Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Net z Orange czy Neostrada??? |
Witam! mam pytanko.moze ktos sie orientuje co by lepiej "chodzilo"???moze ktos ma bezprzewodowy z orange i moze sie wypowiedziec na ten temat?bo o neostradzie to zdania sa podzielone. pozdro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Net z Orange czy Neostrada??? |
albo blueconnecta?? czekamy na opinie uzytkowników i znawców... :)
|
|
z tego co wiem do blue connect to lipa.
|
|
To całe g***o wiesz. To jest dobry internet pod warunkiem, że nie chce się na nim ssać filmów i gier 24h na dobę, a jedynie używac jako stałego kontaktu z np. firmą. Neostrada oczywiście lepsza pod tym względem, ale jeżeli ktoś ma laptopa i musi mieć internet w każdym miejscu (samochodzie, pracy, domu itp) to blueconnect jest dla niego.
|
|
Neo psuje sie po jakimś czasie
|
|
lepiej neo te blueconnecty itp to są takie do wyslania maila sprawdzenia notowan itd blueconnect w warszawie i wiekszych miastach lepiej dziala niz w mniejszych np Łomża , i wtedy ten internet działa z prędkością 56kbps modem :) więc Neo
|
|
Do Reaper: Masz moze blueconnecta? jak z tym zasięgiem jest? chyba jest spoko, w końcu to jest usługa Ery. Mam zamiar na studia, bo poza domem to tylko w budzie bede miał dostęp do neta, a do samego komputera zawsze bo laptopa mam.
|
|
akurat nie chodzi o sciaganie filmow i gier.glownie chodzi o robienie przelewow do banku itp. wiec chyba to powinno wystarczyc??? jestem ciekawy jka szybko sie strony otwieraja.czy trzeba czekac z 5 minut itp.
|
|
Neostrada nie ja mam neostrade i nie za bardzo !!! Trzeba uruchamiać program żeny się połączyć, często trzeba jeszcze raz kompa odpalić żeby się połączyć!!! są też przerwy w działaniu neta!!! Strony nawet spoko sie odpalajo a ze ściąganiem plików bywa różnie!!!!
|
|
Nie mam, ale czytałem opinię osoby, która ma i jeździ po całej Polsce. Rzeczywiście w większych miastach działa wyśmienicie... a tam, gdzie jest zasięg, ale nie ma w pełni możliwości technicznych jest już "gorzej". Ale Internet jest zawsze tam gdzie zasięg Ery. :) I tej osobie to do kontaktów z firmą wystarczy.
|
|
Witam Mam zamiar w lomzy zrobic siec Wi-Fi cowy nato?? aco do Neo to h*j jej w dupe
|
|
No to rob, zycze powodzenia :PPPP
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |