Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
8:0 dla ŁKS |
to byl wynik godny oprawy kibicow NALEZO SIE GRATULACJE I KIBICOM I PILKAZOM BRAWO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 8:0 dla ŁKS |
Teraz strasznie żałuję, że nie poszedłem. BRAWOOOO ŁKS !!! ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Wspaniała postawa kibiców na meczu! Praktycznie cała trybuna od rzeki dopingowała, a czasami do dopingu włączali się ludzie i z trybuny krzesełkowej za co im wielkie dzięki! Kibice z młyna stworzyli zajebistą atmosferę, ekstraklasa, po prostu ekstraklasa! Takiej oprawy w Łomży jeszcze nie było. Nawet nasza chuliganka nie atakował tych 30 kibiców z Suwałk mimo, że ochrony nie było praktycznie widać. Warto było przyjść na ten mecz, naprawdę warto. II LIGA, II LIGA ŁKS!!! ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Byłem na meczu oprawa jak na Legi lub Wisle normalnoie lux... niewiem co mam powiedzieć az dech zapiera ,mnie w piersiach sam sobie nieweirzee ze tam byłem i wszystko widialem na wlasne oczy. Oprawa n 6 na caly sektor !! (od strony wału) Serpentyny , race, stroboskopy niektórzy gradla sobie ździerali mogło być nawet 12:0 dla nas byly 2 poprzeczki było sporo akcij których ŁKS niewykorzystał, ale cieszmy sie z najlepszego w tym sezonie wyniku 8:0 ale Wigry tez trzeba pokonać z Ceramiką wygralismy tylko 1:0 a z Wigrami potrafiliśmy 8:0 to jest niesamowite ... Dziki pokazałco umnie i inni zawodnicy też Bardzo jestem zadowolony z winiku jak i z piłkarzy pokazali sie jak z najlepszej strony Kibice też byli Naprawde Super pokazali najlrepszą oprawe jak dostad widzialem na własne oczy bylem na meczu ŁKS z rezerwami Legi i opreawa też byla super ale nie taka jak dzis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze raz wielka pochwała !!!!!!! ŁKS jest najlepszy II Liga II Liga ŁKS Niewiedziałem sam gdzie jestem tak bylo super Kibice z Wigr co takl cicho siedzieli po II połowie ??
|
|
Byłem na meczu oprawa jak na Legi lub Wisle normalnoie lux... niewiem co mam powiedzieć az dech zapiera ,mnie w piersiach sam sobie nieweirzee ze tam byłem i wszystko widialem na wlasne oczy. Oprawa n 6 na caly sektor !! (od strony wału) Serpentyny , race, stroboskopy niektórzy gradla sobie ździerali mogło być nawet 12:0 dla nas byly 2 poprzeczki było sporo akcij których ŁKS niewykorzystał, ale cieszmy sie z najlepszego w tym sezonie wyniku 8:0 ale Wigry tez trzeba pokonać z Ceramiką wygralismy tylko 1:0 a z Wigrami potrafiliśmy 8:0 to jest niesamowite ... Dziki pokazałco umnie i inni zawodnicy też Bardzo jestem zadowolony z winiku jak i z piłkarzy pokazali sie jak z najlepszej strony Kibice też byli Naprawde Super pokazali najlrepszą oprawe jak dostad widzialem na własne oczy bylem na meczu ŁKS z rezerwami Legi i opreawa też byla super ale nie taka jak dzis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze raz wielka pochwała !!!!!!! ŁKS jest najlepszy II Liga II Liga ŁKS Niewiedziałem sam gdzie jestem tak bylo super Kibice z Wigr co takl cicho siedzieli po II połowie ??
|
|
Brawa wielkie brawa!!!! II liga II liga ŁKS!!!!!!! tylko gdzie bedziemy grac...:/
|
|
Co z klubem 100-100 , ilu jest chetnych ??????????????? mario
|
|
Tor na meczu mówilspiker ze zasluzylismy na lepszy stadion i jak najszybciej bedzie przeprowadzoina modernizacja...
|
|
podobny wynik padl 3 sezony temu na wyjezdzie z kolejazem czeremcha 12:1 dla lomzy oby tylko takie wyniki ps. mam pare zdjec ale niewiem jak je tu ***** zamiescic moze jakis informatyk podpowie
|
|
w klubie 100 jest okolo 45 zapisanych juz dokladnie niewiem ale to ludzie z finasowym zapleczem wy sie nie zapalajcie
|
|
Jezeli miasto ( prezydent ) nie moze pomoc to musza mieszkancy - powiedzcie gdzie sie mam zglosic ??? mario
|
|
Czy ktoś mógłby podać kto strzelał bramki dla ŁKS-u ?
|
|
kuba , dziki 3 , czarny , truszkowski , marczak
|
|
Xxxxxxxxtra! Chyba najlepszy mecz ŁKSu na jakim byłem. ta oprawa, ta atmosfera no i te bramki. Bravo! Ciesze się również że kibice z młyna zachęcili drugą strone do okrzyków, jak zacząłem mordy drzeć to sie reszta obudziła:) A co do bramek to zdaje mi sie że Boguski zaliczył hat-tricka, truszkowski i marczak strzelil, strózik, i jeszcze ktos. Bramek byloby wiecej, ale np. Chioma z 1,5metra do bramki nie trafił - strzelił nad poprzeczką! Ale zaliczył pare4 naprawde dobrych asyst!. Jeszcze raz bravo! Za 2 tygodnie weźcie znajomych na mecz, zobaczycie jaka fantastyczna atmosfera!!! Aviva,aviva, aviva ŁKS!!!!
|
|
Strasznie zaluje ze nie bylem na tym meczu:(((( i predko juz nie bede:(((( Brawoooooo ŁKS !!!!!!!!! II liga coraz bardziej realna!!!!!
|
|
Mecz super!!! Gardło mam zdarte, ciężko mi mówić:P Carmello jeszcze ktoś to wilczewski Oprawa-I liga Konfetti na drugiej połowie po całej kamiennej daje efekt:D Dzięki wszystkim kibicom z pikniku, sorry tzn drugiej trybuny:P, za odpowiadanie na hasła rzucane z kamiennej i za wzięcie udziału w kibicowaniu Po hasłach o nowy stadion może coś tym urzędnikom do myślenia :>
|
|
fLoorek, jeszcze chioma strzelił, w 89. Dobrze jej nie widziałem wtedy... Jeszcze raz bravo ŁKS!!!
|
|
Jak dalej tak pójdzie to może i koszykówka w Łomży bedzie ... Po sezonie też można by było komu kibicować
|
|
Byłem przy sektorze Wigier (nawet fajką poczęstowałem). Oni bili brawo jak piłka wpadała do ich siatki !!!!!! Bili brawo ŁKSowi !!!! A swoim jak kibiocowali to nie powtórzę - niezbyt to byłyby cenzuralne słowa. Najłagodniejsze to: "K.. mać Wigry grać".
|
|
http://sport.onet.pl/1,16,11,14643299,41205950,1816169,0,forum.html
|
|
Brawo Brawo Piłkarze i trener ;-) ŁKS DUMĄ MIASTA JEST...
|
|
"Brawo Brawo ... Bede Musiał Zacząć chodzić na mecze ale ... 2005-10-01 21:37 ... lepiej żeby ktoś mnie do jakieś drużyny wzioł kibiców czekam :P BRAWO ŁKS DUMĄ MIASTA JEST !!!!!!!!!!!!" śledczy-to też ty napisales?
|
|
Co wy z tą drugą ligą? Uspokójcie się ludzie. Przecież nas nie dopuszczą z takim stadionem. A na przebudowę nie ma co liczyć. Chyba że Janek Kulczyk zaopiekowałby się ŁKS-em. :)
|
|
Niech zarząd jeszcze trochę pokrzyczy na prezydenta. Ten pewnie się zlęknie i wybuduje... Budę dla zarządu. I zapomnijmy o II lidze w takiej atmosferze. Kto da kasę na obiekt? Obrazili prezydenta, to teraz skąd wziąć kasę? I klub 100 nie pomoże. Skąd wiąć 20 baniek? "Nadmiar demokracji to anarchia"
|
|
Spiero , to do wykorzystania: ---------------------------------------- Formatowanie tekstu: tekst pogrubiony tekst kursywą tekst podkreślony Cytat: Wstawianie zdjęć: Wstawianie linków: http://adres_url_strony
|
|
Nie wiem dlaczego , ale wycięło mi część tego co wkleiłem: Wstawianie zdjęć: http://adres url zdjecia
|
|
Znów zle , nie wiem dlaczego? Wycina czesc tego co pisze.
|
|
nie mozna zapomniec o 2 lidze nawet jesli stadionu niema bo to moze byc historyczny momet w naszym miescie jeszcze 2 ligi nie bylo
|
|
A gdzie będą grali? W magazynie Kosiorka na Legionów? "Nadmiar demokracji to anarchia"
|
|
niech wejdo a za tydzien spadno i to juz sukces bedzie
|
|
Spiero.. wyślij zdjęcia na mój adres spróbuję je zamieścić ...
|
|
Brawo ŁKS !!! ___-----___ II LIGA ___-----___ ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Wzruszyla mnie jedna rzecz sami zobaczcie taki maly kibic ŁKS-u z ręka na sercu jak była minuta ciszy a inni nuc Polecam http://4lomza.pl/foto/051001224739.jpg [jpg] http://4lomza.pl/foto/051001224739.jpg [/jpg]
|
|
a to nie ty ptysiu z roczko na sercu tu stoisz
|
|
stałem tewż ale zobacz tam tyle ludzi niestało na 30 osób 1 stala z rączkąna srecu
|
|
jesli juz to [ img ] LINK [ /img ] - oczywiscie bez spacji
|
|
Dzieki za foto
|