poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁKS Łomża-Wigry Suwalki

Wybieracie sie na mecz?W końcu nasz ŁKS pewnie zmierza do 2 ligi.Trzeba pomóc piłkarzom głosnym dopingiem na tym derbowym meczu.Z tego co wiem, to na trybunach ma być oprawa jakiej jeszcze w Łomży nie było.Godna 2 a moze nawet 1 ligi.Gorąco zapraszamy wszystkich Łomżyniaków.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁKS Łomża-Wigry Suwalki

Sobota o 16?

nigdy nie bylem na meczu ŁKSu wybieram sie wybieram i wybrac nie moge, kiedy to i ile wejsciowka ?

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

Ulgowy 7 zlotych. Normalny 10.

mecz derbowy i chyba nikogo nie trzeba specjalnie zachęcać. na pewno bedzie ciekawie...

eŁKaeSiacy'03 | www.lks.elomza.pl

A ktorego mecz ?? Bo teraz chyba z iławą ??

ptysiu91: Mecz z Wigrami jest 1 października, a z Iławą własnie grają na wyjeździe!

aQku! Wielkie dzieki :d napewno bede !! tak jak na ostatnich meczach
Jaki obstawiacie wyn9ik ja 2:1 dla nas :D

Z tego co słyszałem to oprawa meczu z Wigrami ma być naprawdę fajna. Oby tylko pogoda dopisała i był pełny stadion. Zapewne, mimo jakiś tam stanowisk naszego klubu o zdemolowanym sektorze dla gości, kibice z Suwałk przyjadą. Ciekawe, czy pozaboiskowe atrakcje również są przewidziane. Dwa lata temu chłopcy z bieguna zimna zostali pogonieni i obici. Myślę, że w tym roku może być również ciekawie, jak nie z nimi to z ochroną. Oby to jednak było głównie sportowe widowisko.
Dziś ŁKS wygrał w Iławie z tamtejszym Jeziorakiem 3:0. BRAWO!!!

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Obstawiałem taki wynik w eŁKSówce

Beda sie lac jak to z wigrami!

Bardzo możliwe, że na tym meczu będzie ekipa z TV4 ("Drogówka"). Na 4lomza pisali ze podróżują ostatni z naszymi policjantami. Więc przygotujcie sie na to że moga was (nas) filmować...

takiej oprawy na trybunach w Łomży jeszcze nie bylo,bierzcie aparaty i przychodzcie wszyscy,poczatek godz 16

no skoro adac6 mówisz to wezme aparat, mam nadzieje ze mi go nie ukradną. A na mecze u nas i tak chodze. Mam nadzieję, że pogoda dopisze...

MECZ SEZONU W ŁOMŻY!
Sobota, 1 października 2005, godzina 16:00 - stadion miejski w Łomży. Mecz ŁKS ŁOMŻA - WIGRY SUWAŁKI. Przyjdz i dopinguj ŁKS ! Gwarantowane niezapomniane przeżycia!

VS

TEGO NIE MOŻESZ PRZEGAPIĆ !!!

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

żeby już nie zakładać nowego tematu, zadam pytanie w tym miejscu.
zawsze mnie zastanawiało ilu i kto z naszych Forumowiczów uczęszcza na mecze ŁKSu na Zjezdzie?

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

Ja na jednym niebyłem w tym sezoinie na tym co deszcz padałcaly mecz a tak to byłem :) na wszystkich :D:D

ptysiu91: Patrze, że niedzielny kibic z Ciebie jak deszcz pada to już na mecz nie idziesz!

Ja byłem na każdym meczu!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org