Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do Nina88 |
Nino,nie wiem co się stało,ale proszę nie smuć się i przebacz . przebaczenie jest największą zemstą . pozdrawia Myślicielek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do Nina88 |
ciekawe czy Ci odpisze....
|
|
Może...
|
|
oczywiście nie chodzi o mnie i o Nina88 ,a o nią i pewnego innego chłopaka ,który jak sie zdaje zranił ją tu publicznie ;a Ty nowa Nino powiedz ..dlaczego starasz się pod nią podpiąć ? pozdrawia Myślicielek
|
|
ty wiesz o co chodzi prawda zla jestem ale cóż to byly zarty ale sie zasmucilam ty jeden mnie rozumiesz NINKA88
|
|
NINA88 Przykro mi ,że jesteś zła ,nie powinna mieć miejsca taka sytuacja na forum Myślicielek Napisałam do Ciebie @
|
|
Nina88 :-) pozdrawia Myślicielek
|
|
NINA88 Nina o co chodzi ? Ktoś Ciebie uraził ? kalisony posmutniały :(
|
|
podaj nr gg to sie odezwe NINKA88
|
|
dziadka_kalesony ,wybacz,ale nie odpiszę ,zakończyłem pisanie w Twoich tematach i z niektórymi ludźmi . pozdrawia Myślicielek
|
|
myślicielek wiesz co , dziwak jesteś piszesz że ktoś jest nie fer a sam co robisz...??? co??? człowieku zastanów się pisałem ci tak ty dobroczyńco.....
|
|
widze że podzieliły się grupki a ty robciu spiżdzaj z tąd NINKA88
|
|
Myślicielek Na mnie się pogniewałeś ? e-maila Tobie napisałam ,odpisz jeśli chcesz oczywiście
|
|
Nina88,proszę bez takich wyrażeń .to żadnej ludzkiej osobie nie pasuje,a zwłaszcza kobiecie, nie zwalcza się bólu ranieniem innych . ps.proszę kategorycznie Wszystkich o niewyrazanie się w sposób niezgodny z zasadami wzajemnego poszanowania,pozdrawia Myślicielek
|
|
nina przestań i tyle... jak chcesz to pisz na mój temat co chcesz mi to wisi i tyle powiem wam wszystkim.....o
|
|
dziadka_kalesony ,nie obrażam się tak łatwo,nie odpiszę ,nie mam Twojego maila pozdrawia Myślicielek
|
|
Myślicielek Masz bo napisałam do Ciebie ,czy ta poczta była fałszywa którą miałeś wcześniej widoczną ?
|
|
to jest moja poczta ,proszę nic nie insynuować,po prostu kasuję niechciane wiadomości . pozdrawia Myślicielek
|
|
Nie wiem o co Tobie chodzi ,ale ok
|
|
Myślicielek ty chyba jesteś za zbyt poważny na te forum !!
|
|
Myślicielek mając iles tam lat i pewne doświadczenie życiowe, odniosłem wrażenie z tego co pisałeś i piszesz że dołączyłeś do nas celowo aby zasiać w towarzystwie zamęt , szkoda . Bo też mógłbyś z nami mile spędzać czas :):) Ale widocznie nie bardzo rozumiesz co to dobra zabawa:) Więc pożegnam się z tobą taj jak to gdzieś w którymś temacie Anusiak napisał :) Żegnam pana ozięble . Młody a mądry :)
|
|
fresh1 nie sugeruj się nickiem proszę,bo nie dalem innego na to powodu :-) napisałaś to ,by obrazić ? nieważne . pozdrawia Myślicielek
|
|
hahhaa obrazić nie sugeruję się nickiem tylko wypowiedziami przez ciebie podanymi czy poważna osoba to dla ciebie obraza jest ?
|
|
maruda ,próbujesz i Ty mnie obrazić ? ,nie wiem skąd te błedne myślenie,że jestem tajnym wysłannikiem tajnych sił deorganizujących . pozdrawia Myślicielek
|
|
fresh1 wybacz ,ale nie mamy o czym ze sobą pisać . pozdrawia Myślicielek
|
|
Oj zapomnijcie o kłótni i podajcie sobie raczki na zgodę;-)
|
|
uważam tak samo:)pozdrawiam
|
|
Omania ,ja do nikogo nie mam żalu ani na nikogo się nie gniewam ,naprawdę . pozdrawia Myślicielek
|
|
No ale sam stwierdziłeś ze z niektórymi nie będziesz rozmawiał;-(
|
|
Omania szkoda słów .
|
|
Ale warto próbować;-)Ja Myślicielka polubiłam;-)Pozdrawiam;-)
|
|
dajcie sobie z nim spokój dziewczyny:) Nie widzicie że on celowo prowokuje nieporozumienia???? myślicielek nie obchodzi mnie czy się na mnie obrazisz czy też nie :):) Takie odniosłem wrażenie czytając twoje posty, jestem pewien że celowo to robisz . nie mam zwyczaju ksuksania poza plecami, więc pisze otwarcie czy to się komuś podoba czy tez nie . No ale jest takie stare dobre powiedzenie , zapewniam ciebie że wielokrotnie sprawdzone : Sa ludzie i taborety :):):):):):):) uważasz że wypowiadając swoje zdanie na twój temat usiłuję ciebie obrazić ??? Zupełnie nieprawidłowy tok rozumowania , to jest tylko moja prywatna ocena twojej osoby :)
|
|
maruda,pisząc swoje zdanie zawierające Twoją własną opinię o kimś mozesz świadomie lub nieświadomie kogoś obrazić Omania ,jak ja mam się czuć dobrze w towarzystwie ,które nie widzi ,ze ktoś z jego grona uczynił komuś przykrość ? mam krakać jak i one albo wyjść , fresh1 ,jak szkod to szkoda . pozdrawia Myślicielek
|
|
maruda nie obrażam się latwo .pozdrawia Myślicielek
|
|
myślicielek :) no i o to w zyciu chodzi :) może za jakiś czas zmienię zdanie o tobie :) więc pilnie będe obserwował twoje posty :)
|
|
i jak bym celowo prowokował,to pewnie dalej bym istniał w temacie dziadka_kalesony i pisal "prowokacje",a ja tam nawet nie zaglądam . pozdrawia Myślicielek
|
|
MYŚLICIELEK JAK TAK PISZESZ ŻE TY JESTES SUPER GOŚĆ TO DLACZEGO MASZ PRETĘSJE DO MNIE CZŁOWIEKU I JESZCZE JEDNA ALUZJA W MOJA STRONE I BEDZIESZ BIEDNY TERAZ WIESZ O TYM??? NARAZIE CIEBIE PROSZE
|
|
i popełniasz błąd kolego :) powinieneś tam pisać
|
|
maruda ,pisząc ,że są ludzie i taborety automatycznie próbujesz zasegregować kogoś do grupy taboretów,czyli gorszych ,a drugiego do grupy ludzi ,nie wnikam kogo,ale nawet jak siebie uwazasz za taboret,to takze obrażasz,tyle,ze siebie samego-swoją ludzką godność . pozdrawia Myślicielek
|
|
robciu ,proszę .bądź mężczyzną ,bo zachowujesz się niewłaściwie ..próbujesz juz mnie straszyć ..hm ,ciekawe pozdrawia Myślicielek
|
|
myślicielek Trochę humoru i uśmiechu i żyje się wiele lżej :) Uwierz mi na literki :):):)
|
|
ło matko!!!przyjedzie łoszaleć z Wami;-)
|
|
maruda ,proszę Cię ,szanujmy ludzi..szanujmy taborety ..pozdrawia Myślicielek
|
|
ty myślicielek ja jestem mężczyzno wiesz teraz o tym. a to nie jest to co napisałem chłopie do ciebie zastraszaniem ci przypominam chłopie żebyś dałsobie luzzz bo będziesz biedny w sądzie za pomówienia a wiedz że wiem o co chodzi czlowieku!!! jaki pożiom ty reprezentujesz??
|
|
Oj przestańcie!!!!!!!!!!!!
|
|
robciu nie jestem super gość ,jestem taki zwyczajny..i pamiętaj,ze kategorycznie zwróciłem uwagę Ninie88 ,gdy wulgarnie się do Ciebie odezwała,tak dla przypomnienia . pozdrawia Myślicielek
|
|
ja to napisze tak hmmmm.....
|
|
robciu nutke dla ciebie wrzuciłem w innym temacie Odpuśc sobie bo to inna bajka :)
|
|
Omania ,przecież jak widać ja nikogo nie obrazam ,nikogo nie zniewazam,nie straszę,nie kopię,nie gryzę,nawet juz w myślach nikogo stad nie całuję .ech ..szkoda ,chciałaby dusza do nieba ... :-) pozdrawia Myślicielek
|
|
Wiem Myślicielu,przykro mi z tego powodu;-(Mam nadzieję że o mnie źle nie myślisz;-)Więc w myślach możesz mnie całować;-))))))))))))))
|
|
robie to dla ciebie dziadziuniu dla naszej paczki zmykam juz z tąd szacun marudo
|
|
Omania ,ok ,całuję ,ale tak oficjalnie i tylko dlatego,ze jesteś kobietą :-)więcej i bardziej nie mogę ,bo to miejsce publiczne pozdrawia Myślicielek
|
|
na całe szczęście dla Wszystkich ,nie jestem łatwym mężczyzną...do sprowokowania gniewu ,złości i chamstwa ,dobra kończę i ja ,juz mnie męczy to odpisywanie . pozdrawia Myślicielek
|
|
Dzięki za buziaki i pozdrawiam serdecznie;-)
|
|
i chwała tobie chlopie,,a tak na przyszłość to najpierw spójz na siebie a pózniej oceniaj kogoś kolego... wielki myśliciel he he he
|
|
jaki tam wielki Myśliciel ??! nigdy w życiu !ach ! jestem taki sobie zwkły ,spokojny Myślicielek z zamiłowania ..z głową na karku :-) pozdrawia Myślicielek
|
|
myślicielek od czasu do czasu warto tę głowę z karku zrzucić la przyjemności i zabawy :) uwierz mi na literki :)
|
|
wątpie w to że masz glowe na karku , ale to szczegól pozdrawiam hech
|
|
oj robciu ciiii nie prowokuj;-)
|
|
maruda Twoje literki są czasem prawdziwe ,czasem obraźliwe ..cóż są ludzie i ludzie :-) pozdrawia Myślicielek
|
|
myślicielek nie dojdzie z toba tołku :) skoro dobrze ci być takim jakim jesteś to sobie bądź mi to nie przeszkadza ja wole dobry humor od smutów :) pozdrówki i uciekam . drażnią mnie lameciarze :)
|
|
robciu ,ja naprawdę się na Ciebie nie gniewam ,trochę mi się przykro zrobiło z powodu całej tej sytuacji ,ale to przeciez nie powód ,ze ja mam iść do rzeki czy na stryczek z własnej woli ,jak tez nie popieram tego u innych ,uwierz nie mam do Ciebie nic i życzę Ci ok .czy coś jeszcze oczekujesz ? pozdrawia Myślicielek
|
|
maruda ,czego Ty ode mnie oczekiwałeś ? nie rozumiem ..ja tylko odpisuję ,jak juz nie będzie komu ,to i ja sobie pójdę :-) pozdrawia Myślicielek
|
|
hahahahahahahahah to ja juz ide stąd :)
|
|
cieszę się ,bo juz się z Ciebie robił prawdziwy maruda ,jeden z wozu ,koniom lżej,papa :-) pozdrawia Myślicielek
|
|
to był temat do Niny88 i miał byc tylko jeden post,ale życie samo tworzy scenariusze,jako ze jestem tu rzadkim gościem ,to się ładnie Wszystkim kłaniam ,co złego zabieram ze sobą i pa z kropką . pozdrawia Myślicielek
|
|
no i baba z wozu koniom lżej he he he he he pierdoło dlaczego obrażasz moich przyjacieli młotku , chcesz zainponowac , tylko komu he he he he odemnie wara to przez ciebie moja paczka by się rorpadła,,,,,, dobranoc!!!!!!!
|
|
no i nie udało się nas skłócić :):):) jednak miałem dobrego nosa :):) robciu wypad z tego tematu :) ten temat jest nie dla nas :) niech siedzi i sobie mysli :)
|
|
dziadziuniu masz racje spadamy:)
|
|
cholery jesteście;-)
|
|
Omanio :) Czasami uda się rozpoznać czyjes zamiary po stylu pisania :)
|
|
dziadziuniu???
|
|
hihihi macie tu się nie pojawiać a jednak ciekawość zwycięża;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |