II liga ŁKS!!!!!!!
tylko gdzie bedziemy grac...:/

Co z klubem 100-100 , ilu jest chetnych ???????????????

mario

Tor na meczu mówilspiker ze zasluzylismy na lepszy stadion i jak najszybciej bedzie przeprowadzoina modernizacja...

podobny wynik padl 3 sezony temu na wyjezdzie z kolejazem czeremcha 12:1 dla lomzy oby tylko takie wyniki ps. mam pare zdjec ale niewiem jak je tu ***** zamiescic moze jakis informatyk podpowie

w klubie 100 jest okolo 45 zapisanych juz dokladnie niewiem ale to ludzie z finasowym zapleczem wy sie nie zapalajcie

Jezeli miasto ( prezydent ) nie moze pomoc to musza mieszkancy - powiedzcie gdzie sie mam zglosic ???

mario

Czy ktoś mógłby podać kto strzelał bramki dla ŁKS-u ?

kuba , dziki 3 , czarny , truszkowski , marczak

Xxxxxxxxtra! Chyba najlepszy mecz ŁKSu na jakim byłem. ta oprawa, ta atmosfera no i te bramki. Bravo! Ciesze się również że kibice z młyna zachęcili drugą strone do okrzyków, jak zacząłem mordy drzeć to sie reszta obudziła:)
A co do bramek to zdaje mi sie że Boguski zaliczył hat-tricka, truszkowski i marczak strzelil, strózik, i jeszcze ktos.
Bramek byloby wiecej, ale np. Chioma z 1,5metra do bramki nie trafił - strzelił nad poprzeczką! Ale zaliczył pare4 naprawde dobrych asyst!.
Jeszcze raz bravo! Za 2 tygodnie weźcie znajomych na mecz, zobaczycie jaka fantastyczna atmosfera!!!

Aviva,aviva, aviva ŁKS!!!!

Strasznie zaluje ze nie bylem na tym meczu:(((( i predko juz nie bede:((((
Brawoooooo ŁKS !!!!!!!!!

II liga coraz bardziej realna!!!!!

Mecz super!!! Gardło mam zdarte, ciężko mi mówić:P
Carmello jeszcze ktoś to wilczewski
Oprawa-I liga
Konfetti na drugiej połowie po całej kamiennej daje efekt:D
Dzięki wszystkim kibicom z pikniku, sorry tzn drugiej trybuny:P, za odpowiadanie na hasła rzucane z kamiennej i za wzięcie udziału w kibicowaniu
Po hasłach o nowy stadion może coś tym urzędnikom do myślenia :>

fLoorek, jeszcze chioma strzelił, w 89. Dobrze jej nie widziałem wtedy...
Jeszcze raz bravo ŁKS!!!

Jak dalej tak pójdzie to może i koszykówka w Łomży bedzie ... Po sezonie też można by było komu kibicować

Byłem przy sektorze Wigier (nawet fajką poczęstowałem). Oni bili brawo jak piłka wpadała do ich siatki !!!!!! Bili brawo ŁKSowi !!!!
A swoim jak kibiocowali to nie powtórzę - niezbyt to byłyby cenzuralne słowa. Najłagodniejsze to: "K.. mać Wigry grać".

http://sport.onet.pl/1,16,11,14643299,41205950,1816169,0,forum.html

Brawo Brawo Piłkarze i trener ;-)

ŁKS DUMĄ MIASTA JEST...

"Brawo Brawo ... Bede Musiał Zacząć chodzić na mecze ale ... 2005-10-01 21:37
... lepiej żeby ktoś mnie do jakieś drużyny wzioł kibiców czekam :P BRAWO ŁKS DUMĄ MIASTA JEST !!!!!!!!!!!!"
śledczy-to też ty napisales?

Co wy z tą drugą ligą? Uspokójcie się ludzie. Przecież nas nie dopuszczą z takim stadionem. A na przebudowę nie ma co liczyć. Chyba że Janek Kulczyk zaopiekowałby się ŁKS-em. :)

Niech zarząd jeszcze trochę pokrzyczy na prezydenta. Ten pewnie się zlęknie i wybuduje...
Budę dla zarządu.
I zapomnijmy o II lidze w takiej atmosferze. Kto da kasę na obiekt? Obrazili prezydenta, to teraz skąd wziąć kasę?
I klub 100 nie pomoże. Skąd wiąć 20 baniek?

"Nadmiar demokracji to anarchia"

Spiero , to do wykorzystania:
----------------------------------------
Formatowanie tekstu:

tekst pogrubiony

tekst kursywą

tekst podkreślony

Cytat:

cytat

Wstawianie zdjęć:

Wstawianie linków:

http://adres_url_strony

Nie wiem dlaczego , ale wycięło mi część tego co wkleiłem:
Wstawianie zdjęć: http://adres url zdjecia

Znów zle , nie wiem dlaczego? Wycina czesc tego co pisze.

nie mozna zapomniec o 2 lidze nawet jesli stadionu niema bo to moze byc historyczny momet w naszym miescie jeszcze 2 ligi nie bylo

A gdzie będą grali?
W magazynie Kosiorka na Legionów?

"Nadmiar demokracji to anarchia"

niech wejdo a za tydzien spadno i to juz sukces bedzie

Spiero.. wyślij zdjęcia na mój adres spróbuję je zamieścić ...

Brawo ŁKS !!! ___-----___ II LIGA ___-----___

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

Wzruszyla mnie jedna rzecz sami zobaczcie taki maly kibic ŁKS-u z ręka na sercu jak była minuta ciszy a inni nuc
Polecam
http://4lomza.pl/foto/051001224739.jpg
[jpg] http://4lomza.pl/foto/051001224739.jpg [/jpg]

a to nie ty ptysiu z roczko na sercu tu stoisz

stałem tewż ale zobacz tam tyle ludzi niestało na 30 osób 1 stala z rączkąna srecu

jesli juz to [ img ] LINK [ /img ] - oczywiscie bez spacji

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

Dzieki za foto

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org