piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zapewne wielu z was wybiera sie na wakacje za granice. KILKA RAD ODE MNIE

1.W samolocie nie klaszczemy po lądowaniu! To jest mega obciach i typowa sarmacja.
2. Nie zakładamy skarpet do sandałów! Poza tym, paznokcie w nogach wypadałoby obciąć, przynajmniej raz do roku ? tak na urlop.
3. Na obiady/kolacje zakładamy długie spodnie! ZAWSZE!
4. Saszetki i inne kondonierki mocowane do paska są bezwzględnie ZABRONIONE!!! ?Piterek? pod pachą wieje zgrozą i wiochą.
5. Unikamy koszulek z przeterminowanymi DATAMI - np. MOCKBA 1980, ITALIA 1990, EURO 2004
6. Jak wstajesz z leżaka i wybierasz się na piwko do baru to załóż coś na siebie!
7. [Za granicą:] Pamiętaj, gdy ktoś się do Ciebie uśmiecha i mówi "Hello" to nie oznacza, że jest gejem i chce Cię poderwać. Wystarczy odwzajemnić uprzejmość.
8. Przestrzegamy wszelkich obowiązujących zasad! Nie tylko tych regulaminowych, ale także wynikających ze zwyczajów i danej kultury! Nie przekonuj Arabki, żeby się wyluzowała i rozebrała na plaży "jak człowiek"!!!
9.W bufecie szwedzkim nakładamy tyle, ile jesteśmy w stanie zjeść! Nie wynosimy jedzenia "na później?, nie robimy kanapeczek.
10. W przypadku barów "all inclusive" nie bierzemy po cztery drinki na raz - na wszelki wypadek, w razie gdyby zabrakło!
11.Klapki warto kupić nowe, co roku. Nie zabierać wycieruchów "na działkę" bo wystająca połowa giry z przodu rozciągniętego klapka + ubabrane paluchy białej skarpety to naprawdę antyestetyka. Ps. Klapki ?kubota? to naprawdę nie jest szczyt waszych możliwości, a skarpety z rakietką tenisową na boku wyszły z mody około roku 1992.
12.Panie na plaży: różowa szminka + czerwone klipsy + zielone/niebieskie cienie - ZABRONIONE. To nie jest modne, sąsiadka kłamała albo była niedoinformowana.
13.Panowie z wąsem: warto rozważyć ogolenie wyżej wymienionego, moda na wąsy w Europie minęła pod koniec XIX w. Panie: depilacja pod pachami naprawdę nie jest taka straszna (nogi ? to samo).
14.Rady specjalne dla Pań:
- Nie chodzimy wyzywająco ubrane do miejsc otoczonych czcią lub obiektów sakralnych.
- Nie wybałuszamy oczu na każdy lepszy samochód jak poznaniak na złotówkę.
- Nie dziamgamy cały na dzień na temat sąsiadki z grubszymi nogami.
- Nie patrzymy się każdemu przechodniowi głęboko lub figlarnie w oczy, gdyż w wielu krajach wskazuje to na wykonywaną profesję ( idzie mi o tę najstarszą ).
- Staramy się ukrywać braki wiedzy; jeżeli ludzie na poziomie prowadzą rozmowę - milczymy, zamiast pleść bzdury.
- Ukrywamy ignorancję dotyczącą kraju i miejsca pobytu.
- Nie udajemy się do WC w trójkę lub czwórkę, gdyż świadczy to o zatrzymaniu się w rozwoju na poziomie 15-latki.
15.Karkołomne angielsko-polsko-niemieckie językowe wygibasy podpierane rubasznym śmiechem i piwnym chuchem naprawdę nie są 100% receptą na poznawanie dziewczyn za granicą. Ludzie!!! Uczcie się języków.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zapewne wielu z was wybiera sie na wakacje za granice. KILKA RAD ODE MNIE

dzienki .

te rady przydałyby się nie tylko na wyjazdach za granicą :-))

A na wakacjach w jeziorku tez to obowiązuje????

a moim zdaniem skarpety + sandały to jest higieniczność. poruszę ten temat na głownym.

1.W samolocie nie klaszczemy po lądowaniu!
juz kilka razy doswiadczylem to,taka kicha ze nie wiadomo czy sie smiac czy plakac

po wylądowaniu to w tych czasach się wciska bąki w welur klaskanie już nie modne

mlody wykrztalcony...
miałem dla ciebie uznanie, gdy robiłeś ten kierowany trolling z własnej głowy i obnażałeś nim "łomżyńskich", niekumatych wsioków prowokacjami.
ale takie zagrywki, jak wyżej (z serii ctrl-c, ctrl-v ), obniżają w moich oczach twoją rangę prowokatora (wbrew pozorom prowokatora inteligentnego) i stanowią znaczącą ujmę dla tego, co robisz.

pozdro.

on caly czas fkleja gupoty z wp.

być może ciągle coś przepisuje.
akurat to dało się sprawdzić.
będę go obserwował... ;)

Autor: franio30 (---.elomza.pl)

Ale z Ciebie to jest geniuś ( czy jakoś tak ?), adoratorze wypocin wykrztałconego młodzieńca . Jest tu się czym zachwycać .

Mówił Ci już ktoś , że jesteś inteligentny ? Nie ? Nic dziwnego .....

He who lives by the sword shall die by the sword.

Niente di piu e niente di meno.

zezowata... wyraźnie zostałaś uszczypnięta kilkoma moimi uwagami na temat londyńskiego zmywaka w innym topicu.
wiesz...
wolę być adoratorem prowokacyjnych gierek psychologicznych, niż twoich lekcji stylu przywiezionych w rozerwanym plecaku razem z 500 euro za truskawki.

Sell your sandals and buy a sword.

frania........ czy ludzie posiadający mózg wpędzają cię w kompleksy ?

Berecik moherowy uwiera ? co sprawia, że jesteś ślepa i głucha i nic do ciebie nie dociera . Czy ty spodnie też zakładasz na głowę a w uszach jako zatyczki nosisz tampony OB!

Ty to masz mentalność wsiowego parobka, który do sandałów zakłada onuce,
bo tak robił twój ojciec, dziad i antenat. To chyba kwestia przyzwyczajenia do walonków, co ? weszło w nawyk .

Londyński zmywak to mnie tyle obchodzi co zeszłoroczny śnieg.
Tak byłem kilkanaście lat na "zachodzie", wcale się tego nie wstydzę .
Pracowałem w budownictwie, na początku było ciężko, musiałem się przekwalifikować i nauczyć zawodu, z biegiem czasu po nabraniu doświadczenia otworzyłem własną firmę. Zatrudniałem trzy do pięciu osób i nikt nie narzekał. Sam swoją pracą do czegoś doszedłem, teraz zbieram tego owoce. Takie to były kiedyś czasy, że zaradni, przedsiębiorczy ludzie chcący coś w życiu osiągnąć musieli niestety szukać pieniędzy na "zgniłym zachodzie".

A ty ...frania... nieudaczniku życiowy , siedziałeś w tym czasie jak pies pod oborą na folwarku u dziedzica i z nudów jajca lizałeś.
W DUPIE byłaś i GÓWNO widziałaś, BURA SUKO !

Nie będę z tobą więcej konwersować bo jesteś w brodziku intelektualnym.

A little knowledge is a dangerous thing.

No comment !!!

Chi di spada ferisce , di spada perisce .

ALLORA !

a ja do tego klaskania w samolocie nie czemu ten pilot slyszy "oklaski" zobaczcie jak mu musi sie zrobic dumnie czuje sie dowartosciowany co on nie zrobil "nobo taka prawda calo i zdrowo przetransportowal pasazerow" i nalezy "chyba" bic te glupie brawo bo kurcze malo tragedi samolotami!!

fak, brawa tylko biją Polacy, ale to głównie Ci co za szmatą ganiali za granicą.

młody wykrztałcony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) zapewne byłeś raz na tydzień za granicą w roku i teraz królujesz ile to TY wiesz o innych. a prawda taka że nikogo tam nie obchodzi jak Ty wyglądasz i co masz na sobie.To tylko w Polsce się stroimy i oglądamy co kto ma i jak.
Ps. nie tylko Polacy są w czołówce w klaskaniu po lądowaniu i to żaden obciach chyba, że Ty tak uważasz. A co TY tak uważasz to ja nie muszę.

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

NINAB8 ja też zapierdzielałem za granicą i co w tym złego ???

Na dyrektora nie chcieli mnie przyjąć dostałem łopatę i wcale sie tego nie wstydzę

a i drogie panie przed INTERWIU nalezy sie podmyc HAHAHA

K 120

hahahaha

Na świecie jest mnóstwo miejsc, które naprawdę warto zobaczyć. Dlatego sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie nowoczesne i profesjonalne biuro podróży Chortycia, które ofercie posiada m.in. wycieczka do Transylwanii .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org