Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co sadzicie o stokrotce w łomży |
Przeprowadzam wywiad o stokrotce! co sadzice o supermarketach w łomży? na ile procent podoba wam sie stokrotka?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co sadzicie o stokrotce w łomży |
Droga tańsze są spolem a takie same produkty
|
|
Jedynie w galerii stokrotka w rossmanie jest najtańsze chyba w całej łomży mleko dla niemowląt a cała stokrotka ogólnie droga
|
|
Tanie piwo w stokrotce:) np zloty kur w puszcze jest 44 grosze tanszy niz sugerowana cena, to chyba sporo,nie?
|
|
chyba jednak jak we wszystkich sklepach ceny są różne,jedno tańsze a za to trzy droższe
|
|
Stokrotka nie za bardzo, ale galeria (ten co jest dużo różnych sklepów)podoba mi sie i tam gdzie sie lody kupuje i ten tarasik też fajny jets można sobie posiedziec powinni na dachu taki tarasik zrobic i restauracje jakos to możę byc dobry pomysl Pozdro :p
|
|
galeria jest ok , natomiast ,,stokrotka" jest do bani Moorgan
|
|
Bedzie Real bedzie taniej :PPPPPP
|
|
Galeria też nie do konca !! Ale Pepco :D:D supcio
|
|
ogolnie Galeria mi sie podoba co do samej "stokrotki" to: jest za mało kas (to znaczy jest ich sporo ale czasami stoi sie w kolejce po 10 minut !! powinno byc wiecej czynnych kas) !! nie ma chrupkow chio chips :) :( nie wiem czemu ??? nie ma pistacji na wage :( pestek :( poza tym jest ok !! poprawcie to a bedzie super !!! aaa i zadko kiedy sa połowki chleba (nie krojonego) czasami chce sie kupic połowke to jest ciezko trzeba brac cały lub prosic babke aby przekroiła :)
|
|
otóż jak dla mnie , jest co potrzeba no wporządku ale przegięcie z kolejkami .. tyle kas i takie koleje ....
|
|
jedynie Galeria jest spoko. a sama stokrotka: dosłownie jak każdy sklep, w którym jedna rzecz jest tańsza, druga droższa.
|
|
Stokrotka sama w sobie nie jest zła,nie patrząc już od strony architektonicznej,która jest przecież niczego sobie,lecz jak przywodzę na myśl tę batalię z kupcami o hipermarket (tak,tak... hipermarket!) jaka była prowadzona nawet na antenie lokalnej telewizjii i patrząc na to,co wybudowano (Stokrotka),to czuję się po prostu oszukany.Ani to jest tanie,ani wielkie (choć nie małe w sumie),a jakież to były zapowiedzi i oczekiwania?.Spodziewałem się po prostu naprawdę konkretnego hipermarketu pokroju Auchan,Tesco czy nawet tańszego Lidla,ażeby każdy łomżyniak mógł za jednym zamachem zrobić w jednym miejscu zakupy absolutne,na długi okres czasu,nie wydając przy tym nie wiedomo jak wielkich pieniędzy z tak przecież niewielkich,łomżyńskich zarobków.Myślę,że ktoś z nas zadrwił i boję się,że zrobi to ponownie,przy okazji budowy kolejnego... "hipermarketu"? A wracając jeszcze na koniec do tematu,od którego w sumie nieco odbiegłem to powiem wprost: Żadna rewelacja.To tyle.
|
|
galeria nawet spoko ale stokrotka do bani;D -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
wy tu gadu gadu a Stokrotka sprzedana :) Galeria Stokrotka sprzedana za 24 mln zł. Otwarta w grudniu ubiegłego roku Galeria Stokrotka przy skrzyżowaniu Alei Piłsudskiego i ul. Zawadzkiej w Łomży w środę została sprzedana. Obie części budynku, od Stokrotki i Elpro, odkupiła spółka „Projekt Komercyjny 7” z Warszawy. Za „Stokrotkę” nabywca zapłacił 13, a za „Galerię” 11,1 mln zł. Nowy właściciel największego jak dotąd centrum handlowego w Łomży - spółka "Projekt Komercyjny 7" z Warszawy jest spółką zależną od Arka BZ WBK Funduszu Rynku Nieruchomości. O zawarciu umowy sprzedaży poinformował w komunikacie giełdowym zarząd „Eldorado” - spółki notowanej na Warszawskiej Giełdzie Papierów Wartościowych, właściciela zarówno „Stokrotki” jak i spółki „Elpro” do której oficjalnie należała tzw. Galeria. Jednym z warunków umowy sprzedaży nieruchomości jest zobowiązanie się „Stokrotki” do zawarcia umowy najmu nieruchomości będących przedmiotem transakcji. Tak umowa został zawarta również w środę. Za wynajmowanie obu budynków Stokrotka ma zapłacić niemal 14 mln zł netto. W komunikacie nie podano na jaki okres zawarto te umowę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |