Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fontanna |
Mamy w Łomży Fontanne można ją ogladać przy WSA w Łomży. Fontanna mała ale jest ludziepodziwiają. :D Jest tylko jeden problem Fontanna niema nazwy prosze podać nzazwe jak by mogła sie nazywać. Proponuje FONTANNE PTYSIA :D i będzie Gites.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fontanna |
To może Ptysianna ? :) -= i feel You =-
|
|
Ptysiu napisał ten temat z nudów i żeby znowu był sławny =| eh Nic nie jest wieczne ...
|
|
sledczy pamiętasz mnie to ja kamillo gadalismy z jakies pół roku temu na gg ,pamietasz ?
|
|
kamilo ty miałeś nick na gg ( Koszyk ) czy jakoś tak ? i jesteś w moim wieku ??
|
|
tak
|
|
nowa fontanan = wyższe czesne w WSA?
|
|
kamilo Moje GG : 1817671
|
|
Od pewnego czasu mam regularnie okazję częstego zwiedzania Ostrołęki,podziwiania jej architektury,struktury miasta,oraz wszelkich obiektów typu:parki,fontanny,pomniki,deptaki etc... I od razu przyszła mi do głowy jedna myśl: Łomża w porównaniu z chociażby Ostrołęką (patrząc przez pryzmat w/w obiektów) to dziura i totalne dno.Miasto blokowisk i kościołów.Nic innego z łomżyńskiego krajobrazu nie rzuca się w oczy.Jesteśmy niczym upośledzony brat takiej Ostrołęki,gdzie miejsc do wypoczynku na świeżym powietrzu jest bez liku (nie wspominając już o dziesiątkach knajpek,"ogródków" i kafejek ze stolikami na świeżym powietrzu,w miłym otoczeniu).Nasze miasto jest pod tym względem beznadziejne:30 metrów deptaka na Farnej,beznadziejny park przy "drzewnej" (o tym przy W.Polskiego nie wspomnę,bo to zbyt niebezpieczne miejsce dla co niektórych,by się tam wybrać na spacer etc.) i jakaś nowa,mała fontanna przy "Agro",którą nie dziwota,że się wsztscy podniecają,skoro jest nowa i w zasadzie jedyna... Porażka... po prostu porażka!
|
|
fontanna,fontanna....prywatna własność WSA, a czesne takie same;-] nie ma sie czym ekscytować. "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
Ale Fontanna jest :D i to najważniejsze jakaś atrakcja :D
|
|
Może dla ciebie bo dlamnie to niee nawet na oczy tego czegoś nie widziałem a fontanna jak fontanna jeśli mi się uda to pokaże wam zdjęcia z małego miasteczka w którym są ładne fontanny i nie takie jakieś przedziwne ale ładne i jest atrakacja bo ... Ciąg dalszy nastąpi ....
|
|
Ale narazie jest to jedybna fontanna w Łomży !!
|
|
jedybna fontanna... Ptysiu jest jedyny w wymyslaniu neologizmów...:D
|
|
dajcie surowiec,to też wam fontanne zbuduje jak mało:P jedna fontanna, jeden ptyś i styka na całe miasto;-) "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
no i tak jest :P
|
|
W Łomży to magistrat dałby tylko na fontannę z wodą święconą nazwaną na cześć władzy "Fontanną Niewiniątek" (będzie jak w Paryżu). Zbych
|
|
Ptyś jest z Baweły i się chwali. W końcu coś jest na Bawełnie! I to fontanna! A ptysiu będzie zbierał pieniązki, które my tam będziemy wrzucali - ot, tak na szczęście, żeby tam jeszcze kiedyś wrócić. Ptyś ma łeb do intersów. Pozdrawiam Ptysia.
|
|
hehehe...ptysiu filozof:) -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
EE nirfilozof :P
|
|
Ja bym chciał jeszcze, żeby tam był wodospad. Mógłby się nazywać Wodospad Romiego. I żeby ta woda na....lała z samego dachu aż na glebę. Romi
|
|
wodospad? przecież jest na tyle biurowca WSA jest taka marmurowa ściana po której leje się woda, zaraz obok miejsca gdzie studenciaki fajki palą
|
|
Hehe mała sciane maja :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |