piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wniosek do sądu złozylem o 13.00

dziekuje za uwage pozdrwiam gimsmarke

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wniosek do sądu złozylem o 13.00

u będzie się działo

pawwełznavary

ja za świadka mogę być :):)
Na ochotnika:)P)):)

a macie świadków heheh :) bo raczej z netu to nikt nie przyjdzie

o ja pie...le znalazł się maruda świadek ee hehehe

ups to w loży nie zasiądzie ale będzie mu przykro

czarnasukoczarna :):)
na mnie możesz liczyc :):)
jak tygrys będe stawał w twojej obronie :):)

tak szczerze to powiem wam jako prawnik że to źle się skończy dla ....???

hmm chyba że cię służby porządkowe doprowadzo pewnie niedługo wywiad z tobą zrobią

Do czarnasukaczarna idź z nim na ugodę. Nie wiem co dokładnie ci zrobił, ale ty go też niesamowicie pojechałaś na forum. Rozprawa i tak będzie pewnie niejawna, więc forumowicze nie oczekujcie ze będziecie publicznością. Dla was obojgu jest na rękę żeby ta sprawa umilkła i zostałą zamknięta. Dogadajcie się poza sądem, to nie są sprawy dla sądu. Oszczędzicie sobie stresu i wstydu, ty Paweł albo ty czarnasukaczarna skontaktujcie się i porozmawiajcie. paweł_z_navary może i wygrasz ale czarnasukaczarna jak widzisz jest zawzięta i to się tak szybko nie skończy (wiesz co to jest urażona kobieta), może ci dokuczać na inne sposoby zgodne z prawem. Nie wtrącam się tylko chcę pomóc, przemyślcie to. PROBI88 jako prawnik myśle że się w dużej części ze mną zgodzi.

nie wiem kim jest paweł z niavary ale to nie ładnie sie za mnie podawac!!!!!!!!!!!!

se Łeb drugi zamów brzydka gruba wielka q......

Jeżeli ci wiele złego zrobił to możesz go pozwać. Najlepiej idż do prawnika i zapytaj się co można z tym zrobić, opowiedz swoją sprawę. On ci powie czy jakie są szanse wygranej. Dowody, świadkowie chyba znajdziesz, myśle że prowadziliście burzliwą korespodencję, a poza tym jesteście bardzo żywiołowi, myśle ze wielu ludzi was słyszało.

skoro tak jawnie obrzucacie się błotem na forum, to pewnie kłociliscie sie tez wczesniej na ulicy czy gdzies - przyjąłem takie zalozenie. ja o tej sprawie dowiedzialaem sie 3 dni temu jak zaczęłaś tę akcję.

Wspólczuję ci, szczególnie że jesteś kobietą. Jezeli to zly czlowiek, to przynajmniej dowiedzialy sie o tym inne kobiety, ostrzegłas je. Choć ja przyjąłbym trochę inny język i metodę, ale ciebie skrzywdził, jestes w stanie silnego wzburzenia, to cię jakoś usprawiedliwia.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org