poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fontanna

Mamy w Łomży Fontanne można ją ogladać przy WSA w Łomży. Fontanna mała ale jest ludziepodziwiają. :D Jest tylko jeden problem Fontanna niema nazwy prosze podać nzazwe jak by mogła sie nazywać. Proponuje FONTANNE PTYSIA :D i będzie Gites.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fontanna

To może Ptysianna ? :)

-= i feel You =-

Ptysiu napisał ten temat z nudów i żeby znowu był sławny =| eh

Nic nie jest wieczne ...

sledczy pamiętasz mnie to ja kamillo gadalismy z jakies pół roku temu na gg ,pamietasz ?

kamilo ty miałeś nick na gg ( Koszyk ) czy jakoś tak ? i jesteś w moim wieku ??

tak

nowa fontanan = wyższe czesne w WSA?

kamilo Moje GG : 1817671

Od pewnego czasu mam regularnie okazję częstego zwiedzania Ostrołęki,podziwiania jej architektury,struktury miasta,oraz wszelkich obiektów typu:parki,fontanny,pomniki,deptaki etc... I od razu przyszła mi do głowy jedna myśl: Łomża w porównaniu z chociażby Ostrołęką (patrząc przez pryzmat w/w obiektów) to dziura i totalne dno.Miasto blokowisk i kościołów.Nic innego z łomżyńskiego krajobrazu nie rzuca się w oczy.Jesteśmy niczym upośledzony brat takiej Ostrołęki,gdzie miejsc do wypoczynku na świeżym powietrzu jest bez liku (nie wspominając już o dziesiątkach knajpek,"ogródków" i kafejek ze stolikami na świeżym powietrzu,w miłym otoczeniu).Nasze miasto jest pod tym względem beznadziejne:30 metrów deptaka na Farnej,beznadziejny park przy "drzewnej" (o tym przy W.Polskiego nie wspomnę,bo to zbyt niebezpieczne miejsce dla co niektórych,by się tam wybrać na spacer etc.) i jakaś nowa,mała fontanna przy "Agro",którą nie dziwota,że się wsztscy podniecają,skoro jest nowa i w zasadzie jedyna...
Porażka... po prostu porażka!

fontanna,fontanna....prywatna własność WSA, a czesne takie same;-] nie ma sie czym ekscytować.

"Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."

Ale Fontanna jest :D i to najważniejsze jakaś atrakcja :D

Może dla ciebie bo dlamnie to niee nawet na oczy tego czegoś nie widziałem a fontanna jak fontanna jeśli mi się uda to pokaże wam zdjęcia z małego miasteczka w którym są ładne fontanny i nie takie jakieś przedziwne ale ładne i jest atrakacja bo ... Ciąg dalszy nastąpi ....

Ale narazie jest to jedybna fontanna w Łomży !!

jedybna fontanna...
Ptysiu jest jedyny w wymyslaniu neologizmów...:D

dajcie surowiec,to też wam fontanne zbuduje jak mało:P jedna fontanna, jeden ptyś i styka na całe miasto;-)

"Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."

no i tak jest :P

W Łomży to magistrat dałby tylko na fontannę z wodą święconą nazwaną na cześć władzy "Fontanną Niewiniątek" (będzie jak w Paryżu).

Zbych

Ptyś jest z Baweły i się chwali. W końcu coś jest na Bawełnie! I to fontanna! A ptysiu będzie zbierał pieniązki, które my tam będziemy wrzucali - ot, tak na szczęście, żeby tam jeszcze kiedyś wrócić. Ptyś ma łeb do intersów. Pozdrawiam Ptysia.

hehehe...ptysiu filozof:)

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

EE nirfilozof :P

Ja bym chciał jeszcze, żeby tam był wodospad. Mógłby się nazywać Wodospad Romiego. I żeby ta woda na....lała z samego dachu aż na glebę.

Romi

wodospad?
przecież jest
na tyle biurowca WSA jest taka marmurowa ściana po której leje się woda, zaraz obok miejsca gdzie studenciaki fajki palą

Hehe mała sciane maja :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org