Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
2 - 0 Dla ŁKS dobry wynik ? |
grali przecietnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 2 - 0 Dla ŁKS dobry wynik ? |
Każdy wynik dający 3 punkty to dobry wynik... Bez względu na grę. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
chodzi o 3 punkty i narazie lks zajmuj 1 miejsce -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
według mnie początek meczu należał do naszych, później Znicz miał lekką przewagę. dobra druga połowa w wykonaniu naszych. a praca sędziego - bez komentarza; tak samo jak praca ochorny DELTA, zwłaszcza nie odpuszczenie przez kretyna z DELTY kibica ŁKS-u do zrobienia zdjęć.
|
|
Wynik lepszy od gry. A co do Delty to dno i wodorosty. Przy wejściu jeden palant pytał mojego znajomego ( ponad 60 lat ) czy ma nóż. W dalszym ciągu poziom umysłu szefów tej firmy sięga belek na czapce policyjnej , gdyż postawili 2 młode dziewczyny które z szerokim uśmiechem na gębie macały chłopów. Czyżby przechodziły praktykę na Łąkowej? Gdy jeden ze starszych kibiców pytał czy ich służby od macania mają badania zdrowotne , zaczęły się zawiłe i pokrętne wyjaśnienia. Postaram się nagłośnić sprawę w mediach ogólnopolskich. Brawo szaliki za przesyłane pozdrówka tej po...j Delcie.
|
|
wynik dobry.nasi zaczeli dobrze grać dopiero w drugiej połowie, ładna była bramka Marczaka z rzutu wolnego,cichymi bohaterami spotkania byli Ulman i Kamiński,doping z naszej strony dobry, szczegolnie w drugiej połowie na koniec wielkie HWD delcie!!!
|
|
liczy sie gra wynik i 3 punkty ':D
|
|
ptysiu ty durniu piszesz gra i wynik byl ale gry nie bylo bylo tylko szczescie no i ten super gol w faulu . chlopcze teraz na serio ile ty masz lat bo na zaden temat nie mozesz sie elegancko wypowiedziec jestes ciemny jak patelnia od spodu łykasz tylko takie tematy jak boguski w realu madryt itp. durniu
|
|
ja takiego tematu nielykam a ciota to go pisze
|
|
2 - 0 --- dobry wynik I połowa -- słaba gra II połowa -- dobra gra DELTA -- chłopaki za dużo w CS grają sędzia -- za dużo zółtych kartek kibice -- dopisali
|
|
hahahaha DELTA za dużo w CS grają ;-) Kibice =D Zawsze Wierni =D
|
|
Tak powina się bawić Łomżyńska młodzierz =D
|
|
Mam pytanie: Dlaczego tzw. "Piknik" nie dopinguje piłkarzy? Byłem na stronie przeciwnej i jest tam super, na drugiej połowie byłem po stronie piknikowej i nic się nie działo. Chyba mało kto był na meczach kiedy cały stadion śpiewa lub przynajmniej krzyczy hasła określające klub np: ŁKS. To nie jest trudne. Niech na następny mecz przyjdzie paru kiboli z młyna na piknik śpiewać i wtedy może coś zadziała. Proponuje 12 kibiców: sześciu na górze i sześciu na dole. Była by zupełnie inna atmosfera na meczu. Dopingowałby cały stadion a nie sam młyn. Kto za?
|
|
*fLoorek* jestem za
|
|
jestem za -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
Skoro jesteście za to umowcie sie razem,wezcie kolegow i idzcie, bo na internecie wszyscy sa za a na meczu niema chetnych.
|
|
Miałem na myśli tych z młyna, żeby rozkręcili atmosfere na pikniku. Na jednym z ostatnich meczy rundy wiosennej było właśnie tak, kiedy przyszło na tą stronę kilku szalikowców. Krzyczeli, a razem z nimi cała trybuna. Pamiętacie ten mecz? Rzucane były hasła typu: "druga strona, odpowiada". Kibol zamiast krytykować, sam byś zaczął działać.
|
|
Ja zawsze na młynku ;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |