Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
numer 16 w kadrze siatkarzy |
Witam forumowiczów. Tydzień temu nadzeszła smutna indormacja dotycząca polskiej siatkówki - o Arkadiuszu Gołasiu. Wczoraj był jego pogrzeb. W reprezentacji narodowej grał z numerem 16. Wg mnie ten numer powinien być tylko i wyłącznie dla Arkadiusz Gołasia - powinien być zatrzeżony i żaden inny siatkarz nie powinien grać z tym numerem. Co sądzicie na ten temat.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: numer 16 w kadrze siatkarzy |
ciekawe jak wyglada to od strony prawnej, watpie czy jest taka mozliwosc. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Mi by było głupio grać z numerem Arka ...
|
|
Dla mnie 11 w piłce nożnej to Włodzimierz Smolarek. Czy to oznacza, że należy numery "rezerwować"? Życie płynie dalej, a zachować w pamięci dokonania i samemu zostawić coś po sobie.
|
|
To nie jest NBA
|
|
A jak by umarl jakiś inny siatkarz to też było by trzeba rezerwowac mu ten numer ??
|
|
wypluj to...
|
|
ptysiu DAŁNIE !!
|
|
Flu
|
|
z pelnym szacunkiem dla śp. Arkadiusza Gołasa ale uwazam ze numer nie byl tak bardzo z nim zwiazany, powinnismy z szacunku dla niego raczej, dobrze Go wspominac , mowic o nim, i dbać o jego dobre imie i aby byl zapamietany na dlugie lata jako świetny zawodnik oraz wzór do naśladowania. Uwazam ze rezerwacja numeru nie jest dobrym rozwiazaniem, mzoe ktos ma inne zdanie ale wedlug mnie to tylko cyfry....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |