poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
2 - 0 Dla ŁKS dobry wynik ?

grali przecietnie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 2 - 0 Dla ŁKS dobry wynik ?

Każdy wynik dający 3 punkty to dobry wynik... Bez względu na grę.

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

chodzi o 3 punkty i narazie lks zajmuj 1 miejsce

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

według mnie początek meczu należał do naszych, później Znicz miał lekką przewagę. dobra druga połowa w wykonaniu naszych. a praca sędziego - bez komentarza; tak samo jak praca ochorny DELTA, zwłaszcza nie odpuszczenie przez kretyna z DELTY kibica ŁKS-u do zrobienia zdjęć.

Wynik lepszy od gry. A co do Delty to dno i wodorosty. Przy wejściu jeden palant pytał mojego znajomego ( ponad 60 lat ) czy ma nóż. W dalszym ciągu poziom umysłu szefów tej firmy sięga belek na czapce policyjnej , gdyż postawili 2 młode dziewczyny które z szerokim uśmiechem na gębie macały chłopów. Czyżby przechodziły praktykę na Łąkowej? Gdy jeden ze starszych kibiców pytał czy ich służby od macania mają badania zdrowotne , zaczęły się zawiłe i pokrętne wyjaśnienia. Postaram się nagłośnić sprawę w mediach ogólnopolskich. Brawo szaliki za przesyłane pozdrówka tej po...j Delcie.

wynik dobry.nasi zaczeli dobrze grać dopiero w drugiej połowie, ładna była bramka Marczaka z rzutu wolnego,cichymi bohaterami spotkania byli Ulman i Kamiński,doping z naszej strony dobry, szczegolnie w drugiej połowie na koniec wielkie HWD delcie!!!

liczy sie gra wynik i 3 punkty ':D

ptysiu ty durniu piszesz gra i wynik byl ale gry nie bylo bylo tylko szczescie no i ten super gol w faulu . chlopcze teraz na serio ile ty masz lat bo na zaden temat nie mozesz sie elegancko wypowiedziec jestes ciemny jak patelnia od spodu łykasz tylko takie tematy jak boguski w realu madryt itp. durniu

ja takiego tematu nielykam a ciota to go pisze

2 - 0 --- dobry wynik
I połowa -- słaba gra
II połowa -- dobra gra
DELTA -- chłopaki za dużo w CS grają
sędzia -- za dużo zółtych kartek
kibice -- dopisali

hahahaha DELTA za dużo w CS grają ;-) Kibice =D Zawsze Wierni =D

Tak powina się bawić Łomżyńska młodzierz =D

Mam pytanie: Dlaczego tzw. "Piknik" nie dopinguje piłkarzy? Byłem na stronie przeciwnej i jest tam super, na drugiej połowie byłem po stronie piknikowej i nic się nie działo. Chyba mało kto był na meczach kiedy cały stadion śpiewa lub przynajmniej krzyczy hasła określające klub np: ŁKS. To nie jest trudne.

Niech na następny mecz przyjdzie paru kiboli z młyna na piknik śpiewać i wtedy może coś zadziała. Proponuje 12 kibiców: sześciu na górze i sześciu na dole.
Była by zupełnie inna atmosfera na meczu. Dopingowałby cały stadion a nie sam młyn.
Kto za?

*fLoorek* jestem za

jestem za

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

Skoro jesteście za to umowcie sie razem,wezcie kolegow i idzcie, bo na internecie wszyscy sa za a na meczu niema chetnych.

Miałem na myśli tych z młyna, żeby rozkręcili atmosfere na pikniku.
Na jednym z ostatnich meczy rundy wiosennej było właśnie tak, kiedy przyszło na tą stronę kilku szalikowców. Krzyczeli, a razem z nimi cała trybuna. Pamiętacie ten mecz? Rzucane były hasła typu: "druga strona, odpowiada".

Kibol zamiast krytykować, sam byś zaczął działać.

Ja zawsze na młynku ;-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org