poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
numer 16 w kadrze siatkarzy

Witam forumowiczów.

Tydzień temu nadzeszła smutna indormacja dotycząca polskiej siatkówki - o Arkadiuszu Gołasiu. Wczoraj był jego pogrzeb.

W reprezentacji narodowej grał z numerem 16. Wg mnie ten numer powinien być tylko i wyłącznie dla Arkadiusz Gołasia - powinien być zatrzeżony i żaden inny siatkarz nie powinien grać z tym numerem.

Co sądzicie na ten temat.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: numer 16 w kadrze siatkarzy

ciekawe jak wyglada to od strony prawnej, watpie czy jest taka mozliwosc.

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

Mi by było głupio grać z numerem Arka ...

Dla mnie 11 w piłce nożnej to Włodzimierz Smolarek. Czy to oznacza, że należy numery "rezerwować"? Życie płynie dalej, a zachować w pamięci dokonania i samemu zostawić coś po sobie.

To nie jest NBA

A jak by umarl jakiś inny siatkarz to też było by trzeba rezerwowac mu ten numer ??

wypluj to...

ptysiu DAŁNIE !!

Flu

z pelnym szacunkiem dla śp. Arkadiusza Gołasa ale uwazam ze numer nie byl tak bardzo z nim zwiazany, powinnismy z szacunku dla niego raczej, dobrze Go wspominac , mowic o nim, i dbać o jego dobre imie i aby byl zapamietany na dlugie lata jako świetny zawodnik oraz wzór do naśladowania. Uwazam ze rezerwacja numeru nie jest dobrym rozwiazaniem, mzoe ktos ma inne zdanie ale wedlug mnie to tylko cyfry....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org