poniedziałek, 05 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do Nina88

Nino,nie wiem co się stało,ale proszę nie smuć się i przebacz . przebaczenie jest największą zemstą . pozdrawia Myślicielek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do Nina88

ciekawe czy Ci odpisze....

Może...

oczywiście nie chodzi o mnie i o Nina88 ,a o nią i pewnego innego chłopaka ,który jak sie zdaje zranił ją tu publicznie ;a Ty nowa Nino powiedz ..dlaczego starasz się pod nią podpiąć ? pozdrawia Myślicielek

ty wiesz o co chodzi prawda zla jestem ale cóż to byly zarty ale sie zasmucilam ty jeden mnie rozumiesz

NINKA88

NINA88
Przykro mi ,że jesteś zła ,nie powinna mieć miejsca taka sytuacja na forum

Myślicielek
Napisałam do Ciebie @

Nina88 :-) pozdrawia Myślicielek

NINA88

Nina o co chodzi ? Ktoś Ciebie uraził ?
kalisony posmutniały :(

podaj nr gg to sie odezwe

NINKA88

dziadka_kalesony ,wybacz,ale nie odpiszę ,zakończyłem pisanie w Twoich tematach i z niektórymi ludźmi . pozdrawia Myślicielek

myślicielek wiesz co , dziwak jesteś piszesz że ktoś jest nie fer a sam co robisz...???

co??? człowieku zastanów się pisałem ci tak ty dobroczyńco.....

widze że podzieliły się grupki a ty robciu spiżdzaj z tąd

NINKA88

Myślicielek
Na mnie się pogniewałeś ? e-maila Tobie napisałam ,odpisz jeśli chcesz oczywiście

Nina88,proszę bez takich wyrażeń .to żadnej ludzkiej osobie nie pasuje,a zwłaszcza kobiecie, nie zwalcza się bólu ranieniem innych . ps.proszę kategorycznie Wszystkich o niewyrazanie się w sposób niezgodny z zasadami wzajemnego poszanowania,pozdrawia Myślicielek

nina przestań i tyle... jak chcesz to pisz na mój temat co chcesz mi to wisi i tyle powiem wam wszystkim.....o

dziadka_kalesony ,nie obrażam się tak łatwo,nie odpiszę ,nie mam Twojego maila pozdrawia Myślicielek

Myślicielek
Masz bo napisałam do Ciebie ,czy ta poczta była fałszywa którą miałeś wcześniej widoczną ?

to jest moja poczta ,proszę nic nie insynuować,po prostu kasuję niechciane wiadomości . pozdrawia Myślicielek

Nie wiem o co Tobie chodzi ,ale ok

Myślicielek ty chyba jesteś za zbyt poważny na te forum !!

Myślicielek

mając iles tam lat i pewne doświadczenie życiowe, odniosłem wrażenie z tego co pisałeś i piszesz że dołączyłeś do nas celowo aby zasiać w towarzystwie zamęt , szkoda .

Bo też mógłbyś z nami mile spędzać czas :):)
Ale widocznie nie bardzo rozumiesz co to dobra zabawa:)

Więc pożegnam się z tobą taj jak to gdzieś w którymś temacie Anusiak napisał :)

Żegnam pana ozięble .

Młody a mądry :)

fresh1 nie sugeruj się nickiem proszę,bo nie dalem innego na to powodu :-) napisałaś to ,by obrazić ? nieważne . pozdrawia Myślicielek

hahhaa obrazić nie sugeruję się nickiem tylko wypowiedziami przez ciebie podanymi czy poważna osoba to dla ciebie obraza jest ?

maruda ,próbujesz i Ty mnie obrazić ? ,nie wiem skąd te błedne myślenie,że jestem tajnym wysłannikiem tajnych sił deorganizujących . pozdrawia Myślicielek

fresh1 wybacz ,ale nie mamy o czym ze sobą pisać . pozdrawia Myślicielek

Oj zapomnijcie o kłótni i podajcie sobie raczki na zgodę;-)

uważam tak samo:)pozdrawiam

Omania ,ja do nikogo nie mam żalu ani na nikogo się nie gniewam ,naprawdę . pozdrawia Myślicielek

No ale sam stwierdziłeś ze z niektórymi nie będziesz rozmawiał;-(

Omania szkoda słów .

Ale warto próbować;-)Ja Myślicielka polubiłam;-)Pozdrawiam;-)

dajcie sobie z nim spokój dziewczyny:)
Nie widzicie że on celowo prowokuje nieporozumienia????

myślicielek

nie obchodzi mnie czy się na mnie obrazisz czy też nie :):)

Takie odniosłem wrażenie czytając twoje posty, jestem pewien że celowo to robisz . nie mam zwyczaju ksuksania poza plecami, więc pisze otwarcie czy to się komuś podoba czy tez nie .

No ale jest takie stare dobre powiedzenie , zapewniam ciebie że wielokrotnie sprawdzone :

Sa ludzie i taborety :):):):):):):)

uważasz że wypowiadając swoje zdanie na twój temat usiłuję ciebie obrazić ???

Zupełnie nieprawidłowy tok rozumowania , to jest tylko moja prywatna ocena twojej osoby :)

maruda,pisząc swoje zdanie zawierające Twoją własną opinię o kimś mozesz świadomie lub nieświadomie kogoś obrazić Omania ,jak ja mam się czuć dobrze w towarzystwie ,które nie widzi ,ze ktoś z jego grona uczynił komuś przykrość ? mam krakać jak i one albo wyjść , fresh1 ,jak szkod to szkoda . pozdrawia Myślicielek

maruda nie obrażam się latwo .pozdrawia Myślicielek

myślicielek :)
no i o to w zyciu chodzi :)

może za jakiś czas zmienię zdanie o tobie :)
więc pilnie będe obserwował twoje posty :)

i jak bym celowo prowokował,to pewnie dalej bym istniał w temacie dziadka_kalesony i pisal "prowokacje",a ja tam nawet nie zaglądam . pozdrawia Myślicielek

MYŚLICIELEK JAK TAK PISZESZ ŻE TY JESTES SUPER GOŚĆ TO DLACZEGO MASZ PRETĘSJE DO MNIE CZŁOWIEKU I JESZCZE JEDNA ALUZJA W MOJA STRONE I BEDZIESZ BIEDNY TERAZ WIESZ O TYM??? NARAZIE CIEBIE PROSZE

i popełniasz błąd kolego :)
powinieneś tam pisać

maruda ,pisząc ,że są ludzie i taborety automatycznie próbujesz zasegregować kogoś do grupy taboretów,czyli gorszych ,a drugiego do grupy ludzi ,nie wnikam kogo,ale nawet jak siebie uwazasz za taboret,to takze obrażasz,tyle,ze siebie samego-swoją ludzką godność . pozdrawia Myślicielek

robciu ,proszę .bądź mężczyzną ,bo zachowujesz się niewłaściwie ..próbujesz juz mnie straszyć ..hm ,ciekawe pozdrawia Myślicielek

myślicielek

Trochę humoru i uśmiechu i żyje się wiele lżej :)

Uwierz mi na literki :):):)

ło matko!!!przyjedzie łoszaleć z Wami;-)

maruda ,proszę Cię ,szanujmy ludzi..szanujmy taborety ..pozdrawia Myślicielek

ty myślicielek ja jestem mężczyzno wiesz teraz o tym. a to nie jest to co napisałem chłopie do ciebie zastraszaniem ci przypominam chłopie żebyś dałsobie luzzz bo będziesz biedny w sądzie za pomówienia a wiedz że wiem o co chodzi czlowieku!!! jaki pożiom ty reprezentujesz??

Oj przestańcie!!!!!!!!!!!!

robciu nie jestem super gość ,jestem taki zwyczajny..i pamiętaj,ze kategorycznie zwróciłem uwagę Ninie88 ,gdy wulgarnie się do Ciebie odezwała,tak dla przypomnienia . pozdrawia Myślicielek

ja to napisze tak hmmmm.....

robciu

nutke dla ciebie wrzuciłem w innym temacie

Odpuśc sobie bo to inna bajka :)

Omania ,przecież jak widać ja nikogo nie obrazam ,nikogo nie zniewazam,nie straszę,nie kopię,nie gryzę,nawet juz w myślach nikogo stad nie całuję .ech ..szkoda ,chciałaby dusza do nieba ... :-) pozdrawia Myślicielek

Wiem Myślicielu,przykro mi z tego powodu;-(Mam nadzieję że o mnie źle nie myślisz;-)Więc w myślach możesz mnie całować;-))))))))))))))

robie to dla ciebie dziadziuniu dla naszej paczki zmykam juz z tąd szacun marudo

Omania ,ok ,całuję ,ale tak oficjalnie i tylko dlatego,ze jesteś kobietą :-)więcej i bardziej nie mogę ,bo to miejsce publiczne pozdrawia Myślicielek

na całe szczęście dla Wszystkich ,nie jestem łatwym mężczyzną...do sprowokowania gniewu ,złości i chamstwa ,dobra kończę i ja ,juz mnie męczy to odpisywanie . pozdrawia Myślicielek

Dzięki za buziaki i pozdrawiam serdecznie;-)

i chwała tobie chlopie,,a tak na przyszłość to najpierw spójz na siebie a pózniej oceniaj kogoś kolego... wielki myśliciel he he he

jaki tam wielki Myśliciel ??! nigdy w życiu !ach ! jestem taki sobie zwkły ,spokojny Myślicielek z zamiłowania ..z głową na karku :-) pozdrawia Myślicielek

myślicielek

od czasu do czasu warto tę głowę z karku zrzucić la przyjemności i zabawy :)

uwierz mi na literki :)

wątpie w to że masz glowe na karku , ale to szczegól pozdrawiam hech

oj robciu ciiii nie prowokuj;-)

maruda Twoje literki są czasem prawdziwe ,czasem obraźliwe ..cóż są ludzie i ludzie :-) pozdrawia Myślicielek

myślicielek

nie dojdzie z toba tołku :)

skoro dobrze ci być takim jakim jesteś to sobie bądź mi to nie przeszkadza ja wole dobry humor od smutów :)

pozdrówki i uciekam .

drażnią mnie lameciarze :)

robciu ,ja naprawdę się na Ciebie nie gniewam ,trochę mi się przykro zrobiło z powodu całej tej sytuacji ,ale to przeciez nie powód ,ze ja mam iść do rzeki czy na stryczek z własnej woli ,jak tez nie popieram tego u innych ,uwierz nie mam do Ciebie nic i życzę Ci ok .czy coś jeszcze oczekujesz ? pozdrawia Myślicielek

maruda ,czego Ty ode mnie oczekiwałeś ? nie rozumiem ..ja tylko odpisuję ,jak juz nie będzie komu ,to i ja sobie pójdę :-) pozdrawia Myślicielek

hahahahahahahahah

to ja juz ide stąd :)

cieszę się ,bo juz się z Ciebie robił prawdziwy maruda ,jeden z wozu ,koniom lżej,papa :-) pozdrawia Myślicielek

to był temat do Niny88 i miał byc tylko jeden post,ale życie samo tworzy scenariusze,jako ze jestem tu rzadkim gościem ,to się ładnie Wszystkim kłaniam ,co złego zabieram ze sobą i pa z kropką . pozdrawia Myślicielek

no i baba z wozu koniom lżej he he he he he pierdoło dlaczego obrażasz moich przyjacieli młotku , chcesz zainponowac , tylko komu he he he he odemnie wara to przez ciebie moja paczka by się rorpadła,,,,,, dobranoc!!!!!!!

no i nie udało się nas skłócić :):):)

jednak miałem dobrego nosa :):)

robciu wypad z tego tematu :)

ten temat jest nie dla nas :)

niech siedzi i sobie mysli :)

dziadziuniu masz racje spadamy:)

cholery jesteście;-)

Omanio :)

Czasami uda się rozpoznać czyjes zamiary po stylu pisania :)

dziadziuniu???

hihihi macie tu się nie pojawiać a jednak ciekawość zwycięża;-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do sprzedania 3x działki pod budowę na istniejącym osiedlu domków jednorodzinnych. Atrakcyjny teren Jeziorko ul. Sosnowa wym. 21x30 m2. Cena ok. 74 500 zł do małej negocjacji.
tel. 664366824
auto-moto
Skup Aut Łomża i region. Kupujemy auta w bardzo dobrym, dobrym stanie lub coś do naprawy także powypadkowe. Płacimy od 1500 zł do 20 tys. zł. Umowa i gotówka od ręki.
tel. 511199666
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org