środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ginekolog w szpitalu

Wszędzie pełno wątków o ginekologach ale przyjmujących prywatnie.
a czy któraś z Was korzysta z poradni ginekologicznej w szpitalu?
kto tam przyjmuje? czy warto iść?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ginekolog w szpitalu

w szpitalu to nie wiem ordynatorem jest Poppe straszny typ!!!na ul. Makowej przyjmują na NFZ dr.Skrętek jest chyba ok

w poradni ginekologicznej przyjmuje dr Herman jak się nie mylę i chyba ktoś jeszcze...opinii nie znam

na polowej w przychodni przyjmuje dr Ściana i jest naprawde ok

wczoraj byłam u dr ściany i mimo, że byłam u niego pierwszy raz i że widać było blizny po operacji to nie zapytał o nią, więc sama napomknęłam o torbieli a on nic.. zdziwiło mnie to, inni lekarze prosili o dokumenty itp. żadnych pyt o antykoncepcję, ogólnie chłodny i zasadniczy.nie wspomnę już, że odesłał mnie z kwitkiem, a przyszłam do niego z konkretnym problemem.

czy któraś z Was odważyła się odmówić zapłaty za wizytę, jeżeli nie otrzymała oczekiwanej pomocy?
bo mam już dość płacenia za kolejną wizytę, skoro lekarzowi nic się nie chce i z wizyty nic nie wynika.
dr hermana sprawdziłam osobiście i nie polecam, strata czasu.

dr Ściana...bez komentarza
co do nie płacenia za wizytę to mi się nie zdarzyło żebym poszła prywatnie i wyszła nie zadowolona..co do lekarzy to polecam dr Oleszczuka i Sokoła

a gdzie oni przyjmują i czy są do nich kolejki?? bo ja wolę być przyjmowana od ręki :) i rozumiem, że oni na nfz??

niestety nie na nfz
jeśli chcesz na nfz to dr Skrętek na Makowej (od razu uprzedzam szybka wizyta, mało szczegółów) kolejka około tygodnia chyba nie wiem jak tam teraz jest.

a czy ktos ma jakies informacje o pani dr Zalęskiej?? prowadziła komus z was ciążę??

kurczę, to w Łomży nie ma porządnego ginekologa na nfz.. :/ aż dziwne, chyba trzeba wrócić na stare śmieci :P
co do dr. Załęskiej to wiem, że najbliższy wolny termin na nfz miała po 10 lipca.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org