czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dziadostwo w lomzy

Siedze sobie w pracy od 8 i wlaczylam radio by sie dowiedziec czegos waznego jakis informacji ,a tu takie dziadostwo w waszym radiu lomza mowia ze az sie plakac chce , potrafia tylko zachwalac swoj idiotyczny amfiteatr i piwsko tam sprzedawane , wiadomosci od rana wygladaja tak ze tylko mowia o tym jak to amfiteatr radio zagospodarowalo i jakie imprezy tam sie dzieja, przeciez to taki chlam ze sie nie da juz tego sluchac. Juz nie wlacze tego bezsensu wiecej , Ide po gazete do kiosku

Zbulwersowana z Zambrowa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dziadostwo w lomzy

Włącz Zetkę,albo..................................Radio Maryja.

michal

nei trzeba gazete poczytalam

jak dobrze ze sie z tej lomzy wynioslam

...jeszcze jest radio nadzieja....
...i pomału rozpędzające się radio bab....

(
mógłby ktoś napisać:
"....a zaraz zaraz..... jakie to elokwentne i wspaniałe radio jest w Zambrowie...? - możesz przypomnieć...? ...bo zapomniałem....! ....Pański Zambrów..... - w mordę"
ale na szczęście nikt nie wpadł na taki pomysł)

...a wracając do Radia Łomża, wcale nie trzeba się z Łomży wyprowadzać, żeby go nie słuchać...! ...ja też go nie słucham, bo nie jestem w stanie.....

---
PGG

a i dobrze zes sie z lomzy wyniosla, jeden klopot mniej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org