Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wniosek do sądu złozylem o 13.00 |
dziekuje za uwage pozdrwiam gimsmarke
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wniosek do sądu złozylem o 13.00 |
u będzie się działo
|
|
pawwełznavary ja za świadka mogę być :):) Na ochotnika:)P)):)
|
|
a macie świadków heheh :) bo raczej z netu to nikt nie przyjdzie
|
|
o ja pie...le znalazł się maruda świadek ee hehehe
|
|
ups to w loży nie zasiądzie ale będzie mu przykro
|
|
czarnasukoczarna :):) na mnie możesz liczyc :):) jak tygrys będe stawał w twojej obronie :):)
|
|
tak szczerze to powiem wam jako prawnik że to źle się skończy dla ....???
|
|
hmm chyba że cię służby porządkowe doprowadzo pewnie niedługo wywiad z tobą zrobią
|
|
Do czarnasukaczarna idź z nim na ugodę. Nie wiem co dokładnie ci zrobił, ale ty go też niesamowicie pojechałaś na forum. Rozprawa i tak będzie pewnie niejawna, więc forumowicze nie oczekujcie ze będziecie publicznością. Dla was obojgu jest na rękę żeby ta sprawa umilkła i zostałą zamknięta. Dogadajcie się poza sądem, to nie są sprawy dla sądu. Oszczędzicie sobie stresu i wstydu, ty Paweł albo ty czarnasukaczarna skontaktujcie się i porozmawiajcie. paweł_z_navary może i wygrasz ale czarnasukaczarna jak widzisz jest zawzięta i to się tak szybko nie skończy (wiesz co to jest urażona kobieta), może ci dokuczać na inne sposoby zgodne z prawem. Nie wtrącam się tylko chcę pomóc, przemyślcie to. PROBI88 jako prawnik myśle że się w dużej części ze mną zgodzi.
|
|
nie wiem kim jest paweł z niavary ale to nie ładnie sie za mnie podawac!!!!!!!!!!!!
|
|
se Łeb drugi zamów brzydka gruba wielka q......
|
|
Jeżeli ci wiele złego zrobił to możesz go pozwać. Najlepiej idż do prawnika i zapytaj się co można z tym zrobić, opowiedz swoją sprawę. On ci powie czy jakie są szanse wygranej. Dowody, świadkowie chyba znajdziesz, myśle że prowadziliście burzliwą korespodencję, a poza tym jesteście bardzo żywiołowi, myśle ze wielu ludzi was słyszało.
|
|
skoro tak jawnie obrzucacie się błotem na forum, to pewnie kłociliscie sie tez wczesniej na ulicy czy gdzies - przyjąłem takie zalozenie. ja o tej sprawie dowiedzialaem sie 3 dni temu jak zaczęłaś tę akcję.
|
|
Wspólczuję ci, szczególnie że jesteś kobietą. Jezeli to zly czlowiek, to przynajmniej dowiedzialy sie o tym inne kobiety, ostrzegłas je. Choć ja przyjąłbym trochę inny język i metodę, ale ciebie skrzywdził, jestes w stanie silnego wzburzenia, to cię jakoś usprawiedliwia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |