Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zapewne wielu z was wybiera sie na wakacje za granice. KILKA RAD ODE MNIE |
1.W samolocie nie klaszczemy po lądowaniu! To jest mega obciach i typowa sarmacja. 2. Nie zakładamy skarpet do sandałów! Poza tym, paznokcie w nogach wypadałoby obciąć, przynajmniej raz do roku ? tak na urlop. 3. Na obiady/kolacje zakładamy długie spodnie! ZAWSZE! 4. Saszetki i inne kondonierki mocowane do paska są bezwzględnie ZABRONIONE!!! ?Piterek? pod pachą wieje zgrozą i wiochą. 5. Unikamy koszulek z przeterminowanymi DATAMI - np. MOCKBA 1980, ITALIA 1990, EURO 2004 6. Jak wstajesz z leżaka i wybierasz się na piwko do baru to załóż coś na siebie! 7. [Za granicą:] Pamiętaj, gdy ktoś się do Ciebie uśmiecha i mówi "Hello" to nie oznacza, że jest gejem i chce Cię poderwać. Wystarczy odwzajemnić uprzejmość. 8. Przestrzegamy wszelkich obowiązujących zasad! Nie tylko tych regulaminowych, ale także wynikających ze zwyczajów i danej kultury! Nie przekonuj Arabki, żeby się wyluzowała i rozebrała na plaży "jak człowiek"!!! 9.W bufecie szwedzkim nakładamy tyle, ile jesteśmy w stanie zjeść! Nie wynosimy jedzenia "na później?, nie robimy kanapeczek. 10. W przypadku barów "all inclusive" nie bierzemy po cztery drinki na raz - na wszelki wypadek, w razie gdyby zabrakło! 11.Klapki warto kupić nowe, co roku. Nie zabierać wycieruchów "na działkę" bo wystająca połowa giry z przodu rozciągniętego klapka + ubabrane paluchy białej skarpety to naprawdę antyestetyka. Ps. Klapki ?kubota? to naprawdę nie jest szczyt waszych możliwości, a skarpety z rakietką tenisową na boku wyszły z mody około roku 1992. 12.Panie na plaży: różowa szminka + czerwone klipsy + zielone/niebieskie cienie - ZABRONIONE. To nie jest modne, sąsiadka kłamała albo była niedoinformowana. 13.Panowie z wąsem: warto rozważyć ogolenie wyżej wymienionego, moda na wąsy w Europie minęła pod koniec XIX w. Panie: depilacja pod pachami naprawdę nie jest taka straszna (nogi ? to samo). 14.Rady specjalne dla Pań: - Nie chodzimy wyzywająco ubrane do miejsc otoczonych czcią lub obiektów sakralnych. - Nie wybałuszamy oczu na każdy lepszy samochód jak poznaniak na złotówkę. - Nie dziamgamy cały na dzień na temat sąsiadki z grubszymi nogami. - Nie patrzymy się każdemu przechodniowi głęboko lub figlarnie w oczy, gdyż w wielu krajach wskazuje to na wykonywaną profesję ( idzie mi o tę najstarszą ). - Staramy się ukrywać braki wiedzy; jeżeli ludzie na poziomie prowadzą rozmowę - milczymy, zamiast pleść bzdury. - Ukrywamy ignorancję dotyczącą kraju i miejsca pobytu. - Nie udajemy się do WC w trójkę lub czwórkę, gdyż świadczy to o zatrzymaniu się w rozwoju na poziomie 15-latki. 15.Karkołomne angielsko-polsko-niemieckie językowe wygibasy podpierane rubasznym śmiechem i piwnym chuchem naprawdę nie są 100% receptą na poznawanie dziewczyn za granicą. Ludzie!!! Uczcie się języków.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zapewne wielu z was wybiera sie na wakacje za granice. KILKA RAD ODE MNIE |
dzienki .
|
|
te rady przydałyby się nie tylko na wyjazdach za granicą :-))
|
|
A na wakacjach w jeziorku tez to obowiązuje????
|
|
a moim zdaniem skarpety + sandały to jest higieniczność. poruszę ten temat na głownym.
|
|
1.W samolocie nie klaszczemy po lądowaniu! juz kilka razy doswiadczylem to,taka kicha ze nie wiadomo czy sie smiac czy plakac
|
|
po wylądowaniu to w tych czasach się wciska bąki w welur klaskanie już nie modne
|
|
mlody wykrztalcony... miałem dla ciebie uznanie, gdy robiłeś ten kierowany trolling z własnej głowy i obnażałeś nim "łomżyńskich", niekumatych wsioków prowokacjami. ale takie zagrywki, jak wyżej (z serii ctrl-c, ctrl-v ), obniżają w moich oczach twoją rangę prowokatora (wbrew pozorom prowokatora inteligentnego) i stanowią znaczącą ujmę dla tego, co robisz. pozdro.
