środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tatuaż

wiecie czy można w Łomży gdzieś zrobić tatuaż? ;> jakieś studio, ew osoba która dobrze ogarnia temat. nie piszcie o studiach w innych miastach, pytam o Łomżę :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tatuaż

taa w Łomży jest studio tatuażu lecz nie polecam Ci go, mi również go nie polecano a jednak zaryzykowałam i teraz żałuję.

:) :) :)
:) :)
:)

a cemu???

siemasz jest w Łomży studio ale ja poszlem jako pierwszy to color mi poschodzil a jak se sam zaczełem dziargac to ładniejsze i lepsze niz w studiu teraz i kolezków dziargam taniej niz w studiu i szybciej

czlowieku zastanow sie tysiac razy zanim podejmiesz decyzje o tatuazu ja kiedys zrobilem i potem bardzo zalowalem bo to juz jest na zawsze oszoecenie swojego ciala rodzice zrobili cie takiego i takim zostan bo potem mozesz bardzo zalowac tego czynu ja juz nigdy bym tego drugi raz nie zrobil

jeśli łaska, nie umoralniaj Go :] decyzję o tatuażu zostaw Jemu, to nie Twoje zmartwienie :]
tak jak powiedział DJThomas, kolor szybko schodzi, chyba wina śmieciowych tuszy..

na długiej

Jedź do Białegostoku jak chcesz mieć fajny tatuaż :) ,ale decyzja musi być przemyślana bo to na całe życie .

dio napisał wyraźnie : nie piszcie o studiach w innych miastach, pytam o Łomżę :P

ktoś tu nie umie czytać.

Nie doczytałam do końca to fakt hehe :] Ale fakty są takie ,że w Łomży nie można zrobić fajnego ,a byle jakiego nie warto

tu się zgodzę, no chyba że istnieją jakieś ukryte talenty które robią po domach ale mimo wszystko nie ryzykowałabym

Namaluj sobie flamastrem, jak się nie spodoba to zmyjesz i po kłopocie...

Odradzam 'salon tatuażu' w Łomży!! jak chcesz mieć tatuaż na miesiąc co zrób sobie z henny bo niestety u tego pana jakość tuszy jest marna i tatuaż się dosłownie najpierw wykrusza a potem ściera.. ;/

studio tatuażu jest na ks. anny:) facet taki robi:>

Zgadza się studio Tatuażu jest niedaleko szkoły podstawowej nr 9 byłam tam i pełny profesjonalizm. Polecam!!!!

Aniag.

Tak koło 9 na ks. Anny POLECAM. !!!!!

Ja właśnie tam sobie robiłam i jestem średnio zadowolona;-(

Omania jak sobie zrobiłaś na chu*ju to może i faktycznie niezadowolona bo się tatuażysta krempowal jak widział cycki na gurze i wacka na dole i mu renka drżała !

ja zrobiłem u tego gościa juz z 5 tatułaży i wszystkie są na poziomie !

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

ta na poziomie kur*a tylko szkoda ze jest to poziom depresji, markerem se namalujcie juz lepiej jeśli wybieracie się do tego pana, trwalszy będzie.

no przekonaliście mnie żeby w Łomży nie robić :) pojadę pewnie do ostrołęki ;) w ogóle robil ktoś tam tatuaż?? polecacie? (lysytattoo)

słyszałam że niezłe dziary robi z reszto oblukaj sama http://lysytattoo.pl/

"Mimo świata który,
kocha i rani nas dzień w dzień,
gdzieś na szczycie góry,
wszyscy razem spotkamy się."

A może znacie kogoś kto zrobi mi kontur tatoo??Bo raczej do Ostrołęki nie opłaca mi się jechać.;-(

sporo osób prywatnie robi tatuaze nie którzy sa zajebisci.

właśnie o kogoś takiego mi chodzi,w salonie już robiłam i teraz musze go poprawic.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org