poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Budowa supermarketu - ponownie rusza

Niebawem na budowie supermarketu (o ile można go takim nazwać dużo większe widziałem i bywałem) przy kosciele pw. Krzyża Świętego ponownie zacznie się coś dziać czyli budowa ruszy znów. Szpecąca teren od dwóch lat paskudna konstrukcja żelbetonowa ma zostać rozebrana a w jej miejsce postawiona nowa (zobaczymy co to za cudo będzie). Ogłoszono już nabór pracowników. Jak wcześniej było wiadomo nalezeć on będzie do sieci Kaufland.

Pozdrawiam
BUNKIER

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Budowa supermarketu - ponownie rusza

Więcej wiary w ludzi. Stokrotka tez miała szpecić miasto, a jest jednym z najciekawszych budynków w tym mieście, ładnie wkomponowanym w otoczenie. Może i tym razem tak będzie. Nie chciałbym, aby mója ulubiona światynia została oszpecona "bunkrem".

mam nadzieję, że tym razem w Łomży pojawi się coś ciekawego... Już od jakiegoś czasu mówi się także o Echo, ale jak dotąd, pojawiła się jedynie tablica reklamująca sklep...
BTW: Nie zgodzę się z twierdzeniem, że Stokrotka jest ładnie wkomponowana w teran ... Mam na nią widok z mojego okna i muszę przyznać, że kiedyś ubielbiałam patrzeć na w/w, a od chwili, gdy pojawiła się Stokrota, stracił cały swój urok.

NiemoralnieNormalna

No właśnie.Stokrotka jest jednym z najciekawszych budynków w mieście i... i tak na dobrą sprawę nic poza tym! Jarali się wszyscy,że Łomża będzie miała w końcu hipermarket pokroju Auchan,Hit,Tesco itp,a tu masz ci los! Stokrotka! Po prostu centrum handlowe,pełne butików,rosmanów,a na spożywce niektóre ceny biją na głowę te z osiedlowych sklepików.Ciekawe jakież teraz nas czeka rozczarowanie?

Może coś ruszy z Echo. Była już sprawa w sądzie i chyba wszystko jest OK, czyli kupcy z Winko i Zajkowskim na czele przegrali. Wreszcie byłby dobry, duży sklep i prawdziwa konkurencja.

:-C

SiaRa tesz coś słyszałem że Echo morze nie wiem napewno??? wchodzić na teren budowy i budować. Poczekamy zobaczymy , jak wiadą koparki i postawią płot z blachy to bedzie znaczyło że sie zaczeło.

A co do tego przy kościele Krzyża Świętego powinni wystawić coś na miarę XXI wieku żeby ładnie się wkomponował w tą skarpę(górkę) już ściętą przez koparki ale poczekamy zobaczymy. Widzę go codziennie ze swojego okna i wreszcie zaczeli by coś przy nim robić narazie cisza stan na sobotę 03.09.2005 nic się nie dzieje.

BUNKIER

Jak to nic się nie dzieje ? A to, że wczoraj przywieźli Toi-Toi na plac budowy to nic się nie dzieje ?:> To wspaniała oznaka ... :D Może w końcu coś ruszy :/

Niemoralnie Normalna a ktore to twoje okienko?bo ja tez ze swojego widze stokrotke :PPPPP

Niemoralnie Normalna a ktore to twoje okienko?bo ja tez ze swojego widze stokrotke :PPPPP

P.S. wygladasz jak przez okno :))

wreście ktoś zareagował na ta ruinę i moze powstanie coś podobnego do stokrotki

Psiekrwie, zniszczyli mi tą budową świetne miejsce na specer z psem.

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

:))

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

ta budowa miała ruszyć już w piątek, a dziś jest już poniedziałek jak wyglądam przez okno to niewidze by coś tam sie działo:)

A tak a propo budowli przy kościele Ducha Świętego, kto pozwolił, aby taki budynek z koszmarów nocnych postawić w miejscu, które być może jednym z ładniejszych miejsc w Łomży. Gdzie był architekt miejski? Może teraz przyłączy się w czynie społecznym do rozbiórki tej budowli przypominającej albo kościół (główna nawa i dwie boczne), albo halę produkcyjną.

Kaufland :D

felix nie ducha swietego tylko krzyza swietego..ale nic sie nie stalo kazdemu moze sie pomylic...a propo budowli to mogli by nie rozwalac tej budowli a dokonczyc ja dali nazwe Tesco i by bylo po sprawie.A zanim sie oni rusza do tej roboty do mina wieki...:)
Pozdro

Zamiast budować kolejne supermarkety, mogliby stworzyć jakieś niezłe centrum handlowe, w którym możnaby znalec porzadne sklepy z ciuchami i nie tylko ..
Nie wiem jak Wy to widzicie, ale mi już od dawna działa na newrach to, że gdziekolwiek w Łomży nie ruszę się zeby coś sobie kupic <mam na mysli ciuchy:p > wszedzie, dosłownie wszedzie jest to samo w rozmiarach nie wiekszych niż S i M !! no, może cotton club, troll i reporter ma coś innego niż te smieszne dynie i inne lalciowate sklepy!! <za całym szacunkiem dla rózowych dziewczynek> .. wydaje mi się że opłaciłoby się, i to baaardzo powstanie w naszym cudnym miasteczku sklepów typu H&M, Zara ..
Brr ... to chyba wszystko :P

zgadzam sie z toba kirke...ja tez tak sadze zeby wybudowali jakies centrum handlowe

Troll? Troll? Gdzie jest Troll? Czy ja coś przegapiłam? Może to nie żadna rewelacja, ale zawsze coś.
Jak już mówiłam, CH z prawdziwego zdarzenia, faktycznie by się przydało.

"Don't eat yellow snow"

witam,
wiesz moze gdzie mozna zobaczyc informacje o naborze do pracy w tym supermarkecie ?

lala

witam,
wiesz moze gdzie mozna zobaczyc informacje o naborze do pracy w tym supermarkecie ?

lala

w wakacje w gazecie wsplczesnej bylo ogloszenie na dwie strony :) kogo szukuja

a kogo szukają ?

Kaufland to tam chyba mają te piwo "ambrosiusy" <lol>

Tak to bywa,wiatru nie ma krzak się kiwa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org