Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziadostwo w lomzy |
Siedze sobie w pracy od 8 i wlaczylam radio by sie dowiedziec czegos waznego jakis informacji ,a tu takie dziadostwo w waszym radiu lomza mowia ze az sie plakac chce , potrafia tylko zachwalac swoj idiotyczny amfiteatr i piwsko tam sprzedawane , wiadomosci od rana wygladaja tak ze tylko mowia o tym jak to amfiteatr radio zagospodarowalo i jakie imprezy tam sie dzieja, przeciez to taki chlam ze sie nie da juz tego sluchac. Juz nie wlacze tego bezsensu wiecej , Ide po gazete do kiosku Zbulwersowana z Zambrowa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziadostwo w lomzy |
Włącz Zetkę,albo..................................Radio Maryja. michal
|
|
nei trzeba gazete poczytalam
|
|
jak dobrze ze sie z tej lomzy wynioslam
|
|
...jeszcze jest radio nadzieja.... ...i pomału rozpędzające się radio bab.... ( mógłby ktoś napisać: "....a zaraz zaraz..... jakie to elokwentne i wspaniałe radio jest w Zambrowie...? - możesz przypomnieć...? ...bo zapomniałem....! ....Pański Zambrów..... - w mordę" ale na szczęście nikt nie wpadł na taki pomysł) ...a wracając do Radia Łomża, wcale nie trzeba się z Łomży wyprowadzać, żeby go nie słuchać...! ...ja też go nie słucham, bo nie jestem w stanie..... --- PGG
|
|
a i dobrze zes sie z lomzy wyniosla, jeden klopot mniej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |