Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyński fotoradar w "TRYBUNIE" !!! |
Uwaga, ludziska!!! Tak mnie zainspirowaliście, że postanowiłem co nieco skrobnąć o łomżyńskiej lokalnej sensacji drogowej. Niech Polska się dowie. A przy okazji się ujawniam :-) Dlatego polecam wszystkim sobotnie wydanie "TRYBUNY" (9-10 sierpnia) i strony regionalne w środku gazety ("TRYBUNA Regionów"). Znajdziecie tam mały tekścik o łomżyńskim fotoradarze. A potem czekam na komentarze :-) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Mariusz "grover" Nowik
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyński fotoradar w "TRYBUNIE" !!! |
http://www.radiobab.pl/index.php?wiad=59&PHPSESSID=b671c0c5d3a1f82963b1bf636146c938 Pozdrawiam. grover
|
|
Strasznie się wysiliłeś w tym artykule. Po trybunie nic mądrego nie należy się spodziewać tylko takie bzdety i obrona za wszelką cenę komunistycznych niedobitków. Jak widzę lub słyszę słowo trybuna to mam w oczach kiosk i leżącą gazetę z czerwonym sztandarem i napisem "proletariusze....... Ten chłam powinien dawno zniknąć ludziom z oczy.Rzygać się chcę gdy to się widzi.
|
|
No to rzygaj we własny kibel
|
|
dziwi mnie jedno - najbardziej przeciwko komunie są ci którzy de facto jej nie zaznali z powodu młodego wieku. ale cóż demokrację mamy każdy może mówić co uważa. biedny ten nasz kraj i gospodarczo i umyslowo pozdrawiam nie wszystkich
|
|
Zawsze rzygam we własny kibel bo u ciebie zapewne nikt niczym się nie pożywi. Mam swoje zdanie na pewne sprawy i guzik mnie to obchodzi czy komuś się to podoba czy nie. Młodego może dziwić bo za przeproszeniem g...no w życiu widział. Dlatego tak wygląda ten nasz kraj i Łomża , że wszyscy małpują to co się im narzca i widzą tylko czubek własnego nosa.
|
|
Bogot ty jesteś po prostu "poje..." i lecz się. W Łomzy mamy w szpitalu dobry odział psychiatryczny . Zeus
|
|
Z twojej wypowiedzi bije inteligencja i kultura. Jeśli będę potrzebował pomocy bardzo chętnie skorzystam z ich usług ale napewno nie ty będziesz mnie tam kierował.
|
|
ja tylko wskazuje gdzie ci mogą pomóc bo tobie tak padło na głowę ,że biedaku nie wiesz co piszesz. Z troski o bliżniego wskazałem ci adres gdzie potrafią naprawić to co ci się w głowie popsuło Zeus
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |