Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Budowa supermarketu - ponownie rusza |
Niebawem na budowie supermarketu (o ile można go takim nazwać dużo większe widziałem i bywałem) przy kosciele pw. Krzyża Świętego ponownie zacznie się coś dziać czyli budowa ruszy znów. Szpecąca teren od dwóch lat paskudna konstrukcja żelbetonowa ma zostać rozebrana a w jej miejsce postawiona nowa (zobaczymy co to za cudo będzie). Ogłoszono już nabór pracowników. Jak wcześniej było wiadomo nalezeć on będzie do sieci Kaufland. Pozdrawiam BUNKIER
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Budowa supermarketu - ponownie rusza |
Więcej wiary w ludzi. Stokrotka tez miała szpecić miasto, a jest jednym z najciekawszych budynków w tym mieście, ładnie wkomponowanym w otoczenie. Może i tym razem tak będzie. Nie chciałbym, aby mója ulubiona światynia została oszpecona "bunkrem".
|
|
mam nadzieję, że tym razem w Łomży pojawi się coś ciekawego... Już od jakiegoś czasu mówi się także o Echo, ale jak dotąd, pojawiła się jedynie tablica reklamująca sklep... BTW: Nie zgodzę się z twierdzeniem, że Stokrotka jest ładnie wkomponowana w teran ... Mam na nią widok z mojego okna i muszę przyznać, że kiedyś ubielbiałam patrzeć na w/w, a od chwili, gdy pojawiła się Stokrota, stracił cały swój urok. NiemoralnieNormalna
|
|
No właśnie.Stokrotka jest jednym z najciekawszych budynków w mieście i... i tak na dobrą sprawę nic poza tym! Jarali się wszyscy,że Łomża będzie miała w końcu hipermarket pokroju Auchan,Hit,Tesco itp,a tu masz ci los! Stokrotka! Po prostu centrum handlowe,pełne butików,rosmanów,a na spożywce niektóre ceny biją na głowę te z osiedlowych sklepików.Ciekawe jakież teraz nas czeka rozczarowanie?
|
|
Może coś ruszy z Echo. Była już sprawa w sądzie i chyba wszystko jest OK, czyli kupcy z Winko i Zajkowskim na czele przegrali. Wreszcie byłby dobry, duży sklep i prawdziwa konkurencja. :-C
|
|
SiaRa tesz coś słyszałem że Echo morze nie wiem napewno??? wchodzić na teren budowy i budować. Poczekamy zobaczymy , jak wiadą koparki i postawią płot z blachy to bedzie znaczyło że sie zaczeło. A co do tego przy kościele Krzyża Świętego powinni wystawić coś na miarę XXI wieku żeby ładnie się wkomponował w tą skarpę(górkę) już ściętą przez koparki ale poczekamy zobaczymy. Widzę go codziennie ze swojego okna i wreszcie zaczeli by coś przy nim robić narazie cisza stan na sobotę 03.09.2005 nic się nie dzieje. BUNKIER
|
|
Jak to nic się nie dzieje ? A to, że wczoraj przywieźli Toi-Toi na plac budowy to nic się nie dzieje ?:> To wspaniała oznaka ... :D Może w końcu coś ruszy :/ ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Niemoralnie Normalna a ktore to twoje okienko?bo ja tez ze swojego widze stokrotke :PPPPP
|
|
Niemoralnie Normalna a ktore to twoje okienko?bo ja tez ze swojego widze stokrotke :PPPPP P.S. wygladasz jak przez okno :))
|
|
wreście ktoś zareagował na ta ruinę i moze powstanie coś podobnego do stokrotki
|
|
Psiekrwie, zniszczyli mi tą budową świetne miejsce na specer z psem. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
:)) -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
ta budowa miała ruszyć już w piątek, a dziś jest już poniedziałek jak wyglądam przez okno to niewidze by coś tam sie działo:)
|
|
A tak a propo budowli przy kościele Ducha Świętego, kto pozwolił, aby taki budynek z koszmarów nocnych postawić w miejscu, które być może jednym z ładniejszych miejsc w Łomży. Gdzie był architekt miejski? Może teraz przyłączy się w czynie społecznym do rozbiórki tej budowli przypominającej albo kościół (główna nawa i dwie boczne), albo halę produkcyjną.
|
|
Kaufland :D
|
|
felix nie ducha swietego tylko krzyza swietego..ale nic sie nie stalo kazdemu moze sie pomylic...a propo budowli to mogli by nie rozwalac tej budowli a dokonczyc ja dali nazwe Tesco i by bylo po sprawie.A zanim sie oni rusza do tej roboty do mina wieki...:) Pozdro -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
Zamiast budować kolejne supermarkety, mogliby stworzyć jakieś niezłe centrum handlowe, w którym możnaby znalec porzadne sklepy z ciuchami i nie tylko .. Nie wiem jak Wy to widzicie, ale mi już od dawna działa na newrach to, że gdziekolwiek w Łomży nie ruszę się zeby coś sobie kupic <mam na mysli ciuchy:p > wszedzie, dosłownie wszedzie jest to samo w rozmiarach nie wiekszych niż S i M !! no, może cotton club, troll i reporter ma coś innego niż te smieszne dynie i inne lalciowate sklepy!! <za całym szacunkiem dla rózowych dziewczynek> .. wydaje mi się że opłaciłoby się, i to baaardzo powstanie w naszym cudnym miasteczku sklepów typu H&M, Zara .. Brr ... to chyba wszystko :P
|
|
zgadzam sie z toba kirke...ja tez tak sadze zeby wybudowali jakies centrum handlowe -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
Troll? Troll? Gdzie jest Troll? Czy ja coś przegapiłam? Może to nie żadna rewelacja, ale zawsze coś. Jak już mówiłam, CH z prawdziwego zdarzenia, faktycznie by się przydało. "Don't eat yellow snow"
|
|
witam, wiesz moze gdzie mozna zobaczyc informacje o naborze do pracy w tym supermarkecie ? lala
|
|
witam, wiesz moze gdzie mozna zobaczyc informacje o naborze do pracy w tym supermarkecie ? lala
|
|
w wakacje w gazecie wsplczesnej bylo ogloszenie na dwie strony :) kogo szukuja
|
|
a kogo szukają ?
|
|
Kaufland to tam chyba mają te piwo "ambrosiusy" <lol> Tak to bywa,wiatru nie ma krzak się kiwa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |