poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TPSA

Czy są jakies alternatywy? tak aby z tym skonczyc, ale miec jakis numer stacjonarny?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TPSA

jest SZEPTEL :-P

ale i są internetowe telefony , w najbliższym czasie nawet będą pewnie strefy numerów do Łomży
zajrzyj na www.tlenofon.pl

Ja mam z szeptela :D

Misiek, u mnie w rodzinie wszyscy maja komórki i już. Stacjonarnego nie mam od miesiaca, bo z niego praktycznie nie korzystalismy, jedynie do nas dzwonili (przewaznie te osoby niechciane). Bo tak to sie pałciło te 35 zl abonament, ale za co. W sieci komórkowej na abonament przynajmniej minuty dostajesz, a tu nic...
Kiedyś nawet na strone internetowej TP hakerzy przerobili haslo reklamowe TP : "Łaczy nas coraz wiecej" na " Płaćcie nam coraz więcej" :D Zgadzam sie z nimi, zesztą i tak juz nie musze im płącić nic i nic mnie z nimi nie łączy.

Musze Cie zmartwic, elomza ma lacza z tpsa ;)

R
-------------------
"Lepsze jest wrogiem dobrego"
"Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"

witam
TPSA ma teraz nowe plany taryfowe 60min gratis i darmowe weekendy i wieczory w ramach tego abonamentu i sie oplaca.
Ja mam to i pasuje

Rafał

najlepszy sposób to dzwonić przez internet , ceny są bardzo niskie
no mozna oszczędzić troche kasy
wystarczy sobie doladowac konto i gadac , jezeli jest mozliwosc to jeszcze zamowic sobie numer i beda mogli dzwonic do ciebie
lub
wziasc z tp tylko tak zeby wychodzace byly zablokowane przychodzące żeby były i odbierac stacjonarnym i dzwonic przez internet

a jaka jest jakosc tych rozmow przez internet ? wyprobowal ktos? nie tnie sie nic? wszystko dobrze dziala? mozecie cos wiecej o tym powiedziec?

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

do takiego gadania wystarczy 64kbps i sie nie tnie ;-))
próbowałem , gada sie elegancko , wygodnie no i to tego tanio
wszystko działa bardzo dobrze
zacytuje to hasłem
"Jak nie widać różnicy to po co przepłacać" :-P

Cóż umnie jest telefon stacjonarny z szeptela i dwie komórki i rachunki na te 3 telefony nie przychodzo więcej niż 100 zł (razem 3) a jak miałem telefon tylko z TP to płaciłem co miesiąć 80 zł taki minimalny rachunek przychodził,a mniej się dzwoniło niz teraz przez te 3 telefony ... może to drosze dwie komórki i z szeptela ale napewno więcej się nagadałem i mniejszy abonament przynajmniej w szeptelu.

raver: Chodziło mi o sme rozmowy... Internet mam elomza.pl (IST) i korzystają z łaczy TP, jak najbardziej... Ale w sumie ciesze sie że nie jestem skazany na neostrade... mam jeszcze do wyboru internet z multimedii, ale ten z IST uwazam i tak za najlepsza ofertę w mieście, bo jest to na łączu światłowodowym. Szkoda że ograniczona ilośc osób moze go mieć...

Kiler: no własnie, mamy jeszcze Skype'a. Cudowne narzędzie, a jak udoskonalą jeszcze wideorozmowy (Festoon) to dopiero bedzie odlot: [yurl]www.vskype.com lub www.festooninc.com

pozdro4aLL

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org