Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS Łomża-Wigry Suwalki |
Wybieracie sie na mecz?W końcu nasz ŁKS pewnie zmierza do 2 ligi.Trzeba pomóc piłkarzom głosnym dopingiem na tym derbowym meczu.Z tego co wiem, to na trybunach ma być oprawa jakiej jeszcze w Łomży nie było.Godna 2 a moze nawet 1 ligi.Gorąco zapraszamy wszystkich Łomżyniaków.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS Łomża-Wigry Suwalki |
Sobota o 16?
|
|
nigdy nie bylem na meczu ŁKSu wybieram sie wybieram i wybrac nie moge, kiedy to i ile wejsciowka ? ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Ulgowy 7 zlotych. Normalny 10.
|
|
mecz derbowy i chyba nikogo nie trzeba specjalnie zachęcać. na pewno bedzie ciekawie... eŁKaeSiacy'03 | www.lks.elomza.pl
|
|
A ktorego mecz ?? Bo teraz chyba z iławą ??
|
|
ptysiu91: Mecz z Wigrami jest 1 października, a z Iławą własnie grają na wyjeździe!
|
|
aQku! Wielkie dzieki :d napewno bede !! tak jak na ostatnich meczach Jaki obstawiacie wyn9ik ja 2:1 dla nas :D
|
|
Z tego co słyszałem to oprawa meczu z Wigrami ma być naprawdę fajna. Oby tylko pogoda dopisała i był pełny stadion. Zapewne, mimo jakiś tam stanowisk naszego klubu o zdemolowanym sektorze dla gości, kibice z Suwałk przyjadą. Ciekawe, czy pozaboiskowe atrakcje również są przewidziane. Dwa lata temu chłopcy z bieguna zimna zostali pogonieni i obici. Myślę, że w tym roku może być również ciekawie, jak nie z nimi to z ochroną. Oby to jednak było głównie sportowe widowisko. Dziś ŁKS wygrał w Iławie z tamtejszym Jeziorakiem 3:0. BRAWO!!! ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Obstawiałem taki wynik w eŁKSówce
|
|
Beda sie lac jak to z wigrami!
|
|
Bardzo możliwe, że na tym meczu będzie ekipa z TV4 ("Drogówka"). Na 4lomza pisali ze podróżują ostatni z naszymi policjantami. Więc przygotujcie sie na to że moga was (nas) filmować...
|
|
takiej oprawy na trybunach w Łomży jeszcze nie bylo,bierzcie aparaty i przychodzcie wszyscy,poczatek godz 16
|
|
no skoro adac6 mówisz to wezme aparat, mam nadzieje ze mi go nie ukradną. A na mecze u nas i tak chodze. Mam nadzieję, że pogoda dopisze...
|
|
Sobota, 1 października 2005, godzina 16:00 - stadion miejski w Łomży. Mecz ŁKS ŁOMŻA - WIGRY SUWAŁKI. Przyjdz i dopinguj ŁKS ! Gwarantowane niezapomniane przeżycia! VS TEGO NIE MOŻESZ PRZEGAPIĆ !!!
|
|
żeby już nie zakładać nowego tematu, zadam pytanie w tym miejscu. zawsze mnie zastanawiało ilu i kto z naszych Forumowiczów uczęszcza na mecze ŁKSu na Zjezdzie?
|
|
Ja na jednym niebyłem w tym sezoinie na tym co deszcz padałcaly mecz a tak to byłem :) na wszystkich :D:D
|
|
ptysiu91: Patrze, że niedzielny kibic z Ciebie jak deszcz pada to już na mecz nie idziesz! Ja byłem na każdym meczu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |