niedziela, 18 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co sadzicie o stokrotce w łomży

Przeprowadzam wywiad o stokrotce!
co sadzice o supermarketach w łomży?
na ile procent podoba wam sie stokrotka?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co sadzicie o stokrotce w łomży

Droga tańsze są spolem a takie same produkty

Jedynie w galerii stokrotka w rossmanie jest najtańsze chyba w całej łomży mleko dla niemowląt a cała stokrotka ogólnie droga

Tanie piwo w stokrotce:) np zloty kur w puszcze jest 44 grosze tanszy niz sugerowana cena, to chyba sporo,nie?

chyba jednak jak we wszystkich sklepach ceny są różne,jedno tańsze a za to trzy droższe

Stokrotka nie za bardzo, ale galeria (ten co jest dużo różnych sklepów)podoba mi sie i tam gdzie sie lody kupuje i ten tarasik też fajny jets można sobie posiedziec powinni na dachu taki tarasik zrobic i restauracje jakos to możę byc dobry pomysl Pozdro :p

galeria jest ok , natomiast ,,stokrotka" jest do bani

Moorgan

Bedzie Real bedzie taniej :PPPPPP

Galeria też nie do konca !! Ale Pepco :D:D supcio

ogolnie Galeria mi sie podoba co do samej "stokrotki" to:
jest za mało kas (to znaczy jest ich sporo ale czasami stoi sie w kolejce po 10 minut !! powinno byc wiecej czynnych kas) !! nie ma chrupkow chio chips :) :( nie wiem czemu ??? nie ma pistacji na wage :( pestek :( poza tym jest ok !! poprawcie to a bedzie super !!! aaa i zadko kiedy sa połowki chleba (nie krojonego) czasami chce sie kupic połowke to jest ciezko trzeba brac cały lub prosic babke aby przekroiła :)

otóż jak dla mnie , jest co potrzeba no wporządku
ale przegięcie z kolejkami .. tyle kas i takie koleje ....

jedynie Galeria jest spoko. a sama stokrotka: dosłownie jak każdy sklep, w którym jedna rzecz jest tańsza, druga droższa.

Stokrotka sama w sobie nie jest zła,nie patrząc już od strony architektonicznej,która jest przecież niczego sobie,lecz jak przywodzę na myśl tę batalię z kupcami o hipermarket (tak,tak... hipermarket!) jaka była prowadzona nawet na antenie lokalnej telewizjii i patrząc na to,co wybudowano
(Stokrotka),to czuję się po prostu oszukany.Ani to jest tanie,ani wielkie (choć nie małe w sumie),a jakież to były zapowiedzi i oczekiwania?.Spodziewałem się po prostu naprawdę konkretnego hipermarketu pokroju Auchan,Tesco czy nawet tańszego Lidla,ażeby każdy łomżyniak mógł za jednym zamachem zrobić w jednym miejscu zakupy absolutne,na długi okres czasu,nie wydając przy tym nie wiedomo jak wielkich pieniędzy z tak przecież niewielkich,łomżyńskich zarobków.Myślę,że ktoś z nas zadrwił i boję się,że zrobi to ponownie,przy okazji budowy kolejnego... "hipermarketu"?
A wracając jeszcze na koniec do tematu,od którego w sumie nieco odbiegłem to powiem wprost: Żadna rewelacja.To tyle.

galeria nawet spoko ale stokrotka do bani;D

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

wy tu gadu gadu

a

Stokrotka sprzedana :)

Galeria Stokrotka sprzedana za 24 mln zł.
Otwarta w grudniu ubiegłego roku Galeria Stokrotka przy skrzyżowaniu Alei Piłsudskiego i ul. Zawadzkiej w Łomży w środę została sprzedana. Obie części budynku, od Stokrotki i Elpro, odkupiła spółka „Projekt Komercyjny 7” z Warszawy. Za „Stokrotkę” nabywca zapłacił 13, a za „Galerię” 11,1 mln zł.

Nowy właściciel największego jak dotąd centrum handlowego w Łomży - spółka "Projekt Komercyjny 7" z Warszawy jest spółką zależną od Arka BZ WBK Funduszu Rynku Nieruchomości. O zawarciu umowy sprzedaży poinformował w komunikacie giełdowym zarząd „Eldorado” - spółki notowanej na Warszawskiej Giełdzie Papierów Wartościowych, właściciela zarówno „Stokrotki” jak i spółki „Elpro” do której oficjalnie należała tzw. Galeria.
Jednym z warunków umowy sprzedaży nieruchomości jest zobowiązanie się „Stokrotki” do zawarcia umowy najmu nieruchomości będących przedmiotem transakcji. Tak umowa został zawarta również w środę. Za wynajmowanie obu budynków Stokrotka ma zapłacić niemal 14 mln zł netto. W komunikacie nie podano na jaki okres zawarto te umowę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
usługi
Parkiet dębowy 7x30x16 od 200 zł za metr na gotowo z układaniem, lakierem i klejem. Renowacja starych parkietów. Schody dębowe lite, balustrady. Pomiar i wycena gratis.
tel. 506191947
usługi
Złota rączka. Usuwanie drobnych usterek elektrycznych, hydraulicznych, stolarskich, ślusarskich i innych.
tel. 506383477
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org