wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zawodowy żołnierz!

witam, mam pytanie co trzeba zrobić aby zostać zawodowym żołnierzem? bylem 3 lata temu w wojsku w komorowie i co teraz mam zrobic jak bym chcial byc zawodowym ?? jaki pierwsze kroki podjąć? gdzie sie o to starać?

...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zawodowy żołnierz!

najlepiej to iść do WKU i się dowiedzieć :) ale napewno to trzeba szukać jednostki z wolnym etatem na dany stopień, a jeśli takowy jest to przejść rozmowę z dowódcą danej JW i dalej już Cię pokierują:) nie wiem jak jest w łomży z etatami ale napewno wolny etat to sprawa najważniejsza.

"Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"

To jak już tam byłeś to mogłeś siedzieć po co wyszedłeś? Teraz będzie gorzej bo mają już na ciebie haka a jak od razu byś się zawziął zabarykadował i nie dał się z jednostki usunąć to byś tam siedział do dzisiaj.

a jest jakas szansa ze taki zawodowy zolnierz dostanie mieszkanie?

...

jak tutaj zadajesz takie pytania to powodzenia komandosie :)

xxxmilla1201xxx koleś idź do bundeswehry. Dostaniesz 300 zyli sam sobie szukaj hacjendy. 1 kontrakt dostaniesz na 2 lata. Łomżyniacy są w Giżycku na stancjach a weekend w Łomży.

Już się rwą żeby ci dać mieszkanie. Wszystko posprzedawane. Poza tym, do końca roku mają zwalniać, a ciebie łaskawie zatrudnią. Powodzenia.

Idź i powiedz , że chcesz służyć w Afganistanie . lepiej będą Cię postrzegać. Zupali i tak na siłę tam biorą.

"witam, mam pytanie co trzeba zrobić aby zostać zawodowym żołnierzem? bylem 3 lata temu w wojsku w komorowie i co teraz mam zrobic jak bym chcial byc zawodowym ?? jaki pierwsze kroki podjąć? gdzie sie o to starać?"

A jak ***** myślisz?!?!
Najlepiej idź do Biedronki, to się dowiesz? Bo przecież nie do WKU..

ja pier.....co się z tym narodem dzieje?!?!

Bo to wszystko bez te atomy.

wpisz sobie w google : forum wojsko polskie. Tam wejdź w post JAK ZOSTAĆ ZAWODOWYM ŻOŁNIERZEM i masz wszystko jak na dłoni, wszelkie pytanie możesz tam kierować. Pozdrawiam

Nie matura lecz chęć szczera zrobi z milla oficera!

Tak i to razem z wdową po zawodowym żołnierzu.

Autor: xxxmilla1201xxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 09-04-11 21:39

a jest jakas szansa ze taki zawodowy zolnierz dostanie mieszkanie?

Teoretycznie pownien dostawać, lecz nie dostaje, za to dostaje na to dodatkowe pieniądze, czyli np. starszy szeregowy 2200zł + dodatek na mieszkanie i inne dodatki

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org