środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Aneks kuchenny

Jak pomysłowo oddzielić kuchnię od pokoju? Możecie kogoś polecić?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Aneks kuchenny

1/zabudowa kuchenna, np edwal -rewelacja
2/albo remoncik: wstawienie małego korytarza, wyburzenie ścian tak by powstał salon z przedpokojem , zadzwoń do kolesia 504 80 63 87, bo tak mi proponował, a ja zrobiłem zabudowę kuchenną( taniej wychodziło)
pozdro

onaion

chodzi o projekt czy o wykonanie?

Jezeli o projekt 606215322 Rafał ma gość wyobrażnię :)

ma to byc jadalnia w aneksie czy pokoj sypialniany np? Bo to roznica. Jak jadalnia to zrobic przebicie w scianie, w tym blat i wsio. Jak sypialnia to mozna zrobic np lukswery

to miałaby być kuchnia w pokoju dziennym oddzielona np barkiem a tam co wcześniej była kuchnia - pokoik. W sumie dużo projektowania nie ma bo już wiem jak miałoby to wyglądać tylko chodzi o wycenę mniej więcej i o zrobienie, bo trzeba również zrobić ściany ( wyrównać ) , na razie na nich jest boazeria

ponawiam temat

Co do mebli polecę www.olmar-meble.pl
Co do gładzenia, malowania, ewentualnie glazury itd tematy były na forum, jeżeli uda mi się znaleźć numer do faceta, który robił u nas to podrzucę.
Pozdrawiam

Ja posiadam takie rozwiązanie, duży pokój mam przedzielony barkiem i dalej jest kuchnia, ale w miejscu gdzie była kuchnia jest pokoik. Praktyczne rozwiązanie no i o jeden pokój wiecęj ;))

ja tez tak mam, i małżonka zadowolona z dodatkowego pokoiku, tak jak pisałem zadzwoń pod 504 80 63 87, zadowolenie gwarantowane, jak maja z terminami, nie powiem
a co do wyceny, to trzeba zobaczyć ile kucia będzie, bo rury trzeba poprowadzić, każde mieszkanie ma inny rozkład, tak samo z resztą roboty

ostatnio widziałam jeszcze inne rozwiązanie, i też mi się podobało:) ale to już ten facet może ci pokazać, bo ja nie znam tych ludzi

onaion

Autor: onaion (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 14-04-11 16:21

1/zabudowa kuchenna, np edwal -rewelacja

Serdecznie zapraszam. :)

,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"

Haunted kiedy robiłeś takie rozwiazanie i ile Cię to wyniosło?

Robiłam jakieś 3lata temu , a ile wyniosło? hmm to zależy z jakiego materiału zamówisz sobie kuchnie.. a koszty przebicia rur z łazienki do teraźniejszej kuchni , płaciłam nie wiele ponieważ robił mi to znajomy hydraulik wiec mocno się nie wykosztowałam ;-)

Witam Niedawno przesłałem pewnej osobie zdjęcia aneksu i dane do majstra który robił u mnie w domu. Jeśli to nie dla Ciebie, podaj namiary na maila to podeślę.
pozdrawiam

www.zorbing-paintball.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org