Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca w Łomży? |
Jest cos do roboty w tej Łomży? ;x z tego co widze to ulotki telefony i na kasie w stokrotnce..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca w Łomży? |
czlowieku złoty daj mi chociaz tą robotę z ulotkami ucałuję Ci stopy
|
|
Pracy jest duzo w Lomzy,tylko kazdy chcialby zarobic a nic sie nienarobic,najlepiej 2000 tysiaki i zadnej pracy,tylko lezec,nic myslec poprostu zero w glowie.
|
|
za minimalną płace tj.1000zł a trzeba n......lać jak niewolnik tacy są biznesmeni nasi
|
|
1000 zl kolego to jest duzo kasy.
|
|
wpm żałosny jesteś
|
|
A ja zarabiam 1000 zł. i nie narzekam :):) Oszczędny jestem to 500zł. z każdej wypłaty sobie odkładam :) A wy jak casłą wypłatę zostawiacie w Jeziorku to macie problem co dalej :):)
|
|
Maruda u mamusi mieszka dlatego odkłada.
|
|
Nie u mamusi :) Tylko nie piję, nie palę i nocami się nie szlajam :):):):):) To akurat tyle mi zostaje :):)
|
|
Czwłowieku nie wmówisz mi że mieszkasz na swoim i zarabiając 1000zł oszczedzasz 500. To gdzie ty mieszkasz ? Same opłaty w bloku ze wszystkim średnio wynoszą 600 z mediami na swoim, bo jak na wynajmie to plus odstępne a gdzie jeszcze wyżywienie. Oczywiście można tak ale wtedy to chyba pozostaje jeść sam chleb z ziemniakami i to dwa razy dziennie, niemyć się wcale tylko raz w tygodniu na wodzie jesteś do przodu, i zero tv, internetu, radia i siedzenie przy świeczce + na prądzie. Także jak niemasz pojęcia oczym piszesz to nie rób tego, bo nie wierze w żadne twoje słowo, spytaj się mamusi ile potrzeba pieniążków na życie i dopiero bież udział w dyskuji.
|
|
kolejny przechwalajacy sie malolat :-) maruda szkoda mi ciebie !!
|
|
Co ty do mnie gadasz człowieku???? Skoro pisze to wiem :) Za MIESZKANIE NIE PŁACĘ, BO MIESZKAM POD MOSTEM :) ZA WODE NIE PŁACĘ, BO MYJE SIĘ W RZECE I TO KILKA RAZY DZIENNIE :):) ZA PRĄD NIE PŁACĘ, BO LAMPY NA MOŚCIE MI LOKAL OŚWIETLAJĄ :):) A I JEM TO CO ZNAJDĘ , UWIERZ MI ŻE LUDIE WCALE NIEZŁEGO JEDZONKA SIĘ Z LODÓWEK POZBYWAJĄ :):):):):):):) TV mi nie potrzebne bo starczy wieczorem prześć się po mieście i lepszej rozrywki nie trzeba :):):) Neta jak widzisz też mam i też za free bo telepatycznie ciągnę :):):) Grunt to znaleźć sobie porządną i tanią w utrzymaniu lokalizację :):):):): A ty mi tu z jakimiś horrendalnymi kosztami wyjeżdżasz :):):):)
|
|
*specu* zgadzam się w 100%%% jak ktoś mieszka u matki to g**no k**wa wie i o życiu mój mąż zarabia 2000zł i mieszkamy na stancji mamy małe dziecko i samochód i jest ciężko odłożyć bo cały czas wydatki i wszystko drogę ............ Eloo
|
|
można przeżyć tanio : zapomoga z MOPS-u, na obiadki do Caritasu a na drobne szaleństwa to uciułać zbierając puszki na fajansie ! a i jeszcze w sezonie zatrudnić się u okolicznego beneficjenta dotacji unijnych i popierdala.ć za parobka !
|
|
zezowate szczęście :):) Zgadzam się z tobą :):) Ludzie nie wiedzą jak ko.zystać z dobrodziejstwa kapitalizmu to i narzekają na forum :(:( Ja tam zyję pełną piersią :):)
|
|
maruda , witam a po co pracować ? fundusze można zdobyć grając w zdrapki ! a i na dzieciach można zarobić, płacą po 1000 becikowego za łebka, od sztuki, pozdrawiam wszystkich oszczędnych !
|
|
mało sie zarabia, żyje sie jak hrabia :) "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
zezowate szczęście Zapomniałes jeszcze o LOTTO i Szczęśliwym numerku :):) Tu przynajmniej jak się nie trafi to becikowe jest na bank :):):) Tyle nieograniczonych mozliwości a oni wiecznie jęczą na forum na pracodawców :( Weźcie ludzie w końcu sprawy w swoje ręce i zacznijcie sami o siebie dbać :):) To tylko kilka przykładów szybkiego bycia krezusem :):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |