Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TPSA |
Czy są jakies alternatywy? tak aby z tym skonczyc, ale miec jakis numer stacjonarny?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TPSA |
jest SZEPTEL :-P ale i są internetowe telefony , w najbliższym czasie nawet będą pewnie strefy numerów do Łomży zajrzyj na www.tlenofon.pl
|
|
Ja mam z szeptela :D
|
|
Misiek, u mnie w rodzinie wszyscy maja komórki i już. Stacjonarnego nie mam od miesiaca, bo z niego praktycznie nie korzystalismy, jedynie do nas dzwonili (przewaznie te osoby niechciane). Bo tak to sie pałciło te 35 zl abonament, ale za co. W sieci komórkowej na abonament przynajmniej minuty dostajesz, a tu nic... Kiedyś nawet na strone internetowej TP hakerzy przerobili haslo reklamowe TP : "Łaczy nas coraz wiecej" na " Płaćcie nam coraz więcej" :D Zgadzam sie z nimi, zesztą i tak juz nie musze im płącić nic i nic mnie z nimi nie łączy.
|
|
Musze Cie zmartwic, elomza ma lacza z tpsa ;) R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
witam TPSA ma teraz nowe plany taryfowe 60min gratis i darmowe weekendy i wieczory w ramach tego abonamentu i sie oplaca. Ja mam to i pasuje Rafał
|
|
najlepszy sposób to dzwonić przez internet , ceny są bardzo niskie no mozna oszczędzić troche kasy wystarczy sobie doladowac konto i gadac , jezeli jest mozliwosc to jeszcze zamowic sobie numer i beda mogli dzwonic do ciebie lub wziasc z tp tylko tak zeby wychodzace byly zablokowane przychodzące żeby były i odbierac stacjonarnym i dzwonic przez internet
|
|
a jaka jest jakosc tych rozmow przez internet ? wyprobowal ktos? nie tnie sie nic? wszystko dobrze dziala? mozecie cos wiecej o tym powiedziec? ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
do takiego gadania wystarczy 64kbps i sie nie tnie ;-)) próbowałem , gada sie elegancko , wygodnie no i to tego tanio wszystko działa bardzo dobrze zacytuje to hasłem "Jak nie widać różnicy to po co przepłacać" :-P
|
|
Cóż umnie jest telefon stacjonarny z szeptela i dwie komórki i rachunki na te 3 telefony nie przychodzo więcej niż 100 zł (razem 3) a jak miałem telefon tylko z TP to płaciłem co miesiąć 80 zł taki minimalny rachunek przychodził,a mniej się dzwoniło niz teraz przez te 3 telefony ... może to drosze dwie komórki i z szeptela ale napewno więcej się nagadałem i mniejszy abonament przynajmniej w szeptelu.
|
|
raver: Chodziło mi o sme rozmowy... Internet mam elomza.pl (IST) i korzystają z łaczy TP, jak najbardziej... Ale w sumie ciesze sie że nie jestem skazany na neostrade... mam jeszcze do wyboru internet z multimedii, ale ten z IST uwazam i tak za najlepsza ofertę w mieście, bo jest to na łączu światłowodowym. Szkoda że ograniczona ilośc osób moze go mieć...
|
|
Kiler: no własnie, mamy jeszcze Skype'a. Cudowne narzędzie, a jak udoskonalą jeszcze wideorozmowy (Festoon) to dopiero bedzie odlot: [yurl]www.vskype.com lub www.festooninc.com pozdro4aLL
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |