Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Aneks kuchenny |
Jak pomysłowo oddzielić kuchnię od pokoju? Możecie kogoś polecić?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Aneks kuchenny |
1/zabudowa kuchenna, np edwal -rewelacja 2/albo remoncik: wstawienie małego korytarza, wyburzenie ścian tak by powstał salon z przedpokojem , zadzwoń do kolesia 504 80 63 87, bo tak mi proponował, a ja zrobiłem zabudowę kuchenną( taniej wychodziło) pozdro onaion
|
|
chodzi o projekt czy o wykonanie?
|
|
Jezeli o projekt 606215322 Rafał ma gość wyobrażnię :)
|
|
ma to byc jadalnia w aneksie czy pokoj sypialniany np? Bo to roznica. Jak jadalnia to zrobic przebicie w scianie, w tym blat i wsio. Jak sypialnia to mozna zrobic np lukswery
|
|
to miałaby być kuchnia w pokoju dziennym oddzielona np barkiem a tam co wcześniej była kuchnia - pokoik. W sumie dużo projektowania nie ma bo już wiem jak miałoby to wyglądać tylko chodzi o wycenę mniej więcej i o zrobienie, bo trzeba również zrobić ściany ( wyrównać ) , na razie na nich jest boazeria
|
|
ponawiam temat
|
|
Co do mebli polecę www.olmar-meble.pl Co do gładzenia, malowania, ewentualnie glazury itd tematy były na forum, jeżeli uda mi się znaleźć numer do faceta, który robił u nas to podrzucę. Pozdrawiam
|
|
Ja posiadam takie rozwiązanie, duży pokój mam przedzielony barkiem i dalej jest kuchnia, ale w miejscu gdzie była kuchnia jest pokoik. Praktyczne rozwiązanie no i o jeden pokój wiecęj ;))
|
|
ja tez tak mam, i małżonka zadowolona z dodatkowego pokoiku, tak jak pisałem zadzwoń pod 504 80 63 87, zadowolenie gwarantowane, jak maja z terminami, nie powiem a co do wyceny, to trzeba zobaczyć ile kucia będzie, bo rury trzeba poprowadzić, każde mieszkanie ma inny rozkład, tak samo z resztą roboty ostatnio widziałam jeszcze inne rozwiązanie, i też mi się podobało:) ale to już ten facet może ci pokazać, bo ja nie znam tych ludzi onaion
|
|
Autor: onaion (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 14-04-11 16:21 1/zabudowa kuchenna, np edwal -rewelacja Serdecznie zapraszam. :) ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Haunted kiedy robiłeś takie rozwiazanie i ile Cię to wyniosło?
|
|
Robiłam jakieś 3lata temu , a ile wyniosło? hmm to zależy z jakiego materiału zamówisz sobie kuchnie.. a koszty przebicia rur z łazienki do teraźniejszej kuchni , płaciłam nie wiele ponieważ robił mi to znajomy hydraulik wiec mocno się nie wykosztowałam ;-)
|
|
Witam Niedawno przesłałem pewnej osobie zdjęcia aneksu i dane do majstra który robił u mnie w domu. Jeśli to nie dla Ciebie, podaj namiary na maila to podeślę. pozdrawiam www.zorbing-paintball.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |