Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tatuaż |
wiecie czy można w Łomży gdzieś zrobić tatuaż? ;> jakieś studio, ew osoba która dobrze ogarnia temat. nie piszcie o studiach w innych miastach, pytam o Łomżę :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tatuaż |
taa w Łomży jest studio tatuażu lecz nie polecam Ci go, mi również go nie polecano a jednak zaryzykowałam i teraz żałuję. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
a cemu???
|
|
siemasz jest w Łomży studio ale ja poszlem jako pierwszy to color mi poschodzil a jak se sam zaczełem dziargac to ładniejsze i lepsze niz w studiu teraz i kolezków dziargam taniej niz w studiu i szybciej
|
|
czlowieku zastanow sie tysiac razy zanim podejmiesz decyzje o tatuazu ja kiedys zrobilem i potem bardzo zalowalem bo to juz jest na zawsze oszoecenie swojego ciala rodzice zrobili cie takiego i takim zostan bo potem mozesz bardzo zalowac tego czynu ja juz nigdy bym tego drugi raz nie zrobil
|
|
jeśli łaska, nie umoralniaj Go :] decyzję o tatuażu zostaw Jemu, to nie Twoje zmartwienie :] tak jak powiedział DJThomas, kolor szybko schodzi, chyba wina śmieciowych tuszy.. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
na długiej
|
|
Jedź do Białegostoku jak chcesz mieć fajny tatuaż :) ,ale decyzja musi być przemyślana bo to na całe życie .
|
|
dio napisał wyraźnie : nie piszcie o studiach w innych miastach, pytam o Łomżę :P ktoś tu nie umie czytać. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Nie doczytałam do końca to fakt hehe :] Ale fakty są takie ,że w Łomży nie można zrobić fajnego ,a byle jakiego nie warto
|
|
tu się zgodzę, no chyba że istnieją jakieś ukryte talenty które robią po domach ale mimo wszystko nie ryzykowałabym _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Namaluj sobie flamastrem, jak się nie spodoba to zmyjesz i po kłopocie... ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Odradzam 'salon tatuażu' w Łomży!! jak chcesz mieć tatuaż na miesiąc co zrób sobie z henny bo niestety u tego pana jakość tuszy jest marna i tatuaż się dosłownie najpierw wykrusza a potem ściera.. ;/
|
|
studio tatuażu jest na ks. anny:) facet taki robi:>
|
|
Zgadza się studio Tatuażu jest niedaleko szkoły podstawowej nr 9 byłam tam i pełny profesjonalizm. Polecam!!!! Aniag.
|
|
Tak koło 9 na ks. Anny POLECAM. !!!!!
|
|
Ja właśnie tam sobie robiłam i jestem średnio zadowolona;-(
|
|
Omania jak sobie zrobiłaś na chu*ju to może i faktycznie niezadowolona bo się tatuażysta krempowal jak widział cycki na gurze i wacka na dole i mu renka drżała ! ja zrobiłem u tego gościa juz z 5 tatułaży i wszystkie są na poziomie ! http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
ta na poziomie kur*a tylko szkoda ze jest to poziom depresji, markerem se namalujcie juz lepiej jeśli wybieracie się do tego pana, trwalszy będzie. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
no przekonaliście mnie żeby w Łomży nie robić :) pojadę pewnie do ostrołęki ;) w ogóle robil ktoś tam tatuaż?? polecacie? (lysytattoo)
|
|
słyszałam że niezłe dziary robi z reszto oblukaj sama http://lysytattoo.pl/ "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
A może znacie kogoś kto zrobi mi kontur tatoo??Bo raczej do Ostrołęki nie opłaca mi się jechać.;-(
|
|
sporo osób prywatnie robi tatuaze nie którzy sa zajebisci.
|
|
właśnie o kogoś takiego mi chodzi,w salonie już robiłam i teraz musze go poprawic.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |