poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Net z Orange czy Neostrada???

Witam! mam pytanko.moze ktos sie orientuje co by lepiej "chodzilo"???moze ktos ma bezprzewodowy z orange i moze sie wypowiedziec na ten temat?bo o neostradzie to zdania sa podzielone.

pozdro

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Net z Orange czy Neostrada???

albo blueconnecta?? czekamy na opinie uzytkowników i znawców... :)

z tego co wiem do blue connect to lipa.

To całe g***o wiesz.

To jest dobry internet pod warunkiem, że nie chce się na nim ssać filmów i gier 24h na dobę, a jedynie używac jako stałego kontaktu z np. firmą.

Neostrada oczywiście lepsza pod tym względem, ale jeżeli ktoś ma laptopa i musi mieć internet w każdym miejscu (samochodzie, pracy, domu itp) to blueconnect jest dla niego.

Neo psuje sie po jakimś czasie

lepiej neo
te blueconnecty itp to są takie do wyslania maila sprawdzenia notowan itd
blueconnect w warszawie i wiekszych miastach lepiej dziala niz w mniejszych np Łomża , i wtedy ten internet działa z prędkością 56kbps modem :)

więc Neo

Do Reaper: Masz moze blueconnecta? jak z tym zasięgiem jest? chyba jest spoko, w końcu to jest usługa Ery. Mam zamiar na studia, bo poza domem to tylko w budzie bede miał dostęp do neta, a do samego komputera zawsze bo laptopa mam.

akurat nie chodzi o sciaganie filmow i gier.glownie chodzi o robienie przelewow do banku itp. wiec chyba to powinno wystarczyc???
jestem ciekawy jka szybko sie strony otwieraja.czy trzeba czekac z 5 minut itp.

Neostrada nie ja mam neostrade i nie za bardzo !!! Trzeba uruchamiać program żeny się połączyć, często trzeba jeszcze raz kompa odpalić żeby się połączyć!!! są też przerwy w działaniu neta!!! Strony nawet spoko sie odpalajo a ze ściąganiem plików bywa różnie!!!!

Nie mam, ale czytałem opinię osoby, która ma i jeździ po całej Polsce.

Rzeczywiście w większych miastach działa wyśmienicie... a tam, gdzie jest zasięg, ale nie ma w pełni możliwości technicznych jest już "gorzej". Ale Internet jest zawsze tam gdzie zasięg Ery. :) I tej osobie to do kontaktów z firmą wystarczy.

Witam
Mam zamiar w lomzy zrobic siec Wi-Fi cowy nato??
aco do Neo to h*j jej w dupe

No to rob, zycze powodzenia :PPPP

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org