środa, 16 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sterylizacja

Ktoś miał do czynienia z sterylizacją suki, gdzie najkorzystniejsze ceny w okolicach Łomży?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sterylizacja

Nie patrz na ceny tylko na jakość usługi. Ja sterylizowałam w Oazie na Wojska Polskiego i z czystym sumieniem polecam. Podobno dobrym weterynarzem jest też dr Leończak, ale u niego nie byłam, więc nie mam zdania. A jak nie Łomża to Białystok, Warszawa lub Poliklinika w Olsztynie, bo nie wiem o jak szerokie okolice chodzi ;)

jak sterylka czy inne operacje to tylko Leonczak. Jedyny chirurg wet w Lomzy. Nie ma sensu jezdzic do bialego, wawy itd w celu sterylizacji, bo u nas zrobisz to tak samo.

Polecam dr Leończaka bywałem ze swoim zwierzakiem w tym gabinecie i mam o nim jak najlepsze zdanie.

dr Leończak ! polecam w 100 %

Ja też dr Leończak :) Idealne podejście do zwierząt nie tylko na oczach właścicieli ;) Polecam !

Polecam Leończaka. Wyciągnął mi psa z wypadku, robił sterylizację kotce. Wszystko z podejściem, jakiego wymagałbym od lekarza dla ludzi.

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

ja również polecam Leończyka.

Cena zależy od wagi zwierzaka, robiłam suni w Oazie i nie mam żadnych zastrzeżeń.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org