|
|
on caly czas fkleja gupoty z wp.
|
|
być może ciągle coś przepisuje. akurat to dało się sprawdzić. będę go obserwował... ;)
|
|
Autor: franio30 (---.elomza.pl) Ale z Ciebie to jest geniuś ( czy jakoś tak ?), adoratorze wypocin wykrztałconego młodzieńca . Jest tu się czym zachwycać . Mówił Ci już ktoś , że jesteś inteligentny ? Nie ? Nic dziwnego .....
|
|
Autor: franio30 (---.elomza.pl) He who lives by the sword shall die by the sword. Niente di piu e niente di meno.
|
|
zezowata... wyraźnie zostałaś uszczypnięta kilkoma moimi uwagami na temat londyńskiego zmywaka w innym topicu. wiesz... wolę być adoratorem prowokacyjnych gierek psychologicznych, niż twoich lekcji stylu przywiezionych w rozerwanym plecaku razem z 500 euro za truskawki. Sell your sandals and buy a sword.
|
|
Autor: franio30 (---.elomza.pl) frania........ czy ludzie posiadający mózg wpędzają cię w kompleksy ? Berecik moherowy uwiera ? co sprawia, że jesteś ślepa i głucha i nic do ciebie nie dociera . Czy ty spodnie też zakładasz na głowę a w uszach jako zatyczki nosisz tampony OB! Ty to masz mentalność wsiowego parobka, który do sandałów zakłada onuce, bo tak robił twój ojciec, dziad i antenat. To chyba kwestia przyzwyczajenia do walonków, co ? weszło w nawyk . Londyński zmywak to mnie tyle obchodzi co zeszłoroczny śnieg. Tak byłem kilkanaście lat na "zachodzie", wcale się tego nie wstydzę . Pracowałem w budownictwie, na początku było ciężko, musiałem się przekwalifikować i nauczyć zawodu, z biegiem czasu po nabraniu doświadczenia otworzyłem własną firmę. Zatrudniałem trzy do pięciu osób i nikt nie narzekał. Sam swoją pracą do czegoś doszedłem, teraz zbieram tego owoce. Takie to były kiedyś czasy, że zaradni, przedsiębiorczy ludzie chcący coś w życiu osiągnąć musieli niestety szukać pieniędzy na "zgniłym zachodzie". A ty ...frania... nieudaczniku życiowy , siedziałeś w tym czasie jak pies pod oborą na folwarku u dziedzica i z nudów jajca lizałeś. W DUPIE byłaś i GÓWNO widziałaś, BURA SUKO ! Nie będę z tobą więcej konwersować bo jesteś w brodziku intelektualnym. A little knowledge is a dangerous thing. No comment !!! Chi di spada ferisce , di spada perisce . ALLORA !
|
|
a ja do tego klaskania w samolocie nie czemu ten pilot slyszy "oklaski" zobaczcie jak mu musi sie zrobic dumnie czuje sie dowartosciowany co on nie zrobil "nobo taka prawda calo i zdrowo przetransportowal pasazerow" i nalezy "chyba" bic te glupie brawo bo kurcze malo tragedi samolotami!!
|
|
fak, brawa tylko biją Polacy, ale to głównie Ci co za szmatą ganiali za granicą.
|
|
młody wykrztałcony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) zapewne byłeś raz na tydzień za granicą w roku i teraz królujesz ile to TY wiesz o innych. a prawda taka że nikogo tam nie obchodzi jak Ty wyglądasz i co masz na sobie.To tylko w Polsce się stroimy i oglądamy co kto ma i jak. Ps. nie tylko Polacy są w czołówce w klaskaniu po lądowaniu i to żaden obciach chyba, że Ty tak uważasz. A co TY tak uważasz to ja nie muszę. kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
NINAB8 ja też zapierdzielałem za granicą i co w tym złego ??? Na dyrektora nie chcieli mnie przyjąć dostałem łopatę i wcale sie tego nie wstydzę
|
|
a i drogie panie przed INTERWIU nalezy sie podmyc HAHAHA K 120
|
|
hahahaha
|
|
Na świecie jest mnóstwo miejsc, które naprawdę warto zobaczyć. Dlatego sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie nowoczesne i profesjonalne biuro podróży Chortycia, które ofercie posiada m.in. wycieczka do Transylwanii .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |