Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ginekolog w szpitalu |
Wszędzie pełno wątków o ginekologach ale przyjmujących prywatnie. a czy któraś z Was korzysta z poradni ginekologicznej w szpitalu? kto tam przyjmuje? czy warto iść?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ginekolog w szpitalu |
w szpitalu to nie wiem ordynatorem jest Poppe straszny typ!!!na ul. Makowej przyjmują na NFZ dr.Skrętek jest chyba ok
|
|
w poradni ginekologicznej przyjmuje dr Herman jak się nie mylę i chyba ktoś jeszcze...opinii nie znam
|
|
na polowej w przychodni przyjmuje dr Ściana i jest naprawde ok
|
|
wczoraj byłam u dr ściany i mimo, że byłam u niego pierwszy raz i że widać było blizny po operacji to nie zapytał o nią, więc sama napomknęłam o torbieli a on nic.. zdziwiło mnie to, inni lekarze prosili o dokumenty itp. żadnych pyt o antykoncepcję, ogólnie chłodny i zasadniczy.nie wspomnę już, że odesłał mnie z kwitkiem, a przyszłam do niego z konkretnym problemem.
|
|
czy któraś z Was odważyła się odmówić zapłaty za wizytę, jeżeli nie otrzymała oczekiwanej pomocy? bo mam już dość płacenia za kolejną wizytę, skoro lekarzowi nic się nie chce i z wizyty nic nie wynika. dr hermana sprawdziłam osobiście i nie polecam, strata czasu.
|
|
dr Ściana...bez komentarza co do nie płacenia za wizytę to mi się nie zdarzyło żebym poszła prywatnie i wyszła nie zadowolona..co do lekarzy to polecam dr Oleszczuka i Sokoła
|
|
a gdzie oni przyjmują i czy są do nich kolejki?? bo ja wolę być przyjmowana od ręki :) i rozumiem, że oni na nfz??
|
|
niestety nie na nfz jeśli chcesz na nfz to dr Skrętek na Makowej (od razu uprzedzam szybka wizyta, mało szczegółów) kolejka około tygodnia chyba nie wiem jak tam teraz jest.
|
|
a czy ktos ma jakies informacje o pani dr Zalęskiej?? prowadziła komus z was ciążę??
|
|
kurczę, to w Łomży nie ma porządnego ginekologa na nfz.. :/ aż dziwne, chyba trzeba wrócić na stare śmieci :P co do dr. Załęskiej to wiem, że najbliższy wolny termin na nfz miała po 10 lipca.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |