Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sterylizacja |
Ktoś miał do czynienia z sterylizacją suki, gdzie najkorzystniejsze ceny w okolicach Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sterylizacja |
Nie patrz na ceny tylko na jakość usługi. Ja sterylizowałam w Oazie na Wojska Polskiego i z czystym sumieniem polecam. Podobno dobrym weterynarzem jest też dr Leończak, ale u niego nie byłam, więc nie mam zdania. A jak nie Łomża to Białystok, Warszawa lub Poliklinika w Olsztynie, bo nie wiem o jak szerokie okolice chodzi ;)
|
|
jak sterylka czy inne operacje to tylko Leonczak. Jedyny chirurg wet w Lomzy. Nie ma sensu jezdzic do bialego, wawy itd w celu sterylizacji, bo u nas zrobisz to tak samo.
|
|
Polecam dr Leończaka bywałem ze swoim zwierzakiem w tym gabinecie i mam o nim jak najlepsze zdanie.
|
|
dr Leończak ! polecam w 100 %
|
|
Ja też dr Leończak :) Idealne podejście do zwierząt nie tylko na oczach właścicieli ;) Polecam !
|
|
Polecam Leończaka. Wyciągnął mi psa z wypadku, robił sterylizację kotce. Wszystko z podejściem, jakiego wymagałbym od lekarza dla ludzi. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
ja również polecam Leończyka.
|
|
Cena zależy od wagi zwierzaka, robiłam suni w Oazie i nie mam żadnych zastrzeżeń.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |