niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomżyński fotoradar w "TRYBUNIE" !!!

Uwaga, ludziska!!!

Tak mnie zainspirowaliście, że postanowiłem co nieco skrobnąć o łomżyńskiej lokalnej sensacji drogowej. Niech Polska się dowie. A przy okazji się ujawniam :-)

Dlatego polecam wszystkim sobotnie wydanie "TRYBUNY" (9-10 sierpnia) i strony regionalne w środku gazety ("TRYBUNA Regionów"). Znajdziecie tam mały tekścik o łomżyńskim fotoradarze. A potem czekam na komentarze :-)

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Mariusz "grover" Nowik

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomżyński fotoradar w "TRYBUNIE" !!!

http://www.radiobab.pl/index.php?wiad=59&PHPSESSID=b671c0c5d3a1f82963b1bf636146c938

Pozdrawiam.
grover

Strasznie się wysiliłeś w tym artykule. Po trybunie nic mądrego nie należy się spodziewać tylko takie bzdety i obrona za wszelką cenę komunistycznych niedobitków. Jak widzę lub słyszę słowo trybuna to mam w oczach kiosk i leżącą gazetę z czerwonym sztandarem i napisem "proletariusze....... Ten chłam powinien dawno zniknąć ludziom z oczy.Rzygać się chcę gdy to się widzi.

No to rzygaj we własny kibel

dziwi mnie jedno - najbardziej przeciwko komunie są ci którzy de facto jej nie zaznali z powodu młodego wieku. ale cóż demokrację mamy każdy może mówić co uważa. biedny ten nasz kraj i gospodarczo i umyslowo

pozdrawiam nie wszystkich

Zawsze rzygam we własny kibel bo u ciebie zapewne nikt niczym się nie pożywi.
Mam swoje zdanie na pewne sprawy i guzik mnie to obchodzi czy komuś się to podoba czy nie. Młodego może dziwić bo za przeproszeniem g...no w życiu
widział. Dlatego tak wygląda ten nasz kraj i Łomża , że wszyscy małpują to co się im narzca i widzą tylko czubek własnego nosa.

Bogot ty jesteś po prostu "poje..." i lecz się. W Łomzy mamy w szpitalu dobry odział psychiatryczny .

Zeus

Z twojej wypowiedzi bije inteligencja i kultura.
Jeśli będę potrzebował pomocy bardzo chętnie skorzystam z ich usług ale
napewno nie ty będziesz mnie tam kierował.

ja tylko wskazuje gdzie ci mogą pomóc bo tobie tak padło na głowę ,że biedaku nie wiesz co piszesz. Z troski o bliżniego wskazałem ci adres gdzie potrafią naprawić to co ci się w głowie popsuło

Zeus

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